Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 614 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



melawat uk farm batu pahat johor

misteri penemuan bom di batu pahat johor

family homestay batu pahat

hasil bekas tangan cikgu cikgi batu pahat

pasar lambak karat batu pahat

terkini 50 ahli pkr batu pahat keluar parti

berita gempar dari umno bahagian batu pahat

family homestay batu pahat johor

jom lihat kota bawah batu yang pasti buat anda teruja

batu red brown pacitan paling diburu karena dipakai sby

harga jenis dan khasiat batu bacan

jom lihat kota bawah batu yang pasti buat anda teruja

kota bawah batu yang pasti buat anda teruja

jom lihat kota bawah batu yang pasti buat anda teruja

kisah rasulullah yang mencium tangan tukang batu

remy ishak kongsi pengalaman berasmara atas batu

remy ishak kongsi pengalaman berasmara dengan izara ata..

remy ishak kantoi bera smara atas batu

makjemah kenapa dikawasan rel keretapi terdapat banyak ..

4 fungsi batu kerikil dikawasan rel keretapi

kota bawah batu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 331
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • spisis kawan yang femes
  • jangan ditangisi haid itu
  • super duper cute
  • tips nak jadi hotstufff
  • never date a person who
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • macam macam wau ada
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)