Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nadal Tumpaskan Pilihan Utama Djokovic Untuk Menangi Terbuka AS Dalam Empat Set 134 hits  

Nadal Tumpaskan Pilihan Utama Djokovic Untuk Menangi Terbuka AS Dalam Empat Set

Dalam tempoh tiga jam dua puluh satu minit Rafael Nadal pilihan kedua Kejohanan Tenis Terbuka Amerika Syarikat menumpaskan pilihan utama Novak Djokovic untuk muncul sebagai juara buat kali kedua dalam kariernya di sini dan membawa pulang hadiah wang tunai

Teruskan Membaca..



jawairiah wakil tunggal negara dalam undian utama terbu..

sephora malaysia gift set pilihan hati

malaysia destinasi pilihan utama pelancong muslim

asus merupakan jenama utama dalam pasaran komputer riba..

asus merupakan jenama utama dalam pasaran komputer riba..

xiaomi akan mula menawarkan redmi 2 dalam bentuk jualan..

xiaomi akan mula menawarkan redmi 2 dalam bentuk jualan..

tips pilih set bersalin agar ibu dalam pantang sihat be..

malaysia destinasi pilihan utama pelancong muslim

how to turn 1 acre as self sustaining homestead

keletihan singkirkan nadal di terbuka rio

keletihan singkirkan nadal di terbuka rio

radio malaysia ikim fm pilihan utama anda

pilihan set berpantang kupasan dari aspek perubatan

kedai kopi di dalam bas

terserempak aksi projek suami dengan wanita lain dalam ..

jutawan ini hanya tinggal di dalam van sahaja

hudud akhirnya hj hadi keluarkan surat saudaramu dalam ..

perghhh malaysia kaya tetapi rakyatnya tinggal dalam va..

koleksi tazkirah yang indah tentang perbuatan terbaik d..

200 tiket abpbh habis ditebus dalam 2 jam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 324
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • fariz musa muka tak malu
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)