Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Vikingdom Kaut RM10 Juta Sebelum Tayangan 186 hits  

Vikingdom Kaut RM10 Juta Sebelum Tayangan

Walaupun baru memulakan tayanganya pada hari ini 12 September 2013 namun Vikingdom filem terbitan KRU Studio seperti yang dimaklumkan oleh Norman sudah pun berjaya mendapat kutipan RM10 juta.Disaat jenayah ciplak hak cipta nafsu penonton yang semakin lema

Teruskan Membaca..



ssf sasar jualan cecah rm10 juta

tiket air asia rm10 00

saya londeh seluarnya sebelum saya

gambar yang anda perlu fikir dua kali sebelum dimuatnai..

gambar yang anda perlu fikir dua kali sebelum dimuatnai..

eksklusif video menyentuh hati luahan banduan wanita se..

saya londeh seluar dia sebelum saya

penjawat awam tidak bolehkah bersarapan sebelum masuk w..

keuntungan sebelum cukai sime darby susut kepada rm3 96..

ini yang dikatakan pantang maut sebelum ajal

30 gambar wajah sebelum dan selepas pembedahan plastik ..

buat sesuatu sebelum kita jadi negara gagal kata pemimp..

saya londeh seluarnya sebelum saya

amaran untuk guan eng kpn kata elok mereka bertanggungj..

tip elak penuaan kulit sebelum waktunya

felixia yeap jangka padam semua gambar seksi sebelum ra..

fikir banyak kali sebelum pakai

solat asar terakhir imam sebelum maut dihempap pokok du..

tak sempat pakai seluar dalam sebelum lompat keluar

juruterbang pesawat meninggal dunia sebelum sempat mend..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 191
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,392

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,267
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • pasang bendera dap kira banteras jenayah kh..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)