Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida 6933 hits  

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida

Untuk makluman anda nama penuh bakal tunang Fizo Omar ialah Mawar Abdul Karim. Ibunya Faridah Zakaria adalah pengasas tudung Fareeda yang sangat popular di Malaysia. Keluarga Fizo Omar telah pun datang merisik pada 28 Ogos yang lalu. Kata ibu Mawar Memang

Teruskan Membaca..



mawar farida mengandung fizo omar bakal jadi bapa

gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling m..

nasihat doktor kepada fizo omar dan mawar karim

fizo omar pujuk mawar lelongkan tudungnya

episod 8 fizo omar mawar terima kasih sayang

punca 5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim ..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

punca 5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim ..

5 gambar terkini fesyen tudung mawar abdul karim paling..

caption gambar disalah erti mawar tak mengandung fizo o..

caption gambar disalah erti mawar tak mengandung fizo o..

mawar fareeda isteri fizo omar mengandung

fizo omar menafikan isterinya mawar abdul karim sedang ..

fizo malu pasal mawar mengandung

lebih 15 000 rai perkahwinan fizo mawar

mawar isteri fizo sudah mengandung

mawar abdul karim isteri fizo sudah mengandung

caption gambar disalah erti mawar tak mengandung fizo o..

caption gambar disalah erti mawar tak mengandung fizo o..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 711
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,112

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,591
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • lailatul qadar keindahan kelebihan dan tand..
  • tumis tumis ramadan chef sabri kebab ayam d..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tupperware puasa
  • supermummy - miza harun
  • tanda orang sayang dekat kita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)