Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 118 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



pencarian sponsor untuk 2nd giveaway belog izyan shamba

mh370 fasa baharu pencarian guna kd mutiara

datuk seri hishammuddin tun hussein bakal umum fasa bah..

pencarian sponser ga raya 2014 by emas putih

hishammuddin komited terus bantu liow pencarian mh370

pencarian blog list sebulan ramadhan 1435h nazlee com

pencarian bloglist bulan februari mac 2014

mission pencarian bloglist kaktus oren

inilah 6 kritikan dunia atas usaha pencarian pesawat mh..

ada petunjuk baru dalam pencarian pesawat mh370

mission pencarian bloglist aidilfitri 1435h

misi pencarian bloglist tamat

mh370 lokasi pencarian baru didedahkan 3 gambar

satelit perancis menangkap obyek mengapung di dekat lok..

ops pencarian mh370 lebih jauh ke selatan

sponsor family photoshoot kemudian shoot to internation..

apa hukum makan burger yang di sponsor oleh pihak israe..

warisan kepala hotak kau ler hew kuan yau pindah kubur ..

sponsor baru suarez musim hadapan

adidas tangguh sponsor suarez

lokasi sebenar mh370 masih dalam pencarian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 6,226

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 786,067
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kalaulah boleh memilih antara dua p
  • dayang dan diana di kritik peminat kerana t..
  • inilah 3 gambar anzalna nasir yang membuatk..
  • inilah desa yang dianggap seperti syurga du..
  • nah petua tahan lama
  • abu turab mujahidin malaysia gugur di syria
  • gambar pasangan remaja mati dalam kereta ke..
  • gambar budak sekolah bergambar sambil berci..
  • mujahidin malaysia gugur di syria
  • gambar kereta mewah shila amzah
  • jom lihat bandar hantu di penghujung dunia
  • akhirnya rani mengaku anak sulung menghamil..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cinta vs materialistik
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)