Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 626 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



misteri penemuan bom di batu pahat johor

air batu campur dengan topping seperti najis manusia

4 gambar kepala lelaki dihempas dengan batu hingga mati..

dinding batu tersusun di ireland 15 gambar

aneh kewujudan batu besar seperti bola menjadi misteri ..

seperti kaca terhempas ke batu

homestay di batu berendam melaka umai homestay blkg hot..

aneh batu batuan pelik di ringing rocks park pottstown ..

melawat tapak kedai yang sedang di usahakan di dun batu..

kecoh fizo omar dgn batu kurau

gambar gambar hukuman bunuh kumpulan is dengan menghemp..

wanita hamil ketagih makan batu

sekat pintu kereta api dengan dinding batu bata sebagai..

sekat pintu kereta api dengan dinding batu bata sebagai..

gambar hukuman mati dengan melemparkan batu besar ke ke..

gambar hukuman mati dengan melemparkan batu besar ke ke..

batu ini terus membesar jika terkena air

pasti korang teruja lihat bandar bawah batu ini

sedondon plok laaa si kepala batu

prk permatang pauh mahathir pecah kepala dibaling batu

banyak kelebihan batu permata dari yang sekedar tampak ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 243
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • emak abah opah dan atuk
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • kembali menjadi burung pipit
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)