Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki 350 hits  

Tahniah Diana Danielle Anak Lelaki

Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson 22 bersalin di Australia pada Selasa Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interationa

Teruskan Membaca..



comment on diana danielle cemburu nora danish pegang ta..

dayang nurfaizah dan diana danielle dikritik tayang lur..

diana danielle dan dayang tunjuk lurah dada

fesyen gaun paras dada diana danielle dikecam

fesyen gaun paras dada diana danielle dikecam

diana amir kini mengandung 3 bulan tahniah

berpak aian menampakkan lu rah dayang nurfaizah dan dia..

gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah dan diana dan..

apa masalah diana danielle ni

aksi sungguh romantik farid kamil dan maya karin buat d..

diana danielle cemburu maya karin pula

4 gambar aksi sungguh romantik farid kamil dan maya kar..

wtf teman lelaki potong tangan anak kekasih

gambar tayang lurah dada dayang nurfaizah dan diana dan..

gambar terbaru anak lelaki david beckham

tahniah diana amir kini mengandung 3 bulan

diana danielle cemburu dengan nora danish

gambar pangkal payudara diana danielle jadi bualan

fesyen gaun paras dada diana danielle amat mengejutkan ..

diana danielle pertunangan saya dibuat last minute

farid kamil diana danielle tidak berpantang raya tahun ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,334
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isu hina melayu jawa di fb
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • bakal kembali beraksi katanya
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • running man best ke
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)