Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Filem DAMPAK 2013 Full Movie 7754 hits  

Filem DAMPAK 2013 Full Movie

Filem Dampak ialah merupakan antara filem terbaru lakonan abang besar Aaron Aziz Farid Kamil Scha Al Yahya Intan Ladyana Juliana Evans dan ramai lagi. Dampak berkisar mengenai kehidupan lima adik beradik yang dibesarkan oleh seorang tok guru di kampung ya

Teruskan Membaca..



kutipan filem the red warriors the movie dijangka cecah..

sinopsis filem boboiboy the movie

isyarat cinta full movie 2015

jom tonton teaser trailer filem boboiboy the movie

filem animasi doraemon 2015 stand by me doraemon movie

review movie into the woods full movie

harun salim bachik pelakon filem trw the movie kafa

movie review kingsman full review

cicakman 3 2015 full movie

cicakman 3 2015 full movie

movie review jackass presents bad grandpa 2013

12 foto juliana evans berjimba sakan di full moon party

isi minyak full sehingga kereta terbakar adalah palsu

tonton online playboy itu suami aku full episod

tonton online kerana terpaksa aku relakan full

oppo n3 full phone specifications

12 foto juliana evans berjimba sakan di full moon party

download full episodes kampung girl

lirik lagu a sky full of stars coldplay

pakej medan 4hari 3malam ground package full board

proton jalankan siasatan terhadap insiden exora terbaka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 254
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)