Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TERKINI TENTERA KIRAM SERANG ZAMBOANGA CITY Malaysia Keluar Amaran Keselamatan 885 hits  

TERKINI TENTERA KIRAM SERANG ZAMBOANGA CITY Malaysia Keluar Amaran Keselamatan

TERKINI TENTERA KIRAM SERANG ZAMBOANGA CITY Malaysia Keluar Amaran Keselamatan

Teruskan Membaca..



tentera syria serang kedudukan is

tentera syria serang kedudukan is

esscom nafi keluar amaran tsunami di sabah

kapal tentera laut korea selatan lepaskan tembakan amar..

video dakwaan tentera moro ingin serang sabah tersebar

esscom tidak keluar amaran tsunami

tentera allah telah datang ke malaysia

tamrin dedah sebab keluar dari pas

saya bimbang orang kaya akan keluar malaysia

pas tidak halang sesiapa ingin keluar parti

saya bimbang orang kaya akan keluar malaysia maslan

keluar dari kemiskinan bukan ramai terima br1m

kes gantung dua adun kalau dia nak keluar parti itu dia..

tamrin hantar surat keluar pas

punca tamrin keluar pas

pas redha jika ahli keluar parti

makjemah dua gadis lompat keluar dari teksi penculik

kelopak mata kanak kanak terbonjol keluar terkena besi

dua gadis lompat keluar dari teksi penculik di bukit bi..

pas tidak halang individu keluar parti

tamrin umum keluar pas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 641
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,610

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,383
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • macaron soap ameryllis gift idea
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • tips nak jadi hotstufff
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)