Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Vikingdom Kaut RM10 Juta Sebelum Tayangan 192 hits  

Vikingdom Kaut RM10 Juta Sebelum Tayangan

Walaupun baru memulakan tayanganya pada hari ini 12 September 2013 namun Vikingdom filem terbitan KRU Studio seperti yang dimaklumkan oleh Norman sudah pun berjaya mendapat kutipan RM10 juta.Disaat jenayah ciplak hak cipta nafsu penonton yang semakin lema

Teruskan Membaca..



pengerusi dap perak kor ming mengesahkan rumah itu kepu..

tiket air asia rm10 00

sedih inilah status akhir aleesya farhana sebelum dia d..

mh17 pasukan penyiasat ada 45 hari buat siasatan sebelu..

mh17 pasukan penyiasat ada 45 hari buat siasatan sebelu..

keperluan jabatan pengangkutan jalan jpj bincang sebelu..

lampu aksesori bincang sebelum kuat kuasa

pasangan dicekup sebelum sempat membuat hubungan kelami..

komunikasi terakhir pesawat mh17 sebelum ditembak

isu semasa sabah buat rujukan ilmiah sebelum beri ulasa..

hiburan artis wanita dah test drive kekasih sebelum kah..

sayu inilah status akhir aleesya farhana sebelum dia di..

artis wanita dah test drive kekasih sebelum kahwin

fahami 16 tips yang anda perlu tahu sebelum berhenti ke..

solat hajat sebelum perarakan calon pakatan

kilafairy tidak pernah bercinta sebelum ini

mh17 usaha bawa baki jasad sebelum musim sejuk

rupa sebelum dan selepas yang tak sanggup anda lihat

sebelum

tapis penyewa sebelum pilih




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 551
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 6,444

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 807,914
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis meninggal selepas gambar seram menyer..
  • video detik cemas pelakon malaysia dirompak
  • video gempar kayak ini diangkat ke atas air..
  • identiti apek tua berdompet buruk ini akhir..
  • makan cepat boleh diabetes
  • isteri cantik bersetubuh dengan suami orang..
  • cukuplah orang tahu setakat itu sahaja nita..
  • lebih 4 juta iphone 6 dan iphone 6 plus ter..
  • shila amzah perasan bagus
  • senarai kes melibatkan akta hasutan sepanja..
  • mb langat 2 dipajak kepada air selangor bil..
  • segmen pencarian bloglist september by syah..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)