Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ISU SKANDAL ADI PUTRA 333 hits  

ISU SKANDAL ADI PUTRA

ADI PUTRA DISIASAT POLIS DIDAKWA PUNYA SKANDAL Siapa pun pasti tidak akan menyangka dan terkejut saat membaca berita ini Mana tidaknya pelakon yang kita kenali dengan perwatakan dan disiplin yang baik tiba tiba saja didakwa mempunyai hubungan sulit dengan

Teruskan Membaca..



abby abadi kritik adi putra pula isu aksi ranjang

abby abadi kritik adi putra pula isu aksi ranjang

mesej mengejutkan abby abadi buat adi putra isu aksi ra..

abby abadi kritik adi putra pula isu aksi ranjang

bergelar haji adi putra masih terima adegan panas

tunai haji umrah tidak halang saya untuk lakon adegan p..

bergelar haji adi putra masih terima adegan panas

bergelar haji adi putra masih terima adegan panas

gelaran pak haji tidak bataskan adi putra lakonkan adeg..

gelaran pak haji tidak bataskan adi putra lakonkan adeg..

haji adi putra masih bersedia beraksi babak panas

walau sudah bergelar haji adi putra masih terima watak ..

gelaran pak haji tidak bataskan adi putra lakonkan adeg..

tunai haji umrah tidak halang saya untuk lakon adegan p..

panasss pengakuan adi putra yang memesongkan akidah

abby abadi ulas kesediaan haji adi putra terima watak l..

abby abadi ulas kesediaan haji adi putra terima watak l..

kenapa abby abadi tegur adi putra sedia terima adegan p..

abby abadi bidas kenyataan adi putra

abby abadi kritik aksi ranjang adi putra

punca abby abadi tegur adi putra sedia terima adegan pa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,964

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • 6 gambar wajah sebenar anak dara saida taru..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • puisi terakhir imam syafie
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)