Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Serangan Pada Syria Akan Cetuskan Perang Dunia Ketiga 272 hits  

Serangan Pada Syria Akan Cetuskan Perang Dunia Ketiga

Serangan Pada Syria Akan Cetuskan Perang Dunia Ketiga Kerajaan Syria melaporkan sekiranya peperangan ini tercetus maka ia disifatkan sebagai Perang Dunia ke tiga Timbalan Menteri Luar Faisal Muqdad menegaskan SyriaThe post Serangan Pada Syria Akan Cetuska

Teruskan Membaca..



apa kena mengena perang syria dengan mustafa ali

perkuburan kereta dari perang dunia kedua

jihad rakyat malaysia di syria

sejarah perang ramadhan 1973 israel vs mesir dan syria

mati 1 tumbuh 1000 serangan israel tak bisa menghalangi..

serius cool solat hari raya aidilfitri di seluruh dunia..

sabar senjata berkesan hadapi ujian dunia

menjijikkan ternyata begini cara israel melakukan penci..

30 gambar pemandangan menarik dari udara dari bandar ba..

hidup di dunia ini tidak ubah seperti seorang musafir y..

aditya romeo dev ahli bina badan terkecil di dunia

lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud pada 1 syaw..

hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya

1 doa dari 3 doa ketua wali dunia sepanjang zaman

bukan kerana dunia

top 10 raja paling kaya di dunia

mh17 piala dunia 2018 russia bakal dibatalkan

segmen topup raya by dunia zumal

hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya

26 gambar inilah pulau paling berhantu di dunia

rapunzel dari china cipta rekod dunia 4 gambar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 383
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)