Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 178 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



pencarian penaja sponsor

pencarian bloglist jjcm

pencarian pelajar permata insan 2015

pencarian bloglist 2015 by bbl april mei jun

pencarian gadis nubuwwah feeling ala model gittew

segmen pencarian bloglist april mei 2015

wanita sado ini ungguli carta majalah pencarian model l..

pencarian bloglist 2015 by bbl april mei jun

senarai pemenang segmen pencarian bloglist april mei 20..

pelan pemasaran nubeauty pencarian dealer sah

godaddy drops danica patrick as nascar sponsor

pencarian pengedar smartdrink nubeauty

senarai peserta segmen pencarian bloglist april mei 201..

pencarian leader terawal smartdrink nubeauty

pencarian bloglist 2015 by bbl april mei jun

kawasan pencarian mh370 digandakan jika tiada penemuan ..

pencarian mh370 kini di perluas

cuaca buruk ombak besar tidak halang usaha pencarian mh..

video sejarah pencarian atom

aplikasi currenseek memudahkan pencarian pengurup wang ..

aplikasi currenseek memudahkan pencarian pengurup wang ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 297
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • emak abah opah dan atuk
  • aku penganggur
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • monolog rasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)