Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 162 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



senarai peserta segmen pencarian bloglist feb mac 2015

mh370 waris enggan terima keputusan pencarian

mh370 waris enggan terima keputusan pencarian

china terus kerjasama dengan malaysia dan australia bag..

china teruskan kerjasama rapat dengan malaysia australi..

segmen pencarian bloglist oleh mrs marble

pencarian bloglist fi hifzillah

pencarian blog sahabat sesiapa berminat sila

senarai peserta pencarian bloglist oleh mrs marble

segmen pencarian bloglist oleh mrs marble

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

senarai pemenang pencarian bloglist by mrs marble

amerika adakan ajang pencarian bakat pemain film dewasa..

segmen pencarian bloglist oleh mrs marble

segmen pencarian bloglist oleh mrs marble

segmen pencarian bloglist oleh mrs marble

china teruskan kerjasama rapat dengan malaysia australi..

pencarian bloglist fi hifzillah

pencarian bloglist fi hifzillah

pencarian bloglist fi hifzillah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • fariz musa muka tak malu
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)