Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ISU SKANDAL ADI PUTRA 306 hits  

ISU SKANDAL ADI PUTRA

ADI PUTRA DISIASAT POLIS DIDAKWA PUNYA SKANDAL Siapa pun pasti tidak akan menyangka dan terkejut saat membaca berita ini Mana tidaknya pelakon yang kita kenali dengan perwatakan dan disiplin yang baik tiba tiba saja didakwa mempunyai hubungan sulit dengan

Teruskan Membaca..



skandal adi putra sharekan photo sulitnya

selamat menunaikan ibadah haji adi putra

adi putra jamal abdillah dan afdlin shauki di mekah

adi putra jamal abdillah dan afdlin shauki terima pangg..

adi putra jamal abdillah afdlin shauki tunaikan haji

adi putra jamal abdillah afdlin shauki terima panggilan..

adi putra bakal tunai haji

bekas suami nooraida sebar gambar topless adi putra di ..

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

selepas afdlin jamal adi putra pula bakal tunaikan haji

adi putra mohon maaf sebelum tunai haji

adi putra bakal tunai haji

adi putra jamal abdillah afdlin shauki terima panggilan..

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah

apa reaksi adi putra bila gambar separuh tlanjang milik..

selamat kembali haji adi putra

adi putra mohon maaf sebelum berangkat ke mekah

adi putra bakal tunai haji

isteri adi putra sindir kaki gosip tengok bola pun tak ..

adi putra mohon maaf sebelum tunai haji




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 642
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,576

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • hati itu umpama gelas
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)