Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung 444 hits  

iNFO Isteri Kedua Ashraf Muslim Dah Mengandung

Jika minggu lalu pelakon Ashraf Muslim menafikan dakwaan isteri keduanya Wan Sakinah telah hamil namun baru baru ini Sakinah ada berkongsi gambar ubat yang diambilnya di sebuah klinik swasta di Putrajaya.Menerusi pemerhatian kebanyakan pengikutnya di lama

Teruskan Membaca..



16 gambar percutian ashraf muslim bersama dua isterinya

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

ashraf muslim bawa para isteri dan anak bercuti ke band..

7 gambar raya ashraf muslim sakinah dan dayana 2014

dayana belum hamil lagi ashraf muslim

hukum mengaku bujang tapi dah ada isteri

hukum mengaku bujang tapi dah ada isteri

hukum mengaku bujang tapi dah ada isteri

wan sakinah dayana lokman sambut hari jadi ashraf musli..

bekas kekasih ashraf muslim dedah gambar kekasih

ashraf muslim bawa dua isteri anak bercuti ke bandung

ashraf muslim bawa dua isteri anak bercuti ke bandung

ashraf muslim akui penat terpaksa berkejar demi 2 ister..

ashraf muslim akui penat terpaksa berkejar demi 2 ister..

ashraf muslim akui penat terpaksa berkejar demi 2 ister..

ashraf muslim akui penat terpaksa berkejar demi 2 ister..

isteri pertama ashraf muslim mengandung

ashraf muslim penat terpaksa berkejar demi 2 isterinya

ashraf muslim dikecam lagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,477

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,192
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat sihir ayah makan anak
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • aloha english
  • wordless wednesday hari raya korban

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • rahsia label pada buah buahan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)