Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 340 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



punca gaun paras dada diana danielle dikecam peminat

diana danielle buat kejutan sediakan 5 baju melayu untu..

punca gaun paras dada diana danielle dikecam peminat

fesyen gaun paras dada diana danielle amat mengejutkan ..

fesyen diana danielle tengok bola cetus kontroversi

diana danielle siapkan lima pasang baju melayu buat far..

gambar diana danielle dengan fesyen berkemban

gaun berkemban diana danielle cetus kontroversi

7 gambar diana danielle dengan fesyen berkemban

gaun berkemban diana danielle cetus kontroversi

beruntungnya diana danielle siapkan lima pasang baju me..

diana danielle siapkan lima pasang baju melayu buat far..

fesyen diana danielle tengok bola cetus kontroversi

fesyen pelik diana danielle nampak pakaian dalam di kua..

fesyen busana diana danielle yang mengejutkan gambar

fesyen busana diana danielle yang badass

tahniah diana amir sah hamil 3 bulan

tahniah alhamdulillah diana amir disahkan hamil

tahniah diana amir sah hamil 3 bulan

tahniah diana amir kini mengandung 3 bulan

diana amir kini mengandung 3 bulan tahniah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 452
Widget Aktif : 3,930
Banner Aktif : 6,397

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,525
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)