Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Inilah Wajah Para Ulama Syiah 1278 hits  

Gambar Inilah Wajah Para Ulama Syiah

Seram gila tengok wajah wajah diorang ni

Teruskan Membaca..



bocor juga gambar inilah wajah calon bn bagi prk dun pe..

inilah wajah azia bakal isteri sam bunkface

inilah yang para peguam pro pakatan nak sangat tiada ak..

inilah yang para peguam pro pakatan nak sangat tiada ak..

dewan ulama pas kecam dua ekor beruk

gambar wajah wanita nz yang cuba di perkosa diplomat di..

ngeri inilah pembedahan lelaki tukar wajah akibat kemal..

inilah wajah nama sebenar anak awal scha

inilah gambar wajah kacak khairul azli kekasih baru abb..

kebiadaban syiah berani menggambarkan wajah rasulullah ..

inilah wajah awek cun bawak 200km sejam kereta atas jam..

inilah kesalahan cara tata rias wajah kebanyakan wanita..

umma lacto tambah susu badan para ibu sejati

comel design baju dengan hiasan wajah kucing 18 gambar

ulama azhar cium kepala ulama syiah

inilah gambar biawak yang menggigit seorang bayi 8 bula..

keadaan para suami apabila isteri sedang sakan bershopp..

berita gembira buat para isteri and not so gembira buat..

keadaan para suami apabila isteri sedang sakan bershopp..

gambar bogel para selebriti hollywood tersebar luas di ..

keadaan para suami apabila isteri sedang sakan bershopp..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 409
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,438

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 796,814
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana cara habiskan rm3 bilion rizab se..
  • awas akhirnya tewas dipukau untuk b gel dir..
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • senarai produk yang diharamkan oleh kemente..
  • bayi parah diserang biawak
  • orang yang tenang adalah orang yang bijak s..
  • nutrients super leaf moringa oleifera
  • azizulhasni mara ke separuh akhir pecut suk..
  • hukum melukis gambar makhluk
  • rawatan bekam sunnah dan kelebihanya dalam ..
  • kuasa minda separa sedar dalam promosi bisn..
  • 7 masalah lazim buat penggiat bisnes tone e..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • blog spammers sudah bijak
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)