Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 138 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



gambar sham kamikaze nurul halimin mohd salleh bernikah..

nurul izzah dan suami berebut anak

mahkamah arah suami nurul izzah fail penyata pembelaan

anak kemahuan nurul izzah tidak dipersetujui suami

mahkamah arah suami nurul izzah fail penyata pembelaan

anak bekas suami tak setuju tuntutan nurul izzah

suami nurul izzah diarah fail penyata pembelaan berhubu..

nurul izzah dan suami disaran jumpa bomoh 1malaysia ela..

bekas suami tak setuju tuntutan nurul izzah

nurul izzah sudah tidak boleh bersabar mahu berpisah de..

kes cerai nurul izzah belum temui jalan penyelesaian

nurul izzah keras kepala tetap nak runtuhkan masjid

kes cerai nurul izzah ditangguh suami tak hadir

nak minta maaf pun banyak dalih si nurul izzah ni

kes cerai nurul izzah ditangguh 7 ogos

konflik nurul izzah resah isu peribadi ganggu karier po..

rayuan yang buat nurul izzah terkedu

nurul izzah fail tuntutan hadhanah terhadap dua anaknya

nurul izzah fail hak jagaan terhadap dua anaknya

nurul izzah mohon hak penjagaan dua anaknya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 456
Widget Aktif : 3,889
Banner Aktif : 6,213

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • rahsia saddam hussien
  • sangup pelakon indonesia shahrini bangga bu..
  • antara artis terkenal luar negara yang tera..
  • video perlakuan pelik beberapa ekor anjing ..
  • wartawan didakwa aibkan mangsa mh17
  • astro pertahan tindakan serah kontrak lumay..
  • move on
  • astro tampil pertahan isu beri kontrak pada..
  • selekoh rasau tagih nyawa
  • canada s bezzoubenko wins 5 golds in glasgo..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)