Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung 439 hits  

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung

Jika minggu lalu pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya Wan Sakinah telah hamil namun baru baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya.Menerusi pemerhatian kebanyakan pengikutnya di lama

Teruskan Membaca..



isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

8 gambar keluarga bahagia ashraf muslim di aidilfitri

isteri pertama ashraf muslim mengandung

7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

dayana isteri ashraf muslim mengandung

dayana isteri pertama ashraf muslim kini sedang hamil

isteri pertama ashraf muslim telah mengandung

dayana isteri pertama ashraf muslim kini mengandung

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

isteri pertama ashraf muslim dayana kini sedang hamil

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

isteri pertama ashraf muslim dayana kini hamil

kalau nak tengok rupa isteri kita bila dah tua

perangai isteri yang tidak menyenangkan ketika mengandu..

meriah bila ashraff muslim bawa 2 isteri dan anak sambu..

info sudah tiba malaysia airlines wujudkan uniform bert..

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

isteri kedua bade mengandung tak mahu kongsi anak

foto keluarga dikritik isteri pertama ashraf muslim men..

gambar raya ashraf muslim dan keluarga jadi kritikan pe..

benarkah noor dayana isteri pertama ashraf muslim berba..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 455
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,420

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,795
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • elyana komen isu buka tudung
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • temui ajal ketika rakam gambar penuntut wan..
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • pbs tema geografi tingkatan 1

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)