Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 151 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



teori konspirasi mengarut tidak akan jejaskan pencarian..

pencarian makin mencabar

bangkai airasia ketemu armada korsel tuntaskan misi pen..

qz8501 pencarian mangsa tetap jadi fokus utama

pencarian agen celebrity lass

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

pencarian mh370 melalui detik kritikal dan sukar

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

pencarian bloglist 2015 by bbl contest

qz8501 pencarian mangsa tetap jadi fokus utama

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

qz8501 misteri mayat ke 40 tidak berbau dan masih utuh ..

layari cloudhax com untuk pencarian segala jenis perkhi..

giveaway 2015 pencarian 5 blogger bertuah

segmen pencarian bloglist cikgu farha

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

pencarian 5 blogger bertuah

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

giveway 2015 pencarian 5 blogger bertuah

basarnas sisir area baru untuk pencarian korban airasia..

pencarian bloglist 2015 by bbl contest




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 493
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,977

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,912
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • monolog rasa
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cinta vs materialistik

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)