Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

EKSPO HALFEST 2013 2 6 OKTOBER DI MINES SERI KEMBANGAN 339 hits  

EKSPO HALFEST 2013 2 6 OKTOBER DI MINES SERI KEMBANGAN

EKSPO HALAL TERBESAR MALAYSIAkredit Halfest 2013HALFEST 2013 merupakan sebuah ekspo Halal yang diwujudkan untuk memperkukuhkan dan merangsang industri halal tempatan sebelum melangkah ke pasaran global. HALFEST sememangnya amat dinantikan dengan pelbagai

Teruskan Membaca..



artsphere seri kembangan

landing terbaik 2 6 gif

mendidik anak anak untuk menyayangi dan mengenali haiwa..

farm in the city seri kembangan

pengedar shaklee bukit jalil seri kembangan

the atmosfera seri kembangan meneruskan langkah

6 gambar fishball ular di dakwa di jual dalam pasaraya ..

gadis ini boleh di anggap hipokrit kerana 6 foto

lagu al nuraa yang 5 yang 6 mawi hazama daly filsuf

reka bentuk samsung galaxy s6 seperti iphone 6

jangan kau pergi 6

6 manfaat makan telur

gadis ini boleh di anggap hipokrit kerana 6 foto

6 gambar koleksi kereta kesayangan jep sepahtu yang pas..

tahukah anda inilah 6 wanita tercantik yang menjadi fen..

6 gambar cool jigsaw puzzle terbesar di dunia

gara gara video youtube pasangan ini bisa beli rumah rp..

6 kenderaan terbesar di dunia

lenovo perkenalkan 6 model baru

6 manusia pelik unik di muka bumi malaysia 13 gambar

iphone 6 plus 128gb harga murah giler




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 281
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 7,122

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,938
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • makjemah lelaki ini habiskan 500 usd untuk ..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • blog terbaik wanita wordpress 2015
  • disiplin tinggi punca kejayaan
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • norman kru percaya ada gerakan mahu jatuhka..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • supermummy - miza harun
  • monolog rasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)