Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jurunikah Boleh Jatuh Talak Jika Bront Palarea Niat Rahsiakan Perkahwinan Terbakor 184 hits  

Jurunikah Boleh Jatuh Talak Jika Bront Palarea Niat Rahsiakan Perkahwinan Terbakor

Jurunikah Boleh Jatuh Talak Jika Bront Palarea Niat Rahsiakan Perkahwinan Teka teki mengenai kesahihan pernikahan Bront Palarae terjawab apabila Penolong Pendaftar Nikah Kawasan Masjid At Taqwa Taman Tun Dr Ismail dekat sini iaitu Ustaz Muda Ali mengesahk

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

sarimah ibrahim sah jatuh talak tiga

sarimah ibrahim sah jatuh talak tiga

sarimah ibrahim sah jatuh talak tiga

pas pula cabar dap dap boleh keluar pakatan jika tidak ..

dap boleh keluar pakatan jika tidak setuju hudud

am boleh mohon bantuan banjir dua kali jika lebih satu ..

aktiviti aktiviti menarik di pulau langkawi yang boleh ..

inilah hasilnya jika kucing memainkan piano boleh lipat

dap boleh keluar pakatan jika tidak setuju hudud

saya boleh tunjuk missed call sirul jika tak percaya ma..

tangkap saya jika mampu doris jones

jika anda tahu kenapa lelaki tua ini selalu berbual den..

cara solat jika terperangkap dalam kesesakan lalu linta..

niat dan cara qadakan solat fardhu 5 waktu

amaran keras jika suka berselfie jangan sesekali melaku..

aman af2014 terima jika rezeki di bidang lakonan

ziana zain tetap amal rotan anak jika perlu

terbaik jika tuan guru haji abdul hadi jadi mursyidul a..

fazura terima jika jodoh dengan taufik batisah

datuk noor farida ariffin pedofil akan berkerumun ke ke..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 152
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 7,112

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • day 2890
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)