Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Harga Keseluruhan iPhone 4s iPhone5C dan iPhone5S 386 hits  

Harga Keseluruhan iPhone 4s iPhone5C dan iPhone5S

iPhone4S 8GB FreeiPhone 5C 16 GB 99 or 32GB 199iPhone 5S 16 GB 199 or 32GB 299Tempahan boleh di buat mulai 20 September 2013 bagi United States Australia Canada China France Germany Japan United Kingdom and Singapore Tempahan di Malaysia mulai 20 December

Teruskan Membaca..



evolusi kualiti gambar iphone yang lama hingga iphone 4..

inilah iphone 6 berharga rm13 juta

iphone menyamai harga sebuah pulau

rm13 juta iphone bersalut emas bertatah berlian

pergh iphone 6 paling mahal bernilai rm13 juta

inilah iphone 6 termahal di dunia

rm13 juta hanya untuk sebuah iphone

iphone 6 paling mahal di dunia berharga rm13 juta

inilah iphone 6 termahal di dunia

ztylus zip 6lk cangkeras dengan empat lensa terbina unt..

wanita maut kerana iphone ikuti kisahnya

apple menerima paten untuk headset vr yang digunakan be..

canggih apple bakal keluarkan headset vr yang digunakan..

iphone 6 rm13 juta

apple menerima paten untuk headset vr yang digunakan be..

letsmasak review contest dan menang iphone

iphone 6 pink sempena hari valentine 2015

apple menerima paten untuk headset vr yang digunakan be..

apple menerima paten untuk headset vr yang digunakan be..

iphone bersalut emas berlian berharga rm13 juta

iphone 6 berharga rm13 juta termahal di dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,105

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,784
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)