Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 364 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



diana danielle dikritik peminat gara gara baju tonjol b..

hot diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampa..

farid kamil dikecam digelar dayus diana danielle terus ..

nampak garisan bra peminat tegur diana danielle

peminat tegur cara pemakaian diana danielle menampakkan..

diana danielle pun nak tunjuk nenen ke

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

peminat marah diana danielle pakai tshirt ketat

meeting lipice brand ambassador diana danielle

hiburan farid kamil dikecam digelar dayus diana daniell..

3 gambar diana danielle diselar peminat kerana pakaian ..

diana danielle dikritik peminat gara gara baju nampak p..

diana danielle dikritik kerana gambar dedah payudara

diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampak

diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampak pa..

diana danielle dikutuk peminat kerana pakaian nampak bu..

mesti tengok gambar diana danielle dikecam kerana nampa..

gambar diana danielle tertonjol cetus kontroversi

diana danielle dikritik guna baju nampak bentuk payudar..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 276
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,610

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,427
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • ini kisah sebenar sekumpulan guru dan pelaj..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • jawatan kosong kkm
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..
  • ustaz azhar idrus terlibat dalam skandal vi..
  • oh malaysia adegan aksi di peluk lisa surih..
  • hadiahkan t shirt yang rare dari constantin..
  • bukan rahsia orang kanan anwar tunggu saat ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • jangan ditangisi haid itu
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • di tubir bibir mataku
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)