Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Yang Tidak Enak Dilihat Di Perkarangan Istana Kehakiman Putrajaya Hari Ini 262 hits  

Gambar Yang Tidak Enak Dilihat Di Perkarangan Istana Kehakiman Putrajaya Hari Ini

Kita hargai kehadiran mereka untuk sama sama membantah tindakan pihak bukan Islam menggunakan kalimah Allah di dalam Majalah Herald mahupun Bible berbahasa Melayu. Namun kehadiran mereka dengan berpakaian mencucuk mata amat kurang enak dilihat. Seeloknya

Teruskan Membaca..



kisah sedih setiap hari bapa ini berjalan kaki mengendo..

gambar sekitar floria 2014 putrajaya

sarapan untuk hari ini

hari ini bukan milik saya iskandar

5 gambar adam sambut hari lahir fiza bersama anak anak

pasti korang tidak boleh buat apa budak 5 tahun ini bua..

sukan asia jadual atlet malaysia di incheon hari ini

cabaran 30 hari hari 30 perkara menarik yang membanggak..

cabaran 30 hari day 27 mood anda hari ini

sukan asia jadual babitkan atlet malaysia hari ini

dr mahathir masih sayang azmin hari ini isytihar sokong..

cabaran30hari day 25 berita terkini hari ini yang dibac..

lagi kisah kanak kanak dibunuh kejam apa nak jadi ni bi..

kontroversi lagi isu yang bakal panas hari ini di selan..

hari ini kita mungkin berkata

saksikan jurugambar ini terlajak berani ambil 6 gambar ..

sukan asia jadual babitkan atlet malaysia hari ini

portfolio exco selangor hari ini tentukan kedudukan pas..

ini cerita sebenar ibu pukul anak sampai mati buang dal..

anda pasti tidak bazir makanan selepas tonton video ini

cabaran30hari day 27 mood aku hari ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 498
Widget Aktif : 4,002
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 811,767
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kejam video kisah 3 lelaki beruniform r0gol..
  • gempar pasangan artis veteran kantoi melemp..
  • 2 gambar neelofa bertudung hanya pakai legg..
  • perkara halal paling di benci allah s w t
  • 7 punca utama mengapa ambulan selalu lewat
  • idaera cupcakes di pasar tani stadium melaw..
  • hadi dimalukan depan pejabat pas oleh ngo p..
  • kisah teksi di klia2
  • padan muka blog penipu sudah ku sekat
  • asal usul bekas tapak kaki maqam nabi ibrah..
  • kisah balu anak 4 abiskan rm3 juta duit pam..
  • cpuv nuffnang senheng online store one

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah nabi ismail a s
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)