Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 153 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



kongres pkr 2014 nurul izzah dedahkan pengalaman wan az..

mahkamah sesyen lucut hak jaminan ke atas pasangan blog..

salah ke nurul izzah sokong ibu sendiri

nurul izzah mengaku salah

faekah hussin terus lepaskan bom ke atas kepala nurul i..

nurul izzah mengaku menfitnah dan memohon maaf

zuraidah ketua wanita pkr dakwa ramai sesat di stadium ..

isu mb nurul izzah puji emaknya melambung tinggi

nurul izzah kemuka kenyataan maaf kepada raja nong chik

nurul izzah kemuka kenyataan maaf kepada raja nong chik

kantoi fitnah nurul izzah didesak letak jawatan

nurul izzah pertahan kepimpinan wanita

nurul izzah mengaku fitnah raja non chik

video nurul izzah s version of ice bucket challenge leb..

kes cerai nurul izzah 29 oktober nanti tarikh sebutan s..

lembaga pengarah mas wajib diaudit nurul izzah

penyokong anwar dedahkan haron din jumpa nurul izzah mi..

bentang laporan kewangan mas di parlimen nurul izzah

nurul izzah pr tak boleh terus berantakan

nurul izzah kata dia geli tengok muka pemimpin pas

kontroversi dunia politik kesultanan melaka tweet sulta..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 563
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,584

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,718
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • anna faith serupa gadis frozen
  • jauh
  • date night in with target registry

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)