Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 356 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



peminat marah diana danielle pakai tshirt ketat

diana danielle pun nak tunjuk nenen ke

peminat tegur cara pemakaian diana danielle menampakkan..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala di..

4 gambar diana danielle pakai gaun ketat merah menyala ..

diana danielle dikritik peminat gara gara baju tonjol b..

hot diana danielle diselar peminat kerana pakaian nampa..

mesti tengok gambar diana danielle dikecam kerana nampa..

gambar diana danielle tertonjol cetus kontroversi

diana danielle dikritik guna baju nampak bentuk payudar..

hiburan farid kamil dikecam digelar dayus diana daniell..

meeting lipice brand ambassador diana danielle

farid kamil dikecam digelar dayus diana danielle terus ..

nampak garisan bra peminat tegur diana danielle

5 gambar diana danielle pakai gaun ketat di anugerah la..

5 gambar diana danielle pakai gaun ketat di anugerah la..

tahniah alhamdulillah diana amir disahkan hamil

tahniah diana amir sah hamil 3 bulan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 482
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,482

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 813,191
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat sihir ayah makan anak
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • rancangan realiti gadis berbikini untuk lel..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • aloha english

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • rahsia label pada buah buahan
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)