Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 189 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..



video wanita hilang akal gara gara terlepas feri

video terlepas feri wanita mengamuk macam budakbudak

video terlepas feri wanita mengamuk macam budak budak

terlepas feri wanita mengamuk macam budak budak

remezey terlepas aksi pembukaan liga perdana esok

remezey terlepas aksi pembukaan liga perdana esok

gesa peguam negara letak jawatan kerana biarkan sirul t..

gadis k pop terlepas dari waran tangkap

hina islam adakah si kapir harbi hina islam boleh terle..

kisah nabi nabi batu terlepas dari neraka

melopong burung cecah rm400ribu terlepas terbang

makjemah rugi rm400 ribu selepas burung merbah jambul t..

taib mahmud terlepas peluang menjelaskan sumber kekayaa..

pegawai cuai tidak terlepas tindakan

zizan lega boleh bayar ferrari terlepas saman

7 tanda anak berbakat dan berkebolehan luar biasa yang ..

alamak camne la boleh terlepas pandang ni

kim swee hampir pasti melepaskan tugasnya

isteri curang kekasih pula berjaya melepaskan diri

polis ini baik hati melepaskan pencuri dan membelikanny..

banduan penjara kluang terlepas ketika buat kerja pembe..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 540
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,078

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,370
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • gaji rm14 000 untuk kerja yang anda tidak p..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • taman di dalam shoping mall
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)