Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 600 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



makjemah 2 lokasi nasi baryani wajib pergi di batu paha..

pasar lambak karat batu pahat

berita gempar dari umno bahagian batu pahat

terkini 50 ahli pkr batu pahat keluar parti

melawat uk farm batu pahat johor

aneh wanita mengidam makan batu ketika mengandung

media baru jadi batu api dalam air pun menyala

17 ajk pas batu letak jawatan tidak matang

mengidam makan batu

ibu mengandung mengidam makan batu

tahukah anda jenis makanan yang merupakan agen batu kar..

pelik wanita ini mengidam makan batu

pelik wanita mengandung mengidam makan batu

taktik baling batu bata ragut nyawa pengguna jalan raya

program senam aerobik bersama penduduk batu kurau

makjemah batu bukan sebarang batu ini batu duit makjema..

makjemah artis ini cat batu pantai menjadi satu seni ya..

dekorasi susunan batu sungai menarik di halaman

homestay batu cave kuala lumpur

kadir jasin tak payah jadi penyibuk dan batu ronson ler..

isu pas batu ada tandatangan surat palsu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 724
Widget Aktif : 4,036
Banner Aktif : 7,225

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,140,003
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lihat bagaimana perompak pecah masuk bilik ..
  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • model cute majalah p layboy ini punyai mina..
  • abang selimut cuba selamat gadis
  • wajah jelas model dari sabah dedah dada di ..
  • perubahan honda dalam 65 tahun
  • iklan galaxy s6 penuh aksi macam tengah ten..
  • foto hangat artis indon cita citata terseba..
  • sayu cikgu putus hujung jari 3 gambar
  • besar bangat dik ooi
  • percubaan ke 17 membuahkan hasil
  • memasak pun ada adab tau

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • monolog rasa
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)