Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 391 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



lelaki paling jantan mempunyai 98 orang anak

tahniah diana rafar kini bertudung

ali abdullah nama anak lelaki sharifah aleya

anak lelaki dipanggil baba dan anak perempuan dipanggil..

kemaruk seks sanggup bawa anak berusia 5 tahun ke hotel..

seorang lelaki british berusia 60 tahun bobgibbins 240 ..

diana danielle bercuti di semporna sabah 14 gambar

lelaki banyak cakap adalah sangat sweet

lelaki cina ditahan lontar bom petrol ke surau 3 gambar

awas zakar lelaki jika isteri tidur posisi atas tubuh s..

comment on cara mudah restart iphone 5s by blogger lela..

lelaki 58 tahun mengaku liwat 10 budak

ciri ciri wanita idaman lelaki

lelaki berusia nafsu makan usah di layan

makjemah mengenali lelaki di sebalik tangan 3d ainaa am..

36 fakta yang wanita perlu tahu tentang lelaki

kisah budak lelaki yang menghidap penyakit thalassemia

lelaki amerika memeluk islam apabila melihat keajaiban ..

info antara tanda tanda lelaki serius dalam percintaan

balasan lelaki berhati syaitan niat nak kencingkan alqu..

takkanlah kita sebagai kaum lelaki tak tengok kan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 387
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,009

Domain Dibenarkan: 10,959
Jumlah Artikel : 1,016,029
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 11 gambar farah quinn tidak ditapis mengeju..
  • selebriti cantik nur fathia kini wajah baha..
  • gadis cantik ini tukar baju dicuri rakam ol..
  • mesej yang mengejutkan dari shila amzah kep..
  • selena gomez jumpa bomoh
  • tengku ampuan tua terengganu tengku intan z..
  • bintik hitam di kaki sulli jadi tanda tanya
  • anak cerita bagaimana cara didikan nik aziz..
  • luahan sebak zamani slam ketika sidang medi..
  • lapangan terbang tawau gempar
  • preview for mortal kombat x chapter 4 from ..
  • bunga ungu terang

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2926)   wanita (1922)   diari (1671)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (831)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)