Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isteri dihantui dosa berzina 577 hits  

Isteri dihantui dosa berzina

Perasaan bersalah sentiasa menghantui kehidupan manusia apatah lagi jika ada melakukan dosa dosa besar Inilah yang dikongsikan oleh seorang isteri yang mengakui pernah berzina dengan lelaki lain semasa dalam perkahwinan bersama suaminya Semoga kisahnya me

Teruskan Membaca..



usia tidak akan mengampunkan segala dosa yang kita laku..

apa dosa paling besar antara manusia dengan manusia

setiap hari kiralah dosa dosa kamu setidak tidaknya men..

apa dosa pas sokong jihad militan

dosa mengumpat lagi teruk daripada tidak bertudung

apalah dosa makcik jual kuih ni sampai korang fitnah di..

bersediakah suami menanggung dosa isteri

elakkan berkata kosong kerana itu adalah benih2 dosa yg..

amalan sihir adalah satu dosa besar yang di kutuk oleh ..

nabi kaum dosa dan azab yang ditimpakan

kekejaman israel di palestine apalah dosa bayi ini

kita sentiasa muda untuk melakukan dosa tetapi tidak pe..

suami bersediakah menanggung dosa isteri

usia tidak akan mengampunkan segala dosa yang kita laku..

kisah lelaki terjun dari menara kerana takutkan dosa

azwan ali dedah astro sanggup bayar ribuan ringgit agar..

diantara dosa dosa yang paling besar adalah berkata kas..

apalah dosa kucing ini sehingga dibaling dari tingkat 7

dibuang dari tingkat 7 apalah dosa kucing ini

apa dosa adik ditikam abang

amalan untuk menghapuskan dosa dosa kecil




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 400
Widget Aktif : 4,051
Banner Aktif : 6,188

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 787,754
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 8 gambar kejam lihatlah kezaliman tentera a..
  • 10 gambar inilah wajah anak anak gadis awie..
  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • sup tulang meletop
  • tips jika tayar kereta terkena paku atau pa..
  • 6 things you can do with your old smartphon..
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)