Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Yang Tidak Enak Dilihat Di Perkarangan Istana Kehakiman Putrajaya Hari Ini 258 hits  

Gambar Yang Tidak Enak Dilihat Di Perkarangan Istana Kehakiman Putrajaya Hari Ini

Kita hargai kehadiran mereka untuk sama sama membantah tindakan pihak bukan Islam menggunakan kalimah Allah di dalam Majalah Herald mahupun Bible berbahasa Melayu. Namun kehadiran mereka dengan berpakaian mencucuk mata amat kurang enak dilihat. Seeloknya

Teruskan Membaca..



adakah simcard ghost ini betul atau tidak

cabaran 30 hari hari 1 1 gambar terbaru anda dan 5 fakt..

nasib pkbm ditentukan hari ini

polis sahut cabaran guan eng 154 anggota pps ditahan da..

hari berkabung tidak wajar dipolemik

semalam hina ketua polis negara hari ini anjing dap ini..

adakah simcard ghost ini betul atau tidak

cabaran 30 hari i hari 1 gambar terbaru dan 5 fakta men..

gambar perarakan sambutan hari merdeka 2014

sekuriti icloud dikaitkan dengan ketirisan pelbagai gam..

budak 7 tahun ini merayu kepada ibunya biarkan dia mati..

cabaran 30 hari hari 1 1 gambar terbaru anda dan 5 fakt..

untuk renungan kisah seorang tan sri yang merungut beta..

hari 1 gambar terbaru dan 5 fakta tentang diri anda

ini betul betul lawak 10 kelebihan menjadi lelaki tidak..

nik nazmi dimalukan oleh ahli parti dalam konvensyen ha..

senarai live streaming hari ini 22 dec 2012

jenazah 2 juruterbang mh17 tiba hari ini

keputusan siapa mb selangor diketahui hari ini

luluh hati ini bila tengok gambar ni

2 gambar artis sengaja tidak memakai seluar dalam di ka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 643
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,357

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,717
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • sebelum meninggal pilot garuda itu sempat m..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • gambar rasmi proton iriz
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • awek malam merdeka diminta tampil

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • cinta vs materialistik
  • tips nak jadi hotstufff
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)