Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gempa Bumi Penang Kedah Perak Rasa Gegaran 171 hits  

Gempa Bumi Penang Kedah Perak Rasa Gegaran

Gempa Bumi Penang Kedah Perak Rasa Gegaran Hari ini satu gempa bumi kuat telah melanda di Sumatera Utara Indonesia pada 3 37petang Gempa bumi yang bermagnitud 6 1 pada skala Richter berpusat di 4 7 Utara dan 96 8 Timur 65km Barat Daya dari Lhokseumawe Ind

Teruskan Membaca..



resepi laksa penang kedah perak

gegaran gempa bumi di tawau sabah

jabatan meteorologi malaysia lapor empat kejadian gempa..

gempa bumi 5 0 magnitud gegar kazakhstan

gempa bumi 5 0 magnitud gegar kazakhstan

gempa bumi 5 0 magnitud gegar kazakhstan

gempa bumi sederhana melanda kawasan sempadan iran iraq

gempa bumi di sempadan chile bolivia

gempa bumi kuat landa california

keterlaluan imam ini kena prank gempa bumi

gempa bumi 7 magnitud gegar peru

gempa bumi gegar irian jaya indonesia

gempa bumi sederhana melanda kawasan sempadan iran iraq

siaran langsung piala malaysia terengganu vs sarawak da..

pr1ma jadikan kedah dan perak perintis

sedap mulut aje org kedah dgn penang nak tentukan mb se..

sebelum dap pisahkan sabah dari malaysia apa kata pulan..

apa pelaburan yang guan eng bawak kat penang sudah tiba..

kedah perak jadi perintis

gegaran misteri bumi nicaragua

live streaming kedah vs perak 3 september 2014




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 365
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,464

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,122
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • calon upsr perlu duduki semula kertas matem..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)