Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Harga iPhone 5S dan iPhone 5C 1182 hits  

Harga iPhone 5S dan iPhone 5C

Selamat pagi kengkawan semua...Semakin hari semakin canggih telefon yang keluar di pasaran kan? iPhone juga telah mengeluarkan 2 jenis iPhone yang dinantikan oleh kipas susah mati mereka die hard fan iaitu iPhone 5S dan iPhone 5C. Bulan lepas aku juga ada

Teruskan Membaca..



iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

keputusan cabaran iphone 5s

comment on cara mudah restart iphone 5s by titan

kulit iphone 5s dengan 5 lensa kamera

comment on cara mudah restart iphone 5s by blogger lela..

comment on cara mudah restart iphone 5s by dr fattah

menang iphone 5s kali kedua

menang iphone 5s kalau dah rezeki

iphone 5s giveaway by syafiqspecki

rm13 juta iphone bersalut emas bertatah berlian

iphone 6 bernilai rm13 juta dipamerkan

remaja maut setelah iphone yang dicas terjatuh dalam ta..

remaja mati dalam tab mandi kerana iphone

iphone 6 berharga rm13 juta

video casing iphone 6 paling ohsem batmobile crazy case

cengkerang iphone 6 untuk peminat tegar batman




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 7,084

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,291
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru diraka..
  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • 2 foto kereta mewah syamsul yusof
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • isteri sibuk kerja suami henjut adik ipar u..
  • gambar kapal terbang milik pasukan bolasepa..
  • cerita sebenar ustaz bunuh murid dihukum ga..
  • gambar lelaki pakai uniform guard gantung d..
  • 2 gadis remaja temui aiskrim negro jadi vir..
  • gaya terkini che puan khaleeda isteri tmj y..
  • cucur air panas yang lembuttttt
  • terkejut lihat lelaki b0gel terjun tingkap

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tanda tanda kanser payudara
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • monolog rasa
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)