Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gempa Bumi Penang Kedah Perak Rasa Gegaran 165 hits  

Gempa Bumi Penang Kedah Perak Rasa Gegaran

Gempa Bumi Penang Kedah Perak Rasa Gegaran Hari ini satu gempa bumi kuat telah melanda di Sumatera Utara Indonesia pada 3 37petang Gempa bumi yang bermagnitud 6 1 pada skala Richter berpusat di 4 7 Utara dan 96 8 Timur 65km Barat Daya dari Lhokseumawe Ind

Teruskan Membaca..



gempa bumi kuat di yunnan 367 maut

aktiviti bogelisme turut diadakan di kedah johor pahang..

siaran langsung perak vs kedah 14 ogos 2014 piala malay..

gempa bumi kuat di yunnan 367 maut

367 maut akibat gempa bumi di yunnan china

yunnan china gempa bumi dashyat pada kekuatan 6 3 skala..

150 korban gempa bumi

150 korban gempa bumi

gempa bumi 5 6 magnitud gegar algeria

gempa bumi sederhana melanda papua new guinea

10 perkara diseru bumi kepada manusia setiap hari

ejen foreverliving kedah perlis perak dan pulau pinang

gempa bumi kuat landa california

sedap mulut aje org kedah dgn penang nak tentukan mb se..

keputusan live streaming kedah vs perak 14 ogos 2014

gempa bumi kuat di oaxaca di mexico

sebab gempa bumi 11 april tidak menghasilkan tsunami

terkini anwar arahkan pas pertahankan 1 nama azizah jan..

gambar kemaskini gambar bencana gempa bumi di yunnan ch..

angka korban akibat gempa bumi di china mencecah 367 ny..

gempa bumi sederhana melanda kawasan sempadan iran iraq




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • gleneagles penang
  • blogger porno larikan diri
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)