Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Jurunikah Boleh Jatuh Talak Jika Bront Palarea Niat Rahsiakan Perkahwinan Terbakor 189 hits  

Jurunikah Boleh Jatuh Talak Jika Bront Palarea Niat Rahsiakan Perkahwinan Terbakor

Jurunikah Boleh Jatuh Talak Jika Bront Palarea Niat Rahsiakan Perkahwinan Teka teki mengenai kesahihan pernikahan Bront Palarae terjawab apabila Penolong Pendaftar Nikah Kawasan Masjid At Taqwa Taman Tun Dr Ismail dekat sini iaitu Ustaz Muda Ali mengesahk

Teruskan Membaca..



jatuh talak tak pakai cincin nikah

sarimah ibrahim sah jatuh talak tiga

sarimah ibrahim sah jatuh talak tiga

sarimah ibrahim sah jatuh talak tiga

melayu boleh bersatu jika ikuti panduan 21 prinsip

tahukah anda jika ubat anda tidak digunakan anda boleh ..

jika anda boleh jalan di atas jambatan ini anda memang ..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan

coffee chat terapi diri jika rasa sedih

am sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan

sarjan minta bayaran rm400 jika mangsa samun ingin bara..

sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan

sprm akan siasat 1mdb jika wujud unsur penyelewengan

tidak timbul perpecahan jika presiden pas dicabar

mengerikan ini yang berlaku jika tidak membayar yuran p..

kreatif jika jersi pasukan popular kembali ke rekaan re..

awas tolong berhati hati jika ingin membeli ketam janga..

makjemah awas tolong berhati hati jika ingin membeli ke..

wanita haram ziarah kubur jika

adi putra tidak diiktiraf oleh malaysia bagaimana jika ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 262
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 7,175

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,276
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 27 kesan perbuatan zina
  • jenis jenis jerawat
  • wang bukanlah segalanya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)