Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 159 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..



kadang kadang terlepas dan terpaksa melepaskan

apek makan gula gula raikan terlepas hukuman mati edar ..

esther terlepas kilauan pingat

esther terlepas kilauan pingat

lelaki ini terlepas dari menjadi mangsa mh370 dan mh17

terlepas jawatan mb wan azizah dilantik menjadi exco se..

ribery terlepas aksi temu man city

ribery terlepas aksi temu man city

esther terlepas kilauan pingat

pelajar tak tidur malam bimbang terlepas peluang saksi ..

sukar tentu gear punca azizulhasni terlepas pingat

fatehah terlepas pingat gangsa

akta hasutan tok khatib juga tidak terlepas

320 pemandu terlepas saman

sukan asia fateha terlepas gangsa pecut wanita

cameron akan mohon maaf kepada ratu elizabeth kerana te..

cameron akan mohon maaf kepada ratu elizabeth kerana te..

sukan asia fateha terlepas gangsa pecut wanita

joong ki terlepas hukuman

joong ki terlepas hukuman

formula satu rosberg terlepas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 763
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,548

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 851,907
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • adel tersingkir di konsert akademi fantasia..
  • program saya nak sentuh anjing dapat sambut..
  • video cctv bagaimana pengurus bank ditetak
  • gambar mesra dyana sofya dan zairil khir te..
  • masej terakhir mengenai mati dari mangsa re..
  • pesawat bawa 14 warga malaysia berpatah bal..
  • adakah selepas ini akan ada program i want ..
  • oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini d..
  • nota buat cempaka sophilea
  • menarik foto lawak giler vol 594
  • promosi bulanan shaklee
  • mesin dispenser air l ucah jadi tarikan par..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 7 things you need to know about depression
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • apa petanda jika mimpi ular

  • wajib lawat :

  • nenektanjung.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ringantangan.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)