Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 182 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..



makjemah rugi rm400 ribu selepas burung merbah jambul t..

taib mahmud terlepas peluang menjelaskan sumber kekayaa..

melopong burung cecah rm400ribu terlepas terbang

hina islam adakah si kapir harbi hina islam boleh terle..

kisah nabi nabi batu terlepas dari neraka

gadis k pop terlepas dari waran tangkap

gesa peguam negara letak jawatan kerana biarkan sirul t..

terlepas feri wanita mengamuk macam budak budak

video terlepas feri wanita mengamuk macam budak budak

video wanita hilang akal gara gara terlepas feri

video terlepas feri wanita mengamuk macam budakbudak

kim swee hampir pasti melepaskan tugasnya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 544
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,965

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,657
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • gadis bertudung tetapi memakai bikini
  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • jadi terkenal ninih si penjual getuk luncur..
  • 5 sebab kenapa blogger ini benci fynn jamal
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • perjalanan untuk menjadi seorang pakar
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..
  • cristiano ronaldo nyamar jadi pengemis
  • pemandu pengsan gadis maut dirempuh bas
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • ciri ciri wanita solehah
  • sketsa cinta awak dan saya
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 7 things you need to know about depression
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)