Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 445 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



jawatan kosong di majlis perbandaran batu pahat mpbp 08..

perjalanan ke batu pahat

jawatan kosong majlis perbandaran batu pahat oktober

jawatan kosong di majlis perbandaran batu pahat mpbp

jawatan kosong di majlis perbandaran batu pahat mpbp 08..

perjawatan kosong di majlis perbandaran batu pahat mpbp..

perigi batu pahat

cerita hantu batu pahat

jawatan kosong majlis perbandaran batu pahat 8 oktober ..

jawatan kosong majlis perbandaran batu pahat mpbp 8 okt..

marble and granite in melaka muar batu pahat malaysia

jawatan kosong majlis perbandaran batu pahat

kini lebih bahagia di batu pahat johor

korban tiga lembu di batu pahat lari ke bandar

guna air batu padam kebakaran

kisah batu ajaib dari syurga

pulau kapas koleksi batu karang 2

jalan simpang pulai batu gajah ditutup

jalan simpang pulai batu gajah ditutup

batu karang dalam hempedu

lelaki ini dibleasah gara gara kerja baling batu ke ara..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 580
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,586

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,043
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • kebaikan habbatussauda
  • syahdu ustaz abdullah khairi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • emak abah opah dan atuk
  • supermummy - miza harun
  • diari sedih seekor kucing
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • ciri ciri wanita solehah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)