Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Harga Keseluruhan iPhone 4s iPhone5C dan iPhone5S 349 hits  

Harga Keseluruhan iPhone 4s iPhone5C dan iPhone5S

iPhone4S 8GB FreeiPhone 5C 16 GB 99 or 32GB 199iPhone 5S 16 GB 199 or 32GB 299Tempahan boleh di buat mulai 20 September 2013 bagi United States Australia Canada China France Germany Japan United Kingdom and Singapore Tempahan di Malaysia mulai 20 December

Teruskan Membaca..



harga rasmi iphone 6 bagi syarikat telekomunikasi maxis..

perbandingan nexus 6 galaxy note 4 dan iphone 6 plus

iphone 5s tu milik siapa

best food photo win iphone 6 contest

tugasan kedua cabaran iphone 5s

iphone 6 or iphone 6 plus which is better

iphone 5s gajet impian setiap blogger

what is inside iphone 6

sanggup berlari tanpa pakaian di atas jalan raya demi i..

iphone 5s gajet impian setiap blogger

iphone 6 dan iwatch

penampilan awek promoter tanpa pakaian ketika promosi i..

4 gambar awek promoter tanpa pakaian ketika promosi iph..

iphone 6 6 plus dorong apple catat untung lebih tinggi

iphone 6 melengkung beredar di internet

dropbox untuk iphone dikemaskini dengan sokongan touchi..

senarai 100 penulis komen terbanyak contest iphone 5s

bila cik sesumpah dapat iphone 5

sebab kenapa anda perlu beli iphone 6

snap 6 cangkerang iphone 6 dengan butang kamera fizikal

tayang iphone 6 baru sambil nasihatkan penerima br1m be..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 277
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,610

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,427
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • jawatan kosong kkm
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • jangan ditangisi haid itu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)