Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PENCARIAN SPONSOR 155 hits  

PENCARIAN SPONSOR

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera....Tasha teringin pulak nak buat Giveaway. sebelum ni tasha jadi sponsor je Giveaway orang.. kali ni siapa nak sponsor Giveaway tasha? kalau sesiapa yang berminat boleh la im tasha di facebook ye..berikan butiran te

Teruskan Membaca..



segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

giveway 2015 pencarian 5 blogger bertuah

segmen pencarian bloglist cikgu farha

qz8501 misteri mayat ke 40 tidak berbau dan masih utuh ..

giveaway 2015 pencarian 5 blogger bertuah

layari cloudhax com untuk pencarian segala jenis perkhi..

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

pencarian 5 blogger bertuah

bangkai airasia ketemu armada korsel tuntaskan misi pen..

pencarian makin mencabar

qz8501 pencarian mangsa tetap jadi fokus utama

qz8501 pencarian mangsa tetap jadi fokus utama

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb

mh370 fugro supporter sertai pencarian di dasar laut ak..

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

menang pencarian my bloglist bbl jan feb mac 2015

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

qz8501 pasukan mencari dan menyelamat sar dedah kisah p..

segmen pencarian bloglist feb mac 2015

segmen pencarian new bloglist cikgu farha jan feb




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 416
Widget Aktif : 4,030
Banner Aktif : 7,067

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,119
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cikgu cantik ini upload status yang paling ..
  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru diraka..
  • gempar wanita tempatan buka pakaian lalu be..
  • lindsay lohan muat naik ayat al quran dalam..
  • 4 gambar kemalangan ngeri di kuchai lama me..
  • 2 foto kereta mewah syamsul yusof
  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • sungguh mudah jadi sugar baby di malaysia s..
  • 2 gadis tudung buat status jumpa aiskrim ne..
  • tony roma s malaysia siapa kata menu mahal
  • gajah putih ditemui di myanmar bawa petanda

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • rahsia label pada buah buahan
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • super duper cute
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • taman di dalam shoping mall
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)