Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Isteri kedua Ashraf Muslim mengandung kongsi gambar ubat 987 hits  

Isteri kedua Ashraf Muslim mengandung kongsi gambar ubat

Isteri kedua Ashraf Muslim mengandung Isteri kedua Ashraf Muslim iaitu Wan Sakinah Ahmad Saburi didakwa oleh blog abgteror sedang mengandung anak pertama selepas dia telah berkongsi beberapa keping gambar ubat ubat yang biasanya digunakan oleh wanita meng

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

dyana sofya kongsi gambar bangun tidur di facebook

wow dyana sofya kongsi gambar bangun tidur di laman sos..

dyana sofya kongsi gambar bangun tidur di facebook

dyana sofya kongsi gambar bangun tidur di facebook

melalui sekeping foto asyraf muslim lebihkan isteri ked..

lindsay lohan kongsi gambar ayat al quran dalam instagr..

peranan suami ketika isteri mengandung agar isteri tak ..

gambar gaun isteri zach x factor seperti berkemban

ashraf muslim dan dayana bercuti di genting highlands g..

tomok kongsi gambar bayi kedua di media sosial

gambar gaun isteri zach xfactor seperti berkemban

5 gambar penampilan terkini isteri nabil yang sarat men..

tomok kongsi gambar cahaya matanya yang kedua

panasss bila cina muslim belasah cina kafir

dyana sofya kongsi gambar bangun tidur di facebook

che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah

pengasas qu puteh kongsi kisah sedih 2 anak terkorban d..

che ta dan zain kongsi 3 gambar instagram mula tunai ib..

segmen jom kongsi tazkirah by budak

elly mazlein kongsi berita hamil




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 346
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 7,106

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,781
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • never date a person who
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 7 things you need to know about depression
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)