Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 145 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



kes saman nurul izzah terhadap utusan diteruskan dengan..

nurul izzah dan suami disaran jumpa bomoh 1malaysia ela..

kes saman nurul izzah diteruskan

nurul izzah ajak ku nan sertai soup kitchen

mh17 nurul ditegur silap cadang mahkamah nurul izzah ca..

konflik nurul izzah resah isu peribadi ganggu karier po..

kes cerai nurul izzah belum temui jalan penyelesaian

kes cerai nurul izzah ditangguh suami tak hadir

nurul izzah ajak ku nan sertai soup kitchen berkaitan h..

nurul izzah keras kepala tetap nak runtuhkan masjid

nurul izzah sudah tidak boleh bersabar mahu berpisah de..

gosip portal umno bakal pengganti suami nurul izzah

usah la nurul izzah nak tunjuk pandai

suruh je si nurul izzah ni cari mh370 tu

as rakan subahat israel nurul izzah

3 september pendengaran kes cerai nurul izzah

selesaikan kes saman nurul izzah utusan di luar mahkama..

kalau nak juga jawatan menteri besar selangor khalid ib..

nurul izzah mahu radar mh370 disiasat

kes saman fitnah nurul izzah diteruskan

gesa nurul izzah atasi gejala pelacuran di brickfields




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 4,043
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 788,175
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • gempar kelibat misteri semasa faizul melang..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)