Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 132 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



pencarian sponsor

pencarian sponsor giveaway

pencarian sponsor giveaway

pencarian sponsor blogger area mega give away

pencarian sponsor birthday giveaway

tarikh akhir pencarian sponsor blogger area mega giveaw..

pencarian sponsor short giveaway by mellya

pencarian sponsor blogger area mega give away

segmen pencarian bloglist september by syahirah valiant

segmen pencarian blogslit september by syahirah valiant

segmen pencarian bloglist september by syahirah valiant

segmen pencarian bloglist september by syahirah valiant

mh17 30 petugas khas pdrm kembali ke ukraine sambung pe..

segmen segmen pencarian bloglist september by syahirah ..

amazing korea special episode pencarian halal food di k..

pencarian mh370 58 objek pejal ditemui di lautan hindi

persoalan yang wujud apakah mh370 akan dihentikan penca..

segmen pencarian bloglist oktober truly love

segmen pencarian bloglist oktober truly love

segmen pencarian bloglist oktober truly love

segmen pencarian bloglist oktober truly love




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 505
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,631

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,633
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • tips percutian ke sydney australia
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • ban ipad seminggu
  • romantik itu sunnah nabi
  • ultron
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bahaya ajinomoto
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • di tubir bibir mataku
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)