Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

COOL Lukisan 3D Paling Popular Di Pulau Pinang 501 hits  

COOL Lukisan 3D Paling Popular Di Pulau Pinang

Seni jalanan yang kreatif dengan unsur unsur tiga dimensi interaktif oleh artis berbakat Ernest Zacharevic.Lukisan ini amat pupular di internet yang menjadi tarikan para penggemar lukisan 3D.Lukisan dinding yang unik di bertempat di Pulau Pinang telah dig

Teruskan Membaca..



jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp 29 ..

kelantan vs pulau pinang piala malaysia 19 ogos 2014

live streaming kelantan vs pulau pinang piala malaysia ..

keputusan live streaming kelantan vs pulau pinang 19 og..

18sx seloka untuk mereka yang dalam pesta bogel di pula..

siaran langsung kelantan vs pulau pinang piala malaysia..

tutorial membuat lukisan botol ilusi 3d

jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp ogo..

jawatan kosong kerajaan negeri pulau pinang ogos 2014

jawatan kosong lembaga kemajuan wilayah pulau pinang pe..

live streaming kelantan vs pulau pinang 19 ogos 2014 pi..

jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp 29 ..

kelantan vs pulau pinang piala malaysia 2014

aksi menyusukan teman lelaki trend baru di pulau pinang..

syabas masjid pertama khutbah bahasa mandarin pertama d..

banggakah malaysia khutbah bahasa cina di pulau pinang ..

perlawanan pulau pinang vs jdt piala malaysia 2014

aksi menyusukan teman lelaki trend baru di pulau pinang..

runtuhan terowong di jalan imbi seperti lukisan grafik ..

pulau pinang cadang bina masjid cina

aksi menyusukan teman lelaki trend baru di pulau pinang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • gleneagles penang
  • blogger porno larikan diri
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)