Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 114 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



pencarian sponsor

pencarian sponsor ga ogos 2014

pencarian sponsor ditutup awal

pencarian sponsor giveaway

pencarian 50 bloglist cofeelover

pencarian 50 bloglist coffeelover

pencarian 50 bloglist coffeelover

panda akan tampong kos pencarian mh370 yang cecah 27 ju..

segmen pencarian bloglist june by syahirah valiant

segmen pencarian bloglist june by syahirah valiant

analisis bebas pencarian mh370 di kawasan betul

tender terbuka bagi membantu pencarian pesawat mh370

pencarian 50 bloglist coffeelover

majlis pencarian ikon hijab community malaysia 2014

pencarian 50 bloglist coffeelover

analisis bebas pencarian mh370 di kawasan betul

pencarian 50 bloglist coffeelover

pencarian the band berakhir juara bawa pulang rm100 000

pencarian 50 bloglist coffeelover

hot mh 370 lokasi pencarian bertukar ke diego garcia

segmen pencarian bloglist 1 mieyaatiera com




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 149
Widget Aktif : 3,826
Banner Aktif : 6,286

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,024
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil dari boikot mcd seluruh dunia berjaya
  • rakyat sarawak tidak senang kehadiran anwar..
  • perkonsian yang tidak cerdik di facebook
  • polis australia tidak selesa hantar polis b..
  • vietnam s taste for cat leaves pets in peri..
  • israel negara pengganas sebenar
  • vin los digelar zombie boy kerana mencacah ..
  • gambar raya keluarga era fm johan haniff ra..
  • nik aziz terus dimalukan
  • 5 tips hilangkan stretch mark dengan cepat ..
  • raya pertama di sungai petani
  • cucuk cebisan daging mangsa mh17 dengan kay..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)