Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 147 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



kes cerai nurul izzah 29 oktober nanti tarikh sebutan s..

nurul izzah kemuka kenyataan maaf kepada raja nong chik

nurul izzah kemuka kenyataan maaf kepada raja nong chik

baik sungguh hati raja nong chik nurul izzah minta maaf..

nurul izzah adalah ahli parlimen terbaik

nurul izzah minta maaf akui silap fitnah raja nong chik

nurul izzah mohon maaf kepada raja nong chik

kantoi fitnah nurul izzah didesak letak jawatan

nurul izzah mengaku fitnah raja non chik

kongres pkr 2014 nurul izzah dedahkan pengalaman wan az..

salah ke nurul izzah sokong ibu sendiri

nurul izzah mengaku salah

nurul izzah sindir siapa dalam ucapan perasmian kongres..

mahkamah sesyen lucut hak jaminan ke atas pasangan blog..

isu mb nurul izzah puji emaknya melambung tinggi

zuraidah ketua wanita pkr dakwa ramai sesat di stadium ..

akhirnya nurul izzah mengaku akan dosanya

nurul izzah mengaku silap minta maaf pada nong chik

usah la nurul izzah nak tunjuk pandai

mh17 nurul ditegur silap cadang mahkamah nurul izzah ca..

mana nurul izzah dia tak kelihatan beri sokongan pada i..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 346
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 6,367

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)