Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 140 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..



terkini polis nafi lelaki terlepas lokap

gambar perogol terlepas dari lokap polis adalah palsu

terlepas dari kena pipit setelah picit buah kolopir

kes culik di kunak isteri mangsa pastikan tidak terlepa..

polis nafi sebar gambar pesalah terlepas dari lokap

banduan terlepas ini gambar palsu dan tidak benar kata ..

polis nafi lelaki terlepas dari lokap

kenderaan polis pun tidak terlepas dengan saman traffik

gambar palsu banduan terlepas ipd ampang jaya

berita suspek bunuh terlepas ipd ampang palsu

terlepas dari kena pipit setelah picit buah kolopir

lelaki ditahan gara gara reka cerita palsu perogol bers..

edar dadah pekerja kilang terlepas tali gantung

promosi vitamin e shaklee berbaki 7 hari sahaja lagi ja..

piala dunia 2014 suarez mengigit lagi tapi terlepas pad..

muhdalena terlepas hukuman

muhdalena wanita amuk di putrajaya terlepas hukuman

muhdalena terlepas hukuman

terkini muhdalena wanita amuk di putrajaya terlepas huk..

adun dap terlepas 15 individu mengaku tidak bersalah ce..

polis nafi terlepas dari lokap




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 342
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,178

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,692
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)