Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ISU SKANDAL ADI PUTRA 302 hits  

ISU SKANDAL ADI PUTRA

ADI PUTRA DISIASAT POLIS DIDAKWA PUNYA SKANDAL Siapa pun pasti tidak akan menyangka dan terkejut saat membaca berita ini Mana tidaknya pelakon yang kita kenali dengan perwatakan dan disiplin yang baik tiba tiba saja didakwa mempunyai hubungan sulit dengan

Teruskan Membaca..



skandal adi putra kongsi gambar sulit

skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

skandal adi putra sharekan photo sulitnya

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

biodata adi putra

wanita adi putra kongsi gambar sulit

siapa rita rudaini pilih rosyam nor atau adi putra

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

ezany nizariff dedah wajah sebenar lelaki skandal ister..

ezany kongsi gambar panas isteri bersama skandal di fac..

ezany kongsi gambar skandal isteri di facebook

ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di facebook

pelakon terkenal malaysia dedah gambar skandal isteri

panas ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di fac..

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

ezany nizariff dedah wajah sebenar lelaki skandal ister..

ezany dedah wajah lelaki didakwa skandal isteri di face..

ezany dedah wajah lelaki didakwa skandal isteri di face..

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

panas ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di fac..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 810,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • inilah punca budak 11 tahun yang meninggal ..
  • menarik foto lawak giler vol 540
  • ini dia bukti bn tak buat apa apa di dun pe..
  • kenapa akhlak gadis sekarang makin rosak
  • video cubaan menyamun rakam guna gopro
  • susah senang perjalanan syarikat toyota
  • abdul manaf mamat sedia pikul cabaran
  • tarikh anak bulan raya haji 2014
  • pas pelawok pelawok pelawok semua janji pas..
  • 2 minggu amalkan lecithin dan alfalfa secar..
  • 5 cara mengontrol tekanan darah tinggi tanp..
  • tawaran jadi ahli shaklee percuma

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tupperware puasa
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)