Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Modenas 118EFi Kapcai pertama guna sistem suntikan bahanapi elektronik EFi 496 hits  

Modenas 118EFi Kapcai pertama guna sistem suntikan bahanapi elektronik EFi

Modenas 118EFI Modenas lancar motosikal varian terkini Modenas 118EFI PULAU PINANG 30 Jun Syarikat Motosikal dan Enjin Nasional Sdn Bhd Modenas hari ini melancarkan motosikal varian terkini iaitu Modenas 118EFI yang menampilkan teknologi sistem pancitan b

Teruskan Membaca..



kali pertama guna mealshake

pelaksanaan sistem transaksi elektronik ditangguh fadil..

sistem kutipan tol elektronik sepenuhnya di plaza tol b..

iran konfirmasi uji coba penembakan sistem rudal pertah..

lelaki guna aplikasi siri iphone bertanya di mana henda..

jangan guna ubat tradisional skyline al taqwa

lelaki guna aplikasi siri iphone tanya di mana hendak s..

lelaki guna aplikasi siri iphone bertanya di mana henda..

mtem bidas mcdonald s guna kakitangan melayu raih simpa..

sistem jual pemain membimbangkan

jangan guna ubat tradisional skyline al taqwa

boleh ke guna simkad prepaid pada iphone

jangan guna ubat tradisional skyline al taqwa

antara luahan hati pesara guru mengenai sistem pendidik..

lelaki guna aplikasi siri iphone bertanya di mana henda..

am polis kl tangani salah guna rangkaian media sosial

cara hantar mesej jika tiada rangkaian telefon guna tek..

121 laporan salah guna media sosial

kulit makin cantik selepas guna damara

sambil tersenyum khalid kata pkr boleh guna dewan dan s..

lelaki guna aplikasi siri iphone bertanya di mana henda..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 613
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,323

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)