Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 161 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..



kadang kadang terlepas dan terpaksa melepaskan

sukar tentu gear punca azizulhasni terlepas pingat

cameron akan mohon maaf kepada ratu elizabeth kerana te..

sukan asia fateha terlepas gangsa pecut wanita

esther terlepas kilauan pingat

esther terlepas kilauan pingat

apek makan gula gula raikan terlepas hukuman mati edar ..

esther terlepas kilauan pingat

cameron akan mohon maaf kepada ratu elizabeth kerana te..

lelaki ini terlepas dari menjadi mangsa mh370 dan mh17

fatehah terlepas pingat gangsa

sukan asia skuad memanah negara terlepas emas

terlepas pautan alang

terlepas pautan alang

sukan asia skuad memanah negara terlepas emas

320 pemandu terlepas saman

terlepas jawatan mb wan azizah dilantik menjadi exco se..

akta hasutan tok khatib juga tidak terlepas

320 pemandu terlepas saman

sukan asia fateha terlepas gangsa pecut wanita

ribery terlepas aksi temu man city




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 257
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 6,614

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,443
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..
  • jawatan kosong kkm
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • anjing pakai jubah ini dah terlalu melampau

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)