Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida 7049 hits  

Gambar Tunang Fizo Umar Mawar Farida Anak Pengasas Tudung Farida

Untuk makluman anda nama penuh bakal tunang Fizo Omar ialah Mawar Abdul Karim. Ibunya Faridah Zakaria adalah pengasas tudung Fareeda yang sangat popular di Malaysia. Keluarga Fizo Omar telah pun datang merisik pada 28 Ogos yang lalu. Kata ibu Mawar Memang

Teruskan Membaca..



7 gambar fesyen tudung terkini mawar isteri fizo omar p..

7 gambar fesyen tudung terkini mawar isteri fizo omar p..

7 gambar fesyen tudung terkini mawar isteri fizo omar p..

baju sendat mawar fizo omar kena bahan dek peminat

baju sendat mawar fizo omar kena bahan dek peminat

panas jersi ketat mawar punca fizo omar ditegur netizan

bila baju sendat mawar fizo omar kena bahan dek peminat

baju sendat mawar fizo omar kena bahan dek peminat

jilboob mawar ber jilboob punca fizo omar ditegur

fizo omar menumpang kemewahan mawar

perubahan mengezutkan penampilan didie alias di rumah f..

baju sendat mawar fizo omar kena bahan dek peminat

gambar anak lisdawati fauzi terkini 14 gambar

baju sendat mawar fizo omar kena bahan dek peminat

perubahan mengezutkan penampilan didie alias di rumah f..

perubahan mengejutkan penampilan didie alias di rumah f..

perubahan mengejutkan penampilan didie alias di rumah f..

perubahan mengejutkan penampilan didie alias di rumah f..

perubahan mengejut didie alias di rumah fizo dan mawar

penampilan didie alias di rumah fizo dan mawar

jersi ketat mawar punca fizo omar ditegur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 646
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,542

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,522
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • cantiknya buah hati jep sepahtu jeles mak
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • terkini puting beliung di pandamaran video
  • 8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam baka..
  • video dan 10 gambar puting beliung di panda..
  • pantai bukit keluang besut terengganu
  • aaron aziz bersama anzalna di sebuah cafe d..
  • video gambar ribut kuat melanda klang
  • lelaki terbangkan pesawat drone dalam stadi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa
  • kangkung dan risikonya
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)