Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 149 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



kes cerai nurul izzah 29 oktober nanti tarikh sebutan s..

nurul izzah sindir siapa dalam ucapan perasmian kongres..

kongres pkr 2014 nurul izzah dedahkan pengalaman wan az..

salah ke nurul izzah sokong ibu sendiri

mahkamah sesyen lucut hak jaminan ke atas pasangan blog..

zuraidah ketua wanita pkr dakwa ramai sesat di stadium ..

kantoi fitnah nurul izzah didesak letak jawatan

nurul izzah pertahan kepimpinan wanita

nurul izzah mengaku fitnah raja non chik

nurul izzah mengaku salah

faekah hussin terus lepaskan bom ke atas kepala nurul i..

kebebasan bersuara mana nurul izzah

lembaga pengarah mas wajib diaudit nurul izzah

comel bila emma maembong tidur kena kacau mengamuk dan ..

nfcorp kes saman nurul izzah didengar 5 jan

nurul izzah persoal erti kemerdekaan negara

nurul izzah kemuka kenyataan maaf kepada raja nong chik

video nurul izzah s version of ice bucket challenge leb..

nurul izzah wajar kosongkan kerusi lembah pantai

nurul izzah mengaku menfitnah dan memohon maaf

nurul izzah kemuka kenyataan maaf kepada raja nong chik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 574
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,466

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,904
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • yang masin di kota bharu
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • ceramah pgu 7 0 yb dato seri tuan guru haji..
  • tips kecantikan dalaman wanita
  • berasmara didalam bas pelajar ipta ditahan
  • tips to answer bahasa melayu paper 2 spm
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • sketsa cinta awak dan saya
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)