Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tips untuk menjimatkan tenaga elektrik melalui penyaman udara di rumah anda 381 hits  

Tips untuk menjimatkan tenaga elektrik melalui penyaman udara di rumah anda

Salam..Adakah anda bercadang untuk memasang penyaman udara di rumah anda? Jadi sebelum itu anda mestilah mengetahui beberapa perkara bagi mengelakkan penggunaan tenaga elektrik meningkat secara mendadak dan sekali gus meminimakan bil elektrik bulanan anda

Teruskan Membaca..



mentol lampu pelik berisi air mampu menjimatkan tenaga ..

advertorial ep saver menjimatkan elektrik dan petrol di..

makjemah bercita cita travel ke jepun ini 9 tips elakka..

jom saksikan bagaimana tenaga elektrik dihasilkan dari ..

kementerian tenaga teknologi hijau dan air mengumumkan ..

intel memperkenalkan cip pemprosesan intel core generas..

tips mengatasi masalah serangga di rumah

sistem penghantaran dan pengagihan tenaga elektrik di m..

6 gambar lelaki bina rumah setinggi 10 tingkat diatas p..

penyaman udara buatan sendiri

menarik menara yang mampu mengumpul air dari udara nipi..

ipu indeks pencemaran udara terkini 2014

makjemah serangan udara as bunuh pakar senjata kimia is..

uae tarik diri pakatan serangan udara terhadap is

serangan udara as bunuh pakar senjata kimia is

30 maut dalam serangan udara di niger

pemilihan awal perajurit muda udara siri 53 15

uae tarik diri pakatan serangan udara terhadap is

am malaysia kutuk tindakan is bakar juruterbang tentera..

pesta belon udara panas putrajaya 12 15 mac 2015 jadual..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,374
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)