Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 566 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



full revised kunjung ziarah encik isa mohamad di hospit..

kunjung ziarah encik isa mohamad di hospital batu pahat

sdac naik taraf kemudahan servis lengkap ford di batu p..

coconut snow ice cream di batu pahat

makan nasi minyak batu pahat

perjalanan bas batu pahat ke lumut

tempat aerobik di batu pahat johor

mufti pahang kata haram buat binaan batu kekal di kubur

makjemah haram buat binaan batu kekal di kubur mufti pa..

haram buat binaan batu kekal di kubur dan 8211 mufti pa..

haram buat binaan batu kekal di kubur mufti pahang

haram buat binaan batu kekal di kubur mufti pahang

batu permata unik dan menarik daripada felda kechau kua..

haram buat binaan batu kekal di kubur mufti pahang

pelajar tahfiz dikhuatiri lemas di sungai batu enam

sejarah kenapa ada 8 bekas cukilan di batu hajar aswad ..

sejarah kenapa ada 8 bekas cukilan di batu hajar aswad ..

iklan hotel batu wonderland bikin heboh ada diskon untu..

iklan ajakan mesum sambut valentine oleh batu wonderlan..

batu permata marjan

pelik bandar ini tersembunyi di sebalik bukit batu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 4,014
Banner Aktif : 7,083

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • 2 gadis remaja temui aiskrim negro tersebar..
  • jom lihat gaya hidup orang siberia dari pen..
  • bunga citra lestari dedah rahsia kenapa ash..
  • haji razman dengarlah nasihat ini tak usahl..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • perfume murah di airport melbourne
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tanda tanda kanser payudara
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • hati itu umpama gelas
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tanda tanda kanser payudara
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)