Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Salleh Yaakob Maut Di Sambar Petir Isteri Cedera Parah 445 hits  

Salleh Yaakob Maut Di Sambar Petir Isteri Cedera Parah

TEMERLOH Seorang penoreh getah maut manakala isterinya cedera disambar petir di sebuah kawasan paya di Kampung Gunung Senyum Kuala Krau semalam.Mangsa Salleh Yaakob 51 mati di tempat kejadian manakala isterinya Norehan Hassan 49 kini dirawat di Hospital S

Teruskan Membaca..



besi pembinaan lrt runtuh lagi menyebabkan 2 orang cede..

lelaki cedera parah satria neo jatuh jambatan bukit kua..

6 gambar besi pembinaan lrt runtuh lagi 2 orang cedera ..

pelajar cedera parah dihentak helmet

lelaki cedera parah satria neo jatuh jambatan bukit kua..

pemilihan pkr selangor kecoh seorang cedera parah

pemilihan pkr selangor kecoh seorang cedera parah

isteri maut dalam kejadian langgar lari

isteri maut dalam kejadian langgar lari

lelaki cedera parah dibaling kon anggota jpj

dua guru wanita dan seorang murid perempuan cedera para..

4 foto kereta perisai terbalik 2 anggota tentera maut d..

bayi lelaki 18 bulan meninggal akibat cedera parah di k..

parah pelakon ezany kena sihir dedah skandal isteri

jom lihat operasi menyelamatkan singa yang cedera parah

5 gambar askar israel yang mampos dan cedera parah baru..

prayforgaza 29 tentera yahudi dah mampos 150 lagi ceder..

hiburan parah pelakon ezany kena sihir dedah skandal is..

menyayat hati bayi 18 bulan meninggal akibat cedera par..

menyayat hati bayi 18 bulan meninggal akibat cedera par..

bayi maut akibat cedera parah di kepala di rumah asuhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,122

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,222
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..
  • resepi biskut arab susu
  • aging symptoms

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)