Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GLITTER SHAWL 12 WARNA MENARIK UNTUK DIMILIKI 1080 hits  

GLITTER SHAWL 12 WARNA MENARIK UNTUK DIMILIKI

Assalamualaikum readers Glitter ShawlUkuran 182 cm x 60 cmMaterial knitHarga RM 30 INCLUDING POSTAGE sabah sarawak RM 32Note Glitter shawl ini yang jenis agak tipis jarang lembut seperti shawl biasaSekarang semua pakat pakai glitter shawl kan? hihi. kalau

Teruskan Membaca..



12 warna baru zman swimmerz

bangunan istana parlimen terbesar di dunia gambar menar..

fakta menarik serta kemewahan istana terbesar di dunia

subhanaallah menarik frnomena serangan ribut pasir

fenomena menarik gerhana bulan berdarah dari serata dun..

menarik foto lawak giler 532

makjemah cara kanak kanak ini minta cup cake sangat com..

cara kanakkanak ini minta cup cake sangat comel hingga ..

menarik foto lawak giler 812

pelik ada sesuatu pada dada wanita ini yang menarik per..

5 fakta menarik tentang emas

menarik foto lawak giler 531

menarik foto lawak giler 813

6 tempat menarik jalannya dipenuhi bunga yang super can..

menarik foto lawak giler 535

menarik foto lawak giler 815

gambar menarik beginilah keadaan segitiga bermuda setel..

menarik foto lawak giler 815

menarik foto lawak giler 534

solat dhuha menarik bantuan allah swt

menarik dari facebook filem patriotisme dan merdeka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 7,007

Domain Dibenarkan: 10,960
Jumlah Artikel : 1,027,878
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 gambar cikgu puteri aishah yang terima s..
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • senarai penerima pingat dan darjah kebesara..
  • tengku puan pahang selar tindakan biadap pe..
  • kisah sebenar disebalik pasangan maut melek..
  • kritikan berapi michael ang terhadap juri m..
  • video kontroversi banner anjing dan cium mu..
  • luahan sayu diana rafar di laman sosial sel..
  • 2 gambar aktiviti mencurigakan sepasang kek..
  • tahniah yana samsudin bakal tamatkan zaman ..
  • video pak mus disebar pemimpin pas pusat
  • mahasiswi cantik ini rekam adegan porno di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • di tubir bibir mataku
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • cinta vs materialistik
  • cinta terlarang
  • never date a person who
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)