Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Permohonan Masuk UiTM Pengambilan Kedua Sesi Akademik 2 2013 2014 4234 hits  

Permohonan Masuk UiTM Pengambilan Kedua Sesi Akademik 2 2013 2014

Sukacita dimaklumkan melalui Portal Rasmi UiTM pengambilan kedua pelajar kini dibuka mulai 1 Julai 2013 hingga 18 Ogos 2013 Cara Permohonan Online UiTM Pengambilan Kedua 2013 2014 Permohonan adalah dipelawa daripada calon calon BUMIPUTERA WARGANEGARA MALA

Teruskan Membaca..



permohonan uitm november 2014 sesi 2 lepasan spm

keputusan permohonan kemasukan ke ipta bagi lepasan stp..

semakan keputusan permohonan kemasukan ke ipta bagi lep..

collagen dan meal shakes 2 promosi dalam 1 bulan septem..

piala malaysia 2014 keputusan terkini piala malaysia 2 ..

semakan keputusan kemasukan ke ipta bagi calon lepasan ..

jadual siaran langsung piala malaysia 2 september 2014 ..

carta kedudukan terkini bpl 2 september 2014

pm sampaikan anugerah tokoh akademik negara 2013

permohonan kemasukan program sarjana muda politeknik se..

semakan keputusan permohonan kemasukan ke universiti le..

borang permohonan guru tabika taska kemas 2014

senarai nama jenazah mh17 tiba malaysia pada 2 septembe..

kaunseling waris masuk fasa kedua

senarai jenazah mangsa mh17 tiba di klia 2 september 20..

cara permohonan kemasukan politeknik sesi disember 2014..

tempahan 2 9 2014 dan 28 8 2014

permohonan program diploma politeknik sesi disember 201..

penerima anugerah tokoh akademik negara 2013

pm sampaikan anugerah tokoh akademik negara 2013

permohonan kemasukan kedua ke program sarjana dan kedok..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,319

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)