Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ajaibnya Sedekah Ustaz Harryanto Rizal Ustaz Abdullah Khairi 709 hits  

Ajaibnya Sedekah Ustaz Harryanto Rizal Ustaz Abdullah Khairi

Ajaibnya Sedekah Ustaz Harryanto Rizal Ustaz Abdullah Khairi

Teruskan Membaca..



ceramah ustaz abdullah khairi di ilp kepala batas lawak..

zikir munajat merdu dan syahdu oleh ustaz abdullah fahm..

promo pesona d zahra siri 1 oleh ustaz muhammad abdulla..

jangan sombong bongkak dan ujub ustaz kazim elias 2014

lelaki yang mahu kahwin wajib belajar bab ni ustaz azha..

doa khutbah doa menghilang ego ustaz syed mohd norhisya..

ustaz sulaiman rentam 16 jan 2012

ustaz dato hj ismail kamus berhati hati masalah khilafi..

tanyalah ustaz 2014 eps 23 di sebalik 5 waktu bhg 1

ustaz bernafsu di facebook

ustaz hafiizh rapiee ramadan ku akan tiba bhg 11 11

ustaz harun din dan ismail kamus forum hudud 11 last

ustaz azhar idrus dan zizan raja lawak countdown 2012 p..

selawat dalam tandas dalam hati ustaz azhar idrus

tazkirah ramadhan di surau al amin tmn bkt subang oleh ..

bolehkah solat sunat lain selepas solat sunat witir ust..

ustaz azhar hukum paksa isteri melakukan oral

kenapa pengantin tidak digalakkan bersanding ustaz azha..

ustaz bernafsu di facebook pecah tembelang 2 gambar

gara gara buku tidak di sunting ustaz kazim kena fitnah

pengguna facebook hina sultan dan ustaz kazim kaw kaw




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 404
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,233

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,609
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • tanpa isteri hari raya aidilfitri awie lebi..
  • the plant pot that aims to keep you focused..
  • parmesan nuggets

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kurang ajaran tak sesat
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)