Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 550 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



kunjung ziarah encik isa mohamad di hospital batu pahat

inapan selesa pinetree hotel batu pahat

full revised kunjung ziarah encik isa mohamad di hospit..

makan nasi minyak batu pahat

kejadian aneh dari cuaca panas tiba tiba sahaja hujan r..

symphony heights condo batu caves homestay kuala lumpur

kehilangan sirul saya tidak rasa ada udang sebalik batu..

batu bercorak abad ke 9 bernilai tinggi tidak sengaja d..

tangan tersepit pada mesin batu bata

3 lelaki leka proses daun ketum ditahan di batu maung

3 lelaki leka proses daun ketum ditahan di batu maung

menyampaikan sumbangan pasca banjir kepada mangsa banji..

bertemu dengan pemimpin mca peringkat dun batu kurau

kalendar plusmiles percuma di tol batu tiga

batu layar di tepi laut hitam rusia

batu batu bola misteri geologi

1mdb pemuda umno batu kawan lapor sprm terhadap naib ke..

sepasang batu naga gunung tilu

split apple rock batu besar terbelah pedang zeus

pemuda umno batu kawan mahu sprm siasat khairuddin

tangan tersepit pada mesin batu bata




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 351
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,421
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • peminat virus hentam fazura
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • adik neelofa terlanjur
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • video haiwan pelik di temui di ladang kelap..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • taman di dalam shoping mall
  • skandal pejabat
  • aku penganggur
  • kisah nabi ismail a s
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • emak abah opah dan atuk
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tanda tanda kanser payudara
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)