Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ISU SKANDAL ADI PUTRA 289 hits  

ISU SKANDAL ADI PUTRA

ADI PUTRA DISIASAT POLIS DIDAKWA PUNYA SKANDAL Siapa pun pasti tidak akan menyangka dan terkejut saat membaca berita ini Mana tidaknya pelakon yang kita kenali dengan perwatakan dan disiplin yang baik tiba tiba saja didakwa mempunyai hubungan sulit dengan

Teruskan Membaca..



skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

video bekas skandal adi putra tersebar

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

skandal adi putra kongsi gambar sulit

desas desus keberantakan rumah tangga adi putra tidak b..

adi putra dah tak tinggal sebumbung dengan isteri

desas desus keberantakan rumah tangga adi putra tidak b..

isteri adi putra terkejut dengan gosip terbaharu

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

isteri adi putra tepis gosip terbaharu tidak tinggal se..

adi putra tidak tinggal sebumbung dengan isteri

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

adi putra dah tak tinggal sebumbung dengan isteri

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

cerita sensasi adi putra berpisah dengan isteri mula te..

adi putra tinggal berasingan dari isteri

rumahtangga adi putra di landa masaalah

isteri adi putra nafi tak tinggal sebumbung

adi putra dilanda kontroversi lagi

adi putra dilanda kontroversi lagi

isteri adi putra nafikan khabar angin rumahtangga berma..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,244

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,618
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah d..
  • suasana hiba selubungi majlis berkabung mal..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • top 10 paranormal entity by discovery chann..
  • jenazah muhammad afif dan ibunya selamat di..
  • rahsia perangai anak
  • malaysia berkabung untuk mh17
  • mh17 sayunya lihat wajah anak allahyarham a..
  • katak hidup disajikan kepada pengunjung seb..
  • kisah stokin koyak buat pengajaran
  • punca kematian robin williams kini didedahk..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • taman di dalam shoping mall
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)