Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 125 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



tarikh akhir pencarian sponsor blogger area mega giveaw..

pencarian sponsor blogger area mega give away

pencarian sponsor blogger area mega give away

pencarian sponsor untuk 2nd giveaway belog izyan shamba

pencarian sponsor short giveaway by mellya

pencarian sponsor

pencarian sponsor giveaway

pencarian sponsor giveaway

pencarian sponsor giveaway

segmen pencarian bloglist by syaz harzays minme

kerajaan tetap teruskan misi pencarian pesawat mh370

pencarian bloglist 4 bulan by kathy rbain

kerajaan tetap teruskan misi pencarian pesawat mh370

pencarian august 2014 bloglist

pencarian popular di bulan ramadan

pencarian berlian 12 000 jatuh dari langit

pencarian 30 senarai bloglist

segmen pencarian bloglist by syaz harzays minme

segmen pencarian bloglist by syaz harzays minme

segmen pencarian bloglist mieya atiera

kotak pencarian facebook




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 385
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,476

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,820
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • ceramah pgu 7 0 yb dato seri tuan guru haji..
  • yang masin di kota bharu
  • berasmara didalam bas pelajar ipta ditahan
  • abby abadi terus menerus dedah aib bekas su..
  • 4 gambar perubahan mendadak bentuk badan ro..
  • memalukan 3 gambar wanita berpurdah buat ad..
  • hadi awang bakal berdepan tindakan saman bu..
  • gambar percutian tiz zaryah di pulau perhen..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • kahwin muda girls only
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)