Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung 487 hits  

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung

Jika minggu lalu pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya Wan Sakinah telah hamil namun baru baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya.Menerusi pemerhatian kebanyakan pengikutnya di lama

Teruskan Membaca..



5 gambar penampilan terkini isteri nabil yang sarat men..

ashraf muslim dan dayana bercuti di genting highlands g..

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

melalui sekeping foto asyraf muslim lebihkan isteri ked..

tomok dan isteri timang anak kedua

belum sempat geli dia dah habis keluhan isteri

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

peranan suami ketika isteri mengandung agar isteri tak ..

suami rela isteri mengandung benih lelaki lain

tomok isteri namakan anak kedua andrashah iman

panasss bila cina muslim belasah cina kafir

putus dengan lelaki muslim zhang ziyi kahwin penyanyi r..

sitiawan homestay muslim hotel

putus dengan lelaki muslim zhang ziyi kahwin penyanyi r..

tiga pelajar muslim ditembak mati di amerika syarikat

adakah benar non muslim haram menyentuh al quran

isu wanita muslim suka hindu

tak leh senyum didik anak muslim dengan senjata

isu wanita muslim suka hindu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 4,026
Banner Aktif : 7,071

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,636
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • lelaki terbangkan drone dekat klia bahayaka..
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • skandal puteri istana buckingham video
  • kelebihan simpanan emas
  • ada apa atas heli pad tu
  • mengenal deabetes cinta
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • punca sebenar tasha shilla dan hans putus c..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • bahaya ajinomoto
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • never date a person who
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)