Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 405 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



8 foto terakhir diana rafar berseronok dengan anak sebe..

kembar diana danielle seorang ratu

lelaki ini tidak setuju dengan kepercayaan dalam keluar..

lelaki maut isteri dan 3 anak cedera kereta bertembung ..

8 foto terakhir diana rafar berseronok dengan anak sebe..

diana danielle terkesan lihat mangsa banjir

diana danielle terkesan lihat mangsa banjir

makjemah lelaki ini tidak setuju dengan kepercayaan dal..

8 foto terakhir diana rafar berseronok dengan anak anak..

kembar diana danielle seorang model di indon

8 foto terakhir diana rafar berseronok dengan anak anak..

diana danielle pakai baju yang menyerlahkan aset di dad..

cara berdepan dengan lelaki anak mak

cara berdepan dengan lelaki anak mak

tahniah gambar anak kedua tomok

hot diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampa..

dah besar anak mak ayah ni

tomok selamat timang anak ke 2 2 gambar bayi

bawa lari anak awie kesal tindakan rozana

ceramah kh zaenuddin mz cara mendidik anak yang baik

hanya jual pisang goreng dan jemput jemput mampu tanggu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 195
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 7,084

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,291
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kantoi aksi henjut pengetua dan guru diraka..
  • pelajar hantar gambar selfie boleng kepada ..
  • 2 foto kereta mewah syamsul yusof
  • luahan sayu murid darjah 3 cerita kesusahan..
  • isteri sibuk kerja suami henjut adik ipar u..
  • gambar kapal terbang milik pasukan bolasepa..
  • cerita sebenar ustaz bunuh murid dihukum ga..
  • gambar lelaki pakai uniform guard gantung d..
  • 2 gadis remaja temui aiskrim negro jadi vir..
  • gaya terkini che puan khaleeda isteri tmj y..
  • cucur air panas yang lembuttttt
  • terkejut lihat lelaki b0gel terjun tingkap

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tanda tanda kanser payudara
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • monolog rasa
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)