Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Melepaskan yang Terlepas 174 hits  

Melepaskan yang Terlepas

Ingat senang ke aku nak sayangkan orang dan bila orang yang susah aku nak sayangkan itu sudah fikir semasak masaknya untuk apa yang ada antara dia dan aku perlu dihentikan waktu tu. Aku turutkan sahaja kehendak dia pada masa tu. Ikutkan hati orang gila aj

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 267
Widget Aktif : 3,847
Banner Aktif : 6,814

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,778
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saya ternampak
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • sapa nak duit mai baca ni
  • tip elak perut buncit
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..
  • musibah dapat menggugurkan dosa
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • bahaya ajinomoto
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tanda tanda kanser payudara
  • super duper cute
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)