Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Butik Bridal di Batu Pahat 387 hits  

Butik Bridal di Batu Pahat

Assalamualaikum Kali ni aku bersiaran lagi Punya la lambat bersiaran kan Takpela Janji kuar jugak Sebenanrnya kalau dah namanya balik kampung nak tengok laptop ataupon dekstop memang malas Rasa nak lepak depan TV tu diam diam jer Tengok cerita tengok bola

Teruskan Membaca..



betul ke ni pusat beli belah batu pahat mall retak 6 ga..

jalan rahmat batu pahat

gambar batu pahat mall di johor retak

ikan patin dan ikan keli babi batu gajah perak

jambu batu vitamin c tinggi

penawar penyakit batu karang

belum ada bukti ikan patin makan bangkai babi di batu g..

tumis tumis ramadhan chef sabri ayam goreng nyonya dagi..

jom lihat bagaimana keadaan pekerjaan pelombong arang b..

tumis tumis ramadhan chef sabri kerabu mangga kambing g..

alangkah buruknya nilai kasih sayang yang meletakkan ba..

isu gelandangan selesai batu api terpaksa gigit jari la..

tol elektronik penuh tol batu tiga sungai rasau

tol elektronik penuh tol batu tiga sungai rasau

ikan patin babi batu gajah

keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu y..

jom lihat bagaimana keadaan pekerjaan pelombong arang b..

dakwah beribu batu mengetuk beribu pintu faizal riduan

kolam ayer panas batu 9 jalan trong

perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah lao tz..

kl rapuh terletak atas batu kapur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 327
Widget Aktif : 3,913
Banner Aktif : 6,199

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,793
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • sms akhir sebelum ditemui mati
  • pelajar polimas buat pengakuan terpaksa mel..
  • 3 gambar isteri mati ditembak suami kerana ..
  • kisah lisa surihani dan ayahnya
  • datang pameran kereta ambil gambar bontot m..
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • tiga gambar pertemuan sulit anwar susan ric..
  • aplikasi terkini pengesan status halal mene..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • inilah bahayanya mencabut bulu hidung
  • masalah misai halus wanita dan cara atasi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)