Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 143 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..



terlepas dari kena pipit setelah picit buah kolopir

muhdalena terlepas hukuman

terkini muhdalena wanita amuk di putrajaya terlepas huk..

adun dap terlepas 15 individu mengaku tidak bersalah ce..

berita suspek bunuh terlepas ipd ampang palsu

kes culik di kunak isteri mangsa pastikan tidak terlepa..

polis nafi sebar gambar pesalah terlepas dari lokap

terkini polis nafi lelaki terlepas lokap

gambar perogol terlepas dari lokap polis adalah palsu

terlepas dari kena pipit setelah picit buah kolopir

muhdalena wanita amuk di putrajaya terlepas hukuman

muhdalena terlepas hukuman

kenderaan polis pun tidak terlepas dengan saman traffik

pemandu peribadi terlepas hukuman gantung

sedihnya ruginya kalau terlepas sahur sebab tertidur

wajib baca hindari diri anda dari menjadi mangsa rogol ..

jangan terlepas promosi shaklee june 2014 d

piala dunia 2014 suarez mengigit lagi tapi terlepas pad..

lelaki ditahan gara gara reka cerita palsu perogol bers..

edar dadah pekerja kilang terlepas tali gantung

promosi vitamin e shaklee berbaki 7 hari sahaja lagi ja..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 6,221

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • monopod
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tanda tanda kanser payudara
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)