Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bola Sepak Senarai Nama Pemain Malaysia ke Pestabola Merdeka 2013 2253 hits  

Bola Sepak Senarai Nama Pemain Malaysia ke Pestabola Merdeka 2013

Kejohanan Pestabola Merdeka 2013 akan berlangsung pada 7 September 14 September 2013 di Pahang Darul Makmur. Kejohanan tahun ini melibatkan 4 pasukan bawah 23 tahun iaitu Malaysia selaku tuan rumah Singapura Thailand dan Myanmar. Kejohanan ini merupakan a

Teruskan Membaca..



5 gaji tertinggi pemain bola sepak malaysia

5 gaji tertinggi pemain bola sepak malaysia

pemain bola sepak jerman danny blum sah peluk agama isl..

5 pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

pemain bola sepak malaysia berpendapatan tinggi

pemain bola sepak malaysia yang dibayar gaji tertinggi ..

pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

senarai pemain bola sepak negara yang bergaji besar

wow jom tengok gaji pemain bola sepak tempatan

pemain bola sepak lakukan hubungan seks dengan gadis 15..

10 pemain bola sepak termahal dunia 2015

cristiano ronaldo kekal pemain bola sepak terkaya dunia

5 pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

isteri pemain bola sepak naik angin

tangan pemain bola sepak pegang buah dada peminat ketik..

5 pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

pemain bola sepak kita lambat matang

pemain bola sepak kita lambat matang

pemain bola sepak kita lambat matang

hartawan asia miliki kelab bola sepak eropah

bola sepak keputusan piala afc 2015 pasukan pahang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 369
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,145

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,856
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • kenali pembantu juruterbang pesawat germanw..
  • foto foto mengancam heroin drama teman lela..
  • harga baru petrol ron 95 ron 97 dan diesel ..
  • kisah di sebalik guru kahwin anak murid
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • cara mudah hilangkan bau badan
  • germanwings pembantu juruterbang sengaja ja..
  • ura ura samsung berminat dengan amd

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat
  • never date a person who
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • 7 things you need to know about depression
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • islam itu indah
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)