Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 410 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



batu pahat dilanda banjir kilat

betul ke ni pusat beli belah batu pahat mall retak 6 ga..

gambar batu pahat mall di johor retak

mat ganja batu pahat johor mahu hukumun mati dihapuskan

benarkah muktamar pas ke 60 berpindah lokasi ke batu pa..

batu pahat dilanda banjir kilat lagi cabaran untuk parl..

batu pahat dilanda banjir kilat

jom infaq pembinaan surau abu bakar as siddiq taman eve..

cara masak me bandung batu pahat

gambar azlee senario terlantar di hospital sakit batu d..

xpdc gua batu kapur berusia 150 tahun

perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah lao tz..

jangan salahkan air batu

jom lihat batu meteor yang telah di potong dan dikilatk..

petua halang batu karang

petua halang batu karang

jalan raya titian batu

mengagumkan lukisan naga diatas batu perhiasan yang mem..

subhanallah batu gergasi paling seimbang di dunia 5 fot..

isteriku cik jambu batu

keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu y..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 394
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,361

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,583
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)