Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung 410 hits  

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung

Jika minggu lalu pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya Wan Sakinah telah hamil namun baru baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya.Menerusi pemerhatian kebanyakan pengikutnya di lama

Teruskan Membaca..



wajah wan sakinah yang dikatakan bakal isteri kedua ash..

isteri nabil ahmad mengandung anak kedua

isteri nabil ahmad mengandung anak kedua

ashraf muslim para isteri di majlis aqiqah anak sulung

gambar sekitar majlis akikah anak ashraf muslim

gambar ashraf muslim dengan isteri isteri di majlis aqi..

41 gambar akikah anak ashraf muslim wan sakinah

41 gambar akikah anak ashraf muslim wan sakinah

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

isteri nabil hamil anak kedua

tahniah emy nadia isteri fizz fairuz mengandung

isteri nabil ahmad hamil anak kedua

isteri nabil hamil anak kedua

ada sesiapa nak kahwin pompuan dah mengandung 2 bulan

berita berita terkini dari gaza netanyahu dah mula gela..

isteri isteri ashraf muslim bersyukur

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

hiburan isteri nabil hamil anak kedua

mengandung ketika bercerai bekas isteri penumpang pesaw..

sarah pengikat kasih ashraf muslim dayana wan sakinah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 361
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 6,211

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,929
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • poems of the heart
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • ingatkan blog senyap
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • malaysia ranking on day 2

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • spisis kawan yang femes
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)