Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Menara Jam di Mekah Seorang Jurutera Malaysia 369 hits  

Menara Jam di Mekah Seorang Jurutera Malaysia

Siapa jejaka ini?A MALAYSIAN LEGEND FIND YOUR TURNING POINTSiapakah lelaki muda multi millionaire berusia 33 tahun di bawah ini? Mungkin ramai yang tidak mengenali beliau. Tetapi semalam adalah hari yang sangat mengujakan saya. Saya berpeluang untuk belia

Teruskan Membaca..



tujuh jam pakar buang 232 gigi seorang remaja

seorang rakyat malaysia cedera dalam kejadian letupan b..

mekah terbakar seorang rentung dibawah timbunan

menara jam gadang mercu tanda bukittinggi

tahniah irma hasmie lahirkan anak kedua seorang baby gi..

perletakkan jawatan seorang wartawan ada kaitan dengan ..

bodoh atau cerdikkah alat elektronik berukuran 20 cm di..

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..

wanita nekad rempuh peragut sorang parah seorang larika..

surat dari seorang dokter norwegia di gaza yang berdara..

tahniah irma hasmie lahirkan anak kedua seorang baby gi..

tahniah irma hasmie lahirkan anak kedua seorang baby gi..

tahniah irma hasmie lahirkan anak kedua seorang baby gi..

tahniah irma hasmie lahirkan anak kedua seorang baby gi..

seorang pejuang palestina melukai 3 tentara zionis isra..

begini rupanya rasa bangga seorang ibu

hak seorang suami ke atas isteri

kes penculikan di sabah seorang marin terbunuh

berhati hatilah dengan kemarahan seorang yang sedang be..

inilah jadinya apabila seorang bapa naik hantu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,233

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)