Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida 6993 hits  

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida

Untuk makluman anda nama penuh bakal tunang Fizo Omar ialah Mawar Abdul Karim. Ibunya Faridah Zakaria adalah pengasas tudung Fareeda yang sangat popular di Malaysia. Keluarga Fizo Omar telah pun datang merisik pada 28 Ogos yang lalu. Kata ibu Mawar Memang

Teruskan Membaca..



video tutorial tudung bawal mawar fizo

apabila mawar fizo omar tukar fesyen tudung

artis seksi maria farida dedah aib budak baru

maria farida elak berlakon dengan artis bermasalah

maria farida elak berlakon artis bermasalah

maria farida elak berlakon artis bermasalah

seluar dalam maria farida jadi bahan internet

mawar fizo dan fenomena fareeda

hiburan bukan mudah hendak berlakon dengan maria farida

maria farida dicop sebagai nenek ranggi

maria farida elak berlakon artis bermasalah

maria farida cerewet terima tawaran lakonan

maria farida artis baru tak hormat pengurusan masa

pergerakan maria farida dikawal anak lelaki

pergerakan maria farida dikawal anak lelaki

pergerakan maria farida dikawal anak lelaki

maria farida dikawal anak lelaki

pergerakan maria farida dikawal anak lelaki

fizo mawar kian utuh

terkini gambar hot maria farida bersama bodyguard

punca maria farida dikawal anak lelaki




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 483
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 6,336

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,451
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)