Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 211 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



bila nurul izzah gedik pas pun buntang mata

nurul izzah mahu banduan jenayah seperti bapanya diberi..

foto video bila abby terima kejutan daripada si dia

nurul izzah hanya mampu menangis tengok aksi pas

video nurul izzah terlanjur di prkrompin

kepala hotak kau ler nurul izzah spr ikut undang undang..

nurul izzah tetap seayu dolu dolu

video bila artis jemputan buka pakaian dalam siaran lan..

taksub sangat pada nurul izzah rumah tergadai

prk rompin mat sabu dan nurul izzah tinggal di hotel ya..

nurul izzah bersuara pertahan maruah keluarga

video terbaru nurul izzah janda

nurul izzah dan pkr kutuk serta kecam demonstrasi pemud..

gambar punca nurul izzah masuk di kuil hindu cetus kont..

punca nurul izzah masuk di kuil hindu cetus kontroversi..

punca nurul izzah masuk di kuil hindu cetus kontroversi..

nurul izzah gajah bergaduh pr yang untung

nurul izzah anut agama hindu untuk pancing undi di prk ..

baik nurul izzah halalkan babi untuk dimakan

text ucapan anwar ibrahim dari penjara yang dibacakan n..

video lelaki mengamuk di sebuah restoran sebelum datang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 361
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • bufet berbuka di bangi golf resort

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tanda tanda kanser payudara
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • tanda tanda kanser payudara
  • hati itu umpama gelas
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)