Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ISU SKANDAL ADI PUTRA 294 hits  

ISU SKANDAL ADI PUTRA

ADI PUTRA DISIASAT POLIS DIDAKWA PUNYA SKANDAL Siapa pun pasti tidak akan menyangka dan terkejut saat membaca berita ini Mana tidaknya pelakon yang kita kenali dengan perwatakan dan disiplin yang baik tiba tiba saja didakwa mempunyai hubungan sulit dengan

Teruskan Membaca..



skandal adi putra kongsi gambar terlampau sulitnya

bekas skandal adi putra kongsi gambar yang tak patut

video bekas skandal adi putra tersebar

skandal adi putra kongsi gambar sulit

isteri adi putra terkejut dengan gosip terbaharu

desas desus keberantakan rumah tangga adi putra tidak b..

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

cerita sensasi adi putra berpisah dengan isteri mula te..

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

desas desus keberantakan rumah tangga adi putra tidak b..

rumahtangga adi putra di landa masaalah

adi putra tinggal berasingan dari isteri

adi putra kini tinggal berasingan dari isterinya

adi putra tinggal berasingan bersama isteri

adi putra dah tak tinggal sebumbung dengan isteri

adi putra tidak tinggal sebumbung dengan isteri

adi putra berpisah rumah dengan isterinya

biodata adi putra

isteri adi putra nafikan khabar angin rumahtangga berma..

siapa rita rudaini pilih rosyam nor atau adi putra




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 620
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,352

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,714
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • sebelum meninggal pilot garuda itu sempat m..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • gambar rasmi proton iriz
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • tips nak jadi hotstufff
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)