Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Misteri Kapal Terbang Hilang Selama 35 Tahun Selamat Mendarat DiBrazil 2233 hits  

Misteri Kapal Terbang Hilang Selama 35 Tahun Selamat Mendarat DiBrazil

Kejadian misteri yang berlaku pada tarikh 4 September 1945 silam ada sebuah pesawat yang menghilang di atas langit Atlantik yang membuat gempar di seluruh dunia. Anehnya setelah 35 tahun kemudian tepatnya pada 12 Oktober 1980 pesawat ini mendarat di Porto

Teruskan Membaca..



tragedi mh17 setelah kapal terbang dibom barangan milik..

pramugara hasrat meninggal dunia dalam kapal terbang mh..

foto penghormatan rakyat ukraine kepada mangsa nahas ka..

kapal terbang air asia terbabas semasa mendarat gambar

gambar penumpang kapal terbang mh17 ariza ghazalee tamb..

apa terjadi sekiranya kapal terbang ditembak semasa ker..

kapal terbang mas terhempas di ukraine

mh17 laluan kapal terbang berubah setelah mh17 terhempa..

bonda pergi work lepas tu kapal terbang bonda meletup

pramugara nyatakan hasrat mahu meninggal dalam kapal te..

9 gambar mayat mangsa mh17 selamat mendarat di eindhove..

8 gambar keadaan pesawat air asia yang tergelincir dari..

kapal terbang terhempas di taiwan

hiburan 5 gambar satu lagi kapal terbang terhempas 47 m..

umur 35 tahun baru solat macamana nak qadha ustaz azhar..

misteri burung pelik persis langsuir terbang

breaking news lagi kapal terbang dikhuatiri terhempas

mh17 terkini kapal terbang malaysia disahkan ditembak o..

pesawat bawa 40 mayat mangsa selamat mendarat di beland..

jom beli replika kapal terbang yang elegen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 297
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,149

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,581
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)