Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Menara Jam di Mekah Seorang Jurutera Malaysia 425 hits  

Menara Jam di Mekah Seorang Jurutera Malaysia

Siapa jejaka ini?A MALAYSIAN LEGEND FIND YOUR TURNING POINTSiapakah lelaki muda multi millionaire berusia 33 tahun di bawah ini? Mungkin ramai yang tidak mengenali beliau. Tetapi semalam adalah hari yang sangat mengujakan saya. Saya berpeluang untuk belia

Teruskan Membaca..



seorang ibu cemas anak terperangkap dalam kereta hampir..

kecoh panas dan gempar video aksi panas artis malaysia ..

jana 5 angka seminggu dgn hanya 1 jam sehari melalui fo..

kisah sedih seorang duda kahwini sang kekasih yang divo..

makjemah pelik seorang ibu guna terapi sudu jadikan ana..

pengalaman memandikan jenazah seorang pelacur

pengalaman memandikan jenazah seorang pelacur

pengalaman memandikan jenazah seorang pelacur

comment on bagaimana seorang pekerja am menabung sehing..

pengorbanan seorang isteri

bila seorang ibu bersangka buruk terhadap anaknya

jurutera mana kata myvi alza punca terjawap segala baha..

perodua pertikai jurutera jerman

jurutera jerman dedah bahaya kereta perodua myvi dan al..

jurutera jerman dedah bahaya kereta perodua myvi dan al..

kisah benar pengalaman memandikan jenazah seorang pelac..

jurutera jerman dedah bahaya kereta perodua myvi dan al..

seorang maut dalam letupan bom di kaherah

subhanallah indahnya pengalaman seorang ibu

seorang guru bakal bercerai dakwa kementerian pelajaran..

kantoi sudah insiden malang seorang gadis cantik ketika..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 7,174

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)