Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 366 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



nampak garisan bra peminat tegur diana danielle

meeting lipice brand ambassador diana danielle

hiburan farid kamil dikecam digelar dayus diana daniell..

mesti tengok gambar diana danielle dikecam kerana nampa..

farid kamil dikecam digelar dayus diana danielle terus ..

hot diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampa..

diana danielle pun nak tunjuk nenen ke

peminat tegur cara pemakaian diana danielle menampakkan..

diana danielle dikritik peminat gara gara baju tonjol b..

gambar diana danielle tertonjol cetus kontroversi

gambar diana danielle posing nampak susuk payudara dikr..

diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampak

gambar diana danielle tertonjol cetus kontroversi

fesyen gaun paras dada diana danielle dikecam

diana danielle dikritik kerana gambar dedah payudara

diana danielle dikritik peminat gara gara baju nampak p..

diana danielle dikutuk peminat kerana pakaian nampak bu..

diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampak pa..

3 gambar diana danielle diselar peminat kerana pakaian ..

peminat marah diana danielle pakai tshirt ketat

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 273
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,161
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • wanita mencuri dalam surau terima padah
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • senarai lagu konsert af 2014 minggu ke 8
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • skandal pejabat
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • wang bukanlah segalanya
  • emak abah opah dan atuk
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)