Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Fizo Omar Bakal Bertunang Akui Dapat Restu Ibunya 416 hits  

Fizo Omar Bakal Bertunang Akui Dapat Restu Ibunya

Fizo Omar Bakal Bertunang Akui Dapat Restu Ibunya Rasanya sekitar penghujung bulan Mei yang lalu dikhabarkan aktor kacak kelahiran negeri Kelantan Fizo Omar sudah putus cinta namun desas desus terbaru mengatakan Fizo bakal melangsungkan majlis pertunangan

Teruskan Membaca..



fizo omar nafi isteri sedang hamil

fizo omar menafikan isterinya sedang hamil

fizo omar nafi isteri sedang hamil

fizo omar menafikan isterinya mawar abdul karim sedang ..

fizo omar nafi isteri sedang hamil

fizo omar jawab isu isteri mengandung

mawar fareeda isteri fizo omar mengandung

malam berinai fizo omar mawar fareeda

pelanggan doakan keturunan mawar fareeda dan fizo omar ..

mesti tengok pelanggan doakan keturunan mawar fareeda d..

pelanggan doakan keturunan mawar fareeda dan fizo omar ..

pelanggan doakan keturunan mawar fareeda dan fizo omar ..

israel dapat restu obama serang gaza

pelanggan marah doakan keturunan mawar fareeda dan fizo..

buku peringatan teoh beng hock dilancar keluarga akui s..

pelanggan marah doakan keturunan mawar fareeda dan fizo..

bekas kekasih fizo omar yang amat jelita

caption gambar disalah erti mawar tak mengandung fizo o..

misha omar akui suami lebih manja selepas kahwin

nelydia qi bakal bertunang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,122

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,224
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..
  • resepi biskut arab susu
  • aging symptoms

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • melayu boleh
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)