Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 136 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 330
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,662

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,829
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pian cecupak hidapi masalah mental kerana g..
  • isu liwat isteri saiful di malukan
  • good luck adik adik spm
  • wow artis pun minum bless
  • bekas perserta mentor perjelaskan isu dirin..
  • awas jangan beli komputer jenis ini
  • rezeki berpesta tangkap lampam timbul serah..
  • ragam faqihah hari kanak kanak 2014
  • rumusan hari keempat bicara kes liwat 2 anw..
  • man without legs climbed the most dangerous..
  • promosi november 2014 tudung bidang 50
  • liebster award lagii

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah nabi ismail a s
  • apa petanda jika mimpi ular
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • hati hati laman web hina islam
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)