Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 140 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



gambar sham kamikaze nurul halimin mohd salleh bernikah..

konflik nurul izzah resah isu peribadi ganggu karier po..

kes cerai nurul izzah belum temui jalan penyelesaian

nurul izzah dan suami disaran jumpa bomoh 1malaysia ela..

nurul izzah sudah tidak boleh bersabar mahu berpisah de..

nurul izzah keras kepala tetap nak runtuhkan masjid

gosip portal umno bakal pengganti suami nurul izzah

nurul izzah mahu radar mh370 disiasat

kes saman fitnah nurul izzah diteruskan

suruh je si nurul izzah ni cari mh370 tu

apa hal nurul izzah jumpa bomoh zin

tiong lai perlu selesaikan isu mh370 nurul izzah

kes cerai nurul izzah ditangguh suami tak hadir

kes cerai nurul izzah ditangguh 7 ogos

keputusan kes cerai nurul izzah ditangguh

anak bekas suami tak setuju tuntutan nurul izzah

rayuan yang buat nurul izzah terkedu

dyana sofea kecewa dengan komen negetif nurul izzah

awat nurul izzah nak cerai sangat dengan suami dia nihh..

suami nurul izzah diarah fail penyata pembelaan berhubu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,926
Banner Aktif : 6,186

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,992
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • 6 gambar remaja sekarang yang tidak tahu ma..
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • buka tudung kerana kecewa
  • pas jadi bodoh pas akan kalah kata tony pua..
  • artis buka tudung kerana kecewa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)