Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung 450 hits  

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung

Jika minggu lalu pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya Wan Sakinah telah hamil namun baru baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya.Menerusi pemerhatian kebanyakan pengikutnya di lama

Teruskan Membaca..



isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

bekas kekasih ashraf muslim dedah gambar kekasih

7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

peranan encik suami ketika isteri mengandung

wan sakinah dayana lokman sambut hari jadi ashraf musli..

dayana belum hamil lagi ashraf muslim

info biodata 6 gambar terkini bakal isteri tmj cik khal..

dua dah siap

baguslah ngo pro umno di pulau pinang dah sedar akhirny..

dah pegang anjing kenapa tak peluk biawak pula bab ni s..

apa dah jadi wajah cantik pelakon ini bertukar menjadi ..

gst dah bermula padahal 1 april 2015 baru berkuatkuasa

apa cerita ni gst dah di kenakan kepada pengguna

dah semakin hampir

our marriage life 3 islam dah pandai check browser hist..

dah sampai masa kita gerakkan usaha untuk mansuhkanmajl..

anwar dah mula kecut buah kerandutnya

kalau dah bekas tu bekaslah tak perlu berlagak suci dah..

yunalis zarai baru pulang kampung pengkritik dah melara..

nad zainal kini kembali solo jejaka boleh ngorat dah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 737
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,576

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,936
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • kebaikan habbatussauda
  • syahdu ustaz abdullah khairi
  • koleksi gambar yang menarik dan pastinya ak..
  • akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelah..
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • aku penganggur
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • emak abah opah dan atuk
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)