Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Vikingdom Kaut RM10 Juta Sebelum Tayangan 203 hits  

Vikingdom Kaut RM10 Juta Sebelum Tayangan

Walaupun baru memulakan tayanganya pada hari ini 12 September 2013 namun Vikingdom filem terbitan KRU Studio seperti yang dimaklumkan oleh Norman sudah pun berjaya mendapat kutipan RM10 juta.Disaat jenayah ciplak hak cipta nafsu penonton yang semakin lema

Teruskan Membaca..



polis marin rampas rokok putih rm10 9 juta di tawau

filem animasi hebat the book of life temui anda 16 okto..

polis marin rampas rokok putih rm10 9 juta di tawau

polis marin rampas rokok putih rm10 9 juta di tawau

polis marin rampas rokok putih rm10 9 juta di tawau

10 soalan sebelum bertunang

jom lihat gambar wanita sebelum bergelar ratu cantik du..

cerita sebelum kemalangan maut di karak highway

eksklusif pesanan menyetuh hati sebelum permergian alla..

dapatkan sebelum harga naik pada 20 oktober

sedih status yg di update oleh arwah hazalli sebelum te..

luahan mangsa rentung kemalangan motosikal berkuasa tin..

mesej terakhir penunggang motorsikal sebelum maut di ka..

inilah gambar bom atom beberapa jam sebelum di jatuhkan..

hiburan mesej terakhir penunggang motorsikal sebelum ma..

jom lihat gambar wanita sebelum bergelar ratu cantik du..

wanita korea sebelum dan selepas makeup

jom lihat gambar wanita sebelum bergelar ratu cantik du..

mariah carey bergegas shopping baju sebelum konsert mal..

anwar bebas sebelum ke mahkamah 28 29 oktober ini

nilai sensitiviti agama budaya sebelum anjur program




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,649

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,280
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • 15 selfie paling berani
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • ban ipad seminggu
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)