Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Harga iPhone 5S dan iPhone 5C 1197 hits  

Harga iPhone 5S dan iPhone 5C

Selamat pagi kengkawan semua...Semakin hari semakin canggih telefon yang keluar di pasaran kan? iPhone juga telah mengeluarkan 2 jenis iPhone yang dinantikan oleh kipas susah mati mereka die hard fan iaitu iPhone 5S dan iPhone 5C. Bulan lepas aku juga ada

Teruskan Membaca..



harga iphone 6 6 plus 5s iphone 4s terbaru maret 2015

lg g2 telefon pintar terbaik kalahkan iphone 5s

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

harga iphone 6 dan iphone 6 plus turut melonjak tinggi ..

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

menang iphone 5s kalau dah rezeki

iphone 5s gajet impian setiap blogger

harga penjualan iphone dan ipad naik di m sia kerana gs..

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

majlis makan malam penyampaian hadiah iphone 5s

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

menang iphone 5s dari denaihati

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

nak iphone 6 sertai zizanmall

gadis jujur cari lelaki tercicir iphone 6 baru beli di ..

ipad 2 dan iphone 5 are expected to be released by appl..

apple mengemaskini harga jualan peranti iphone 6 kini r..

apple mengemaskini harga jualan peranti iphone 6 kini r..

wanita hamil dibogelkan selepas ditangkap mencuri iphon..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 302
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,274

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,573
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video yang menimbulkan kemarahan
  • dato terlajak laris mohon maaf keterlanjura..
  • menarik foto lawak giler 979
  • datuk hasan arifin calon bn prk rompin
  • rm200 000 peruntukan untuk dewan sekolah ta..
  • polis siasat status kewangan juruterbang he..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • terbaik ceo potong gaji sendiri untuk naikk..
  • tukang sapu menemui sesuatu yang sangat men..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • azwan annuar pelakon dalam hantu kak limah ..
  • video heboh rakaman gadis terengganu berpes..

  • wajib baca :

  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • puisi terakhir imam syafie
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • diari sedih seekor kucing
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kurang ajaran tak sesat
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)