Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung 431 hits  

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung

Jika minggu lalu pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya Wan Sakinah telah hamil namun baru baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya.Menerusi pemerhatian kebanyakan pengikutnya di lama

Teruskan Membaca..



dayana isteri pertama ashraf muslim kini mengandung

isteri pertama ashraf muslim telah mengandung

foto keluarga dikritik isteri pertama ashraf muslim men..

isteri pertama ashraf muslim mengandung

dayana isteri ashraf muslim mengandung

isteri pertama ashraf muslim mengandung

isteri pertama ashraf muslim mengandung

7 gambar percutian ashraf bersama kedua isteri

15 gambar ashraf muslim isteri isteri anak bercuti di b..

ashraf muslim bawa dua isteri anak bercuti ke bandung

ashraf muslim dikecam lagi

ashraf muslim bawa dua isteri anak bercuti ke bandung

ashraf muslim penat terpaksa balik 2 kampung isteri ist..

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

ashraf muslim kongsikan kisah bahagianya bercuti ke ban..

terkini foto foto menarik ashraf muslim bersama dua ist..

ashraf muslim bawa dua isteri anak bercuti ke bandung

16 gambar percutian ashraf muslim bersama dua isterinya

jawapan hukum suami update status di wall facebook saya..

dunia sudah terbalik isteri terkejut tengok suami menga..

lagi gambar budak sekolah selfie macam dah suami isteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 338
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,307

Domain Dibenarkan: 10,266
Jumlah Artikel : 783,584
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • loji pemprosesan gas petronas meletup
  • comment on iphone 5s gajet impian setiap bl..
  • video kisah benar meninggal dunia 10 jam se..
  • ringkasan eksekutif langkah kajang melangka..
  • cubaan merompak di masjid batu
  • turki dalam kebangkitan islam
  • dua suspek 4 kes culik di sabah dikenal pas..
  • dr rozmey diet minda sihat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2783)   wanita (1811)   diari (1588)   produk (1325)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (791)   ilmiah (790)   bisnes (547)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (279)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (167)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (75)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)