Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar pegawai polis tembak isteri dan bapa mertua 712 hits  

Gambar pegawai polis tembak isteri dan bapa mertua

Gambar pegawai polis tembak isteri dan bapa mertua Seorang pegawai polis berpangkat Lans Korporal Fadzly Omar 29 telah menembak isterinya Norakmal Abd Kadir 26 di rumah mereka di Kuarters Kediaman Pondok Polis Felda Cempelak Labis kira kira 6.15 petang Sa

Teruskan Membaca..



2 penjenayah mati dalam aksi berbalas tembak dengan pol..

5 gambar whatsapp suami isteri yang pastinya menyayat h..

gambar awek atau isteri korang macam ni tak

5 gambar achey bocey dan isteri kemalangan jalan raya

jangan mengeluh wahai anggota dan pegawai polis hasan m..

telefon dirampas milik pegawai polis terkorban

prk chempaka 1 020 pegawai anggota polis bertugas esok

2 gambar terkini bentuk badan ozlyn isteri johan raja l..

gambar isteri buat laporan polis suami selalu tebuk pin..

2 gambar terkini bentuk badan ozlyn isteri johan raja l..

polis as tembak mati gelandangan

21 gambar sharifah sakinah aliff kini sah bergelar suam..

tak masuk akal bapa tembak anak kerana jus oren berkura..

21 gambar sharifah sakinah aliff kini sah bergelar suam..

angkara curang suami gam kemaluan isteri

suami paksa isteri hamil bersetubuh dengan pekerja bang..

berlari 800 meter lepas kemalu an di potong bekas ister..

suami miskin mahu suprise kan isteri tapi yang dia dapa..

ramai wanita menangis baca kisah ini isteri ini sangat ..

dah kenapa sharnaaz ahmad nak rejam pasangan suami iste..

berbahagialah isteri andai dapat suami yang suka memban..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 132
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 7,185

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,345
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • jeritan pelik co pilot germanwings sebelum ..
  • solat orang munafik
  • wanita maut tercekik kinder bueno

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • taman di dalam shoping mall
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)