Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bola Sepak Senarai Nama Pemain Malaysia ke Pestabola Merdeka 2013 2245 hits  

Bola Sepak Senarai Nama Pemain Malaysia ke Pestabola Merdeka 2013

Kejohanan Pestabola Merdeka 2013 akan berlangsung pada 7 September 14 September 2013 di Pahang Darul Makmur. Kejohanan tahun ini melibatkan 4 pasukan bawah 23 tahun iaitu Malaysia selaku tuan rumah Singapura Thailand dan Myanmar. Kejohanan ini merupakan a

Teruskan Membaca..



bola sepak senarai perpindahan pemain bulan januari lig..

senarai pemain bola sepak negara yang bergaji besar

5 pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

wow jom tengok pemain bola sepak tempatan berpendapatan..

wow jom tengok pemain bola sepak tempatan berpendapatan..

fuhh himpunan gambar kereta mewah milik pemain bola sep..

koleksi gambar kereta mewah milik pemain bola sepak mal..

pemain bola sepak malaysia yang dibayar gaji tertinggi ..

pemain bola sepak jerman danny blum sah peluk agama isl..

pemain bola sepak pasukan kelantan turunkan tandatangan..

pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

5 pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

5 gaji tertinggi pemain bola sepak malaysia

pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

5 gaji tertinggi pemain bola sepak malaysia

5 pemain bola sepak tempatan berpendapatan tinggi

isteri pemain bola sepak naik angin

koleksi gambar kereta mewah milik pemain bola sepak mal..

koleksi gambar kereta mewah milik pemain bola sepak mal..

koleksi gambar kereta mewah milik pemain bola sepak mal..

gambar pemain bola sepak tempatan bersama kereta mewah ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 259
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,139

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,020
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah pegawai dbkl ludah penunggang motosik..
  • penulis blog mati ditetak
  • shahrol shiro dan tauke dihentam peminat er..
  • kisah sayu sahabat sejati selamanya satish ..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • komen bomba mengenai gambar mangsa kemalang..
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • ini cara orang malaysia berhimpun ini bukan..
  • menarik foto lawak giler 585
  • hadi awang bikin pasma cai sentap
  • babies blink 5in1 version baru 2015 murah

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • never date a person who
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)