Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida 6981 hits  

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida

Untuk makluman anda nama penuh bakal tunang Fizo Omar ialah Mawar Abdul Karim. Ibunya Faridah Zakaria adalah pengasas tudung Fareeda yang sangat popular di Malaysia. Keluarga Fizo Omar telah pun datang merisik pada 28 Ogos yang lalu. Kata ibu Mawar Memang

Teruskan Membaca..



cara mudah pakai tudung bawal gaya mawar isteri fizo om..

fizo omar dan mawar abdul karim kemalangan ngeri di kua..

fizo omar dan mawar terlibat dalam kemalangan ngeri

gambar kereta milik fizo omar dan mawar kemalangan

kereta fizo omar mawar terbabit kemalangan

2 gambar kereta audi mawar dan fizo kemalangan di kuala..

gambar dan kisah romantik fizo omar mawar abdul karim

3 gambar sayu anak pramugari mh17 menangis depan kerand..

terkini 7 gambar anak anak perempuan awie

fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala krai kela..

3 gambar fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala ..

isu bikini maria farida tegur peminat kaitkan agama

3 gambar fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala ..

lagi maria farida buat hal muatnaik gambar hot pakai sk..

maria farida pakai skirt belahan paras peha dikecam

gambar panas maria farida pakai skirt belahan paras peh..

gambar panas maria farida pakai skirt belahan paras peh..

maria farida pakai skirt belahan paras peha dikecam

gambar panas maria farida pakai skirt belahan paras peh..

sayu 2 gambar anak lelaki co pilot mh17 sertai solat je..

3 gambar fizo omar dan mawar kemalangan ngeri di kuala ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 353
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,312

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 784,925
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hasil kajiselidik dedahkan wan azizah lebih..
  • mh17 anak kecil co pilot berada di saf hada..
  • jenazah muhammad afif dan ibunya selamat di..
  • video selfie menurut pandangan islam
  • punca kematian robin williams kini didedahk..
  • tangisan anak pramugari mh17 allahyarham ma..
  • perbezaan yahudi zionis israel
  • katak hidup disajikan kepada pengunjung seb..
  • budak hidup semula setelah disahkan mati
  • anak pramugari mangsa sebaran cerita palsu
  • video gigi lelaki di tumbuhi pokok jambu
  • general flags at half mast indicate malaysi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • tanda tanda kanser payudara
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)