Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 187 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



panasss bila cina muslim belasah cina kafir

kenapa dengan nurul izzah ni

pemilihan parti azmin guna isu maruah jatuhkan nurul iz..

apakhabar nurul izzah lepas jadi janda

nurul izzah sah bercerai talak satu

nurul izzah sokong gesaan kj ke atas tnb

nurul izzah mohon benar anwar minum petang dengan agong

nurul izzah gersang buat cara gersang tongong buat cara..

video bila gadis cantik tak tertahan lihat apa yang ter..

kerana sampul surat tertera urusan seri paduka baginda ..

makjemah nurul izzah mohon benar anwar minum petang den..

puak pkr terlupa yang dr mahathir adalah musuh utama an..

nurul izzah suami sah bercerai talak satu

air mata nurul izzah mengalir deras

air mata nurul izzah mengalir deras

kisah sedih nurul izzah bersama ayahnya datuk seri anwa..

nurul izzah sound hakim tentang neraka

wow nurul izzah jadi rebutan kerabat di raja

nurul izzah sound hakim tentang neraka

nurul izzah meroyan seru rakyat sebar berita negara tak..

nurul izzah sah bercerai talak satu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 362
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,086

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,982
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • jemaah bunuh diri
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • kegagalan genius malaysia
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • explain your product or services with an ex..
  • korn ex drummer sues band

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jangan ditangisi haid itu
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)