Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ISU SKANDAL ADI PUTRA 308 hits  

ISU SKANDAL ADI PUTRA

ADI PUTRA DISIASAT POLIS DIDAKWA PUNYA SKANDAL Siapa pun pasti tidak akan menyangka dan terkejut saat membaca berita ini Mana tidaknya pelakon yang kita kenali dengan perwatakan dan disiplin yang baik tiba tiba saja didakwa mempunyai hubungan sulit dengan

Teruskan Membaca..



panas pelakon adi putra disiasat polis kerana skandal d..

gambar wanita yang terlibat skandal dengan adi putra te..

skandal adi putra sharekan photo sulitnya

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

adi putra bakal tunai haji

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

makjemah rungkai isu video skandal ustaz azhar idrus

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

adi putra bakal tunai haji

jawapan isu video skandal ustaz azhar idrus dari pihak ..

jawapan isu video skandal ustaz azhar idrus dari pihak ..

penjelasan ustaz azhar idrus isu video skandal

rungkai isu video skandal ustaz azhar idrus

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

rungkai isu video skandal memipit ustaz azhar idrus

selamat menunaikan ibadah haji adi putra

bekas suami nooraida sebar gambar topless adi putra di ..

adi putra jamal abdillah dan afdlin shauki terima pangg..

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah

adi putra bakal tunai haji




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 433
Widget Aktif : 3,939
Banner Aktif : 6,655

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,706
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • wake up call poem
  • dutch wife pemuas nafsu popular di jepun
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • bahaya ajinomoto
  • emak abah opah dan atuk
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)