Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 110 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



pencarian sponsor giveaway

repost pencarian sponsor oh mudah giveaway

pencarian sponsor ditutup awal

pencarian sponsor ga ogos 2014

pencarian sponsor

negara mh370 tumpuan pencarian di alih

tender terbuka bagi membantu pencarian pesawat mh370

misi pencarian mh370 mungkin lebih mudah kali ini

tender terbuka bagi membantu pencarian pesawat mh370

tumpuan baru pencarian

mh370 atsb umum tender pencarian dasar laut

bomba perluas pencarian huntley di 2 buah kampung

lokasi pencarian huntley dikecilkan

mh370 atsb umum tender pencarian dasar laut

bomba perluas pencarian huntley di 2 buah kampung

mh370 tender terbuka pencarian pesawat dasat laut dibuk..

analisis bebas pencarian mh370 di kawasan betul

mh370 lokasi pencarian diperluas hishammuddin

pencarian 50 bloglist coffeelover

panda akan tampong kos pencarian mh370 yang cecah 27 ju..

pencarian 50 bloglist coffeelover




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,119

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,222
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..
  • resepi biskut arab susu
  • aging symptoms

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)