Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

AL FATIHAH DRAMATIS MAIMUN MUTALIB MENINGGAL DUNIA 492 hits  

AL FATIHAH DRAMATIS MAIMUN MUTALIB MENINGGAL DUNIA

AL FATIHAH buat pelakon Maimon Mutalib 54 yang telah menghembuskan nafas terakhir di kediamannya di Seksyen 17 Shah Alam sebentar tadi.Perkara ini disahkan anak allahyarhamah menerusi status Facebook milik pelakon ini.Difahamkan jenazah Maimon akan dibawa

Teruskan Membaca..



pelakon hantu kak limah meninggal dunia al fatihah

bapa anwar ibrahim meninggal dunia al fatihah

pelakon hantu kak limah meninggal dunia

pelakon hantu kak limah meninggal dunia

innalillah biodata azwan annuar hantu kak limah meningg..

gambar gambar arwah yang mencuit hati peminatnya sebelu..

azwan annuar pelakon hantu kak limah meninggal dunia

pelakon kak limah meninggal dunia sebab

hiba ziarah ibu meninggal dunia dengan tangan bergari

hiba ziarah ibu meninggal dunia dengan tangan bergari

pelakon hantu kak limah meninggal dunia

pelakon hantu kak limah meninggal dunia

gambar gambar arwah yang mencuit hati peminatnya sebelu..

surah al fatihah dan keajaiban angka tujuh

al fatihah buat datuk jamaluddin jarjis

al fatihah tan sri jamaluddin jarjis

pemergian dr jamaluddin satu kehilangan buat negara al ..

nik aziz nik mat kembali ke rahmatullah al fatihah

rahsia surah al fatihah

al fatihah buat datuk jj yang telah pergi

al fatihah sah tan sri jamaluddin jarjis terlibat nahas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 760
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 7,219

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 7 things you need to know about depression
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kahwin muda girls only
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)