Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 122 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



pencarian sponsor untuk 2nd giveaway belog izyan shamba

pencarian sponsor giveaway

misi pencarian mh17 digantung seketika

pencarian stroller untuk melissa

fasa baharu pencarian mh370

mh370 fugro dapat kontrak pencarian di dasar lautan hin..

pencarian august 2014 bloglist

pencarian bloglist raya by feetrimahadzir com

rabu tanpa kata pencarian sempena hari raya

berita dunia pencarian sebutir belian bernilai rm 64k j..

pencarian berlian 12 000 jatuh dari langit

pencarian popular di bulan ramadan

pencarian berlian 12 000 jatuh dari langit

pencarian mh370 fugro sedang dalam perjalanan ke perth

pencarian berlian 12 000 jatuh dari langit

segmen pencarian bloglist raya by feetrimahadzir com

pencarian berlian 12 000 jatuh dari langit

pencarian 30 senarai bloglist

pencarian bloglist raya by feetrimahadzir com

mh370 fasa baharu pencarian guna kd mutiara

datuk seri hishammuddin tun hussein bakal umum fasa bah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,990
Banner Aktif : 6,337

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,448
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)