Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bola Sepak Senarai Nama Pemain Malaysia ke Pestabola Merdeka 2013 2146 hits  

Bola Sepak Senarai Nama Pemain Malaysia ke Pestabola Merdeka 2013

Kejohanan Pestabola Merdeka 2013 akan berlangsung pada 7 September 14 September 2013 di Pahang Darul Makmur. Kejohanan tahun ini melibatkan 4 pasukan bawah 23 tahun iaitu Malaysia selaku tuan rumah Singapura Thailand dan Myanmar. Kejohanan ini merupakan a

Teruskan Membaca..



senarai perpindahan terkini pemain bola sepak dunia 201..

senarai perpindahan pemain bola sepak setakat ini

empat pemain bola sepak kelantan dianugerahkan pingat s..

jadual keputusan perlawanan bola sepak sukan sea myanma..

13 gambar pemain bola sepak terkenal versi gemuk

kenapa pemain bola sepak tidak membawa handphone masuk ..

video pemain bola sepak israel diserang di austria

pemain bola sepak piala dunia ini juga enggan pulang ke..

pemain bola sepak israel diserang penonton

pemain bola sepak england gaduh dengan pemain israel di..

14 penghijrahan kelab pemain bola sepak inggeris musim ..

bekas pemain bola sepak hampir lumpuh rayu bantuan

pemain bola sepak england gaduh dengan pemain israel di..

hiburan panas pemain bola sepak popular bergaduh di twi..

tergempar seorang pemain bola sepak jerman derma kesemu..

pemain bola sepak israel dibelasah penyokong pro palest..

panas pemain bola sepak popular bergaduh di twitter jad..

top 10 pendapatan tertinggi pemain bola sepak 2014

10 pemain bola sepak terkacak di dunia

pendapatan bintang bola sepak dunia top 10

senarai nama penumpang mh17 dikeluarkan hari ini 19 jul..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 328
Widget Aktif : 3,889
Banner Aktif : 6,223

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,419
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • camat awi waye
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)