Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kenapa shida menyertai NMG NMGNETWORK Creative Greate Service 165 hits  

Kenapa shida menyertai NMG NMGNETWORK Creative Greate Service

Assalamualaikum peace upon you.Pendaftaran percuma dan simpanan serendah RM40 seumur hidupTidak perlu mencari orang kerana dengan NMG hanya copy dan paste orang pasti cari kitaCuma keluarkan iklan iklan NMG di wall facebookPulangan yang lumayan mengikut p

Teruskan Membaca..



sensasi kenapa saya boikot shaklee dr nik rahim

kata dap kepada pas kenapa anda tidak menyertai umno

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

ustaz azhar idrus tegur cikgu shida panas beb

tahniah kepada top komen july blog dunia sebenar shida

kad raya 5 dari shida radzuan

wordless wednesday persiapan hari raya shida

review kad raya 6 blogger shida radzuan apit niena aadh..

terima kasih dunia sebenar shida

misteri highland towers terjawab kenapa banyak sangat h..

panas kenapa syiah jauh terpesong daripada islam sebena..

kenapa dr maza tidak setuju wan azizah jadi mb selangor

tahniah kepada top komen bulanan blog shida jari ohsem ..

tempah magnet fridge dari shida radzuan

kawan kawan boleh tak bantu shida selesaikan masalah in..

kad raya dari blogger dunia sebenar shida dan azwar syu..

kad raya dari blogger shida

penyerang berbisa radamel falcao menyertai manchester u..

segmen i love nuffnang by dunia sebenar shida

artis mana pula yang menyertai demo pasmeb menyokong su..

syarat menyertai advmy




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,366

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)