Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA 156 hits  

BILA VIDEO NURUL IZZAH DIPERKATAKAN SEMULA

Semalam anak kepada Si Ketua Penipu tu sibuk nak tuntut janji dari Perdana Menteri Tapi janji dari Papa dia bila dia nak tuntut Bila Papa dia nak tunaikan Papa dia dah banyak kali berjanji dengan rakyat Malaysia Yang terbaru Papa dia janji nak bersara dar

Teruskan Membaca..



perang twitter antara fathul bari dan nurul izzah anwar..

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

tweet nurul izzah fathul bari tentang kempen i want to ..

anjing betul lah kempen melayu islam sentuh anjing nuru..

kalau papanya buta kote nurul izzah pula buta perut pen..

nurul izzah ucap tahniah penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah anwar mengucapkan tahniah kepada penganjur ..

mais nafi keluar surat sokong acara sentuh anjing siapa..

nurul izzah ucap tahniah kepada penganjur acara sentuh ..

nurul izzah kantoi berbalas kasih di laman twitter

nurul izzah puji penganjur acara sentuh anjing

nurul izzah meroyan kerana gst n izzah knowgst najibraz..

nurul izzah wajar kosongkan kerusi lembah pantai

penyokong anwar dedahkan haron din jumpa nurul izzah mi..

nurul izzah kata dia geli tengok muka pemimpin pas

komen nurul izzah ni mengelirukan

nurul izzah berbicara tentang inovasi politik

haron din minta nurul izzah jangan batalkan projek buki..

kontroversi dunia politik kesultanan melaka tweet sulta..

nurul izzah pr tak boleh terus berantakan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 506
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,638

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,989
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • janda sangap batang
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..
  • robotic hand uses the power of static elect..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • kisah nabi ismail a s
  • tupperware puasa
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • blog spammers sudah bijak

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)