Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kabinet putuskan pelajar Malaysia dari Mesir sambung pengajian di IPTA IPTS tempatan 959 hits  

Kabinet putuskan pelajar Malaysia dari Mesir sambung pengajian di IPTA IPTS tempatan

PUTRAJAYA Kabinet hari ini memutuskan untuk membenarkan pelajar Malaysia dari universiti di Mesir menyambung pengajian di institusi pengajian tinggi IPT tempatan sama ada swasta atau awam. Menteri Pendidikan II Datuk Seri Idris Jusoh berkata pelajar terba

Teruskan Membaca..



pelajar baru universiti malaysia kelantan umk menerima ..

segera tpm umum setiap pelajar ipta wajib lulus b ingge..

polisi baru semua pelajar ipta wajib lulus bahasa ingge..

pelajar baru universiti malaysia kelantan umk menerima ..

10 tips untuk bakal pelajar apa yang perlu anda lakukan..

upm tawar atlet sambung pengajian

tidak boleh merayu tukar universiti atau program pengaj..

mohon sumbangan untuk sambung pengajian

permohonan bantuan persedian ke sbp dan ipta ipts matri..

pelajar baru universiti malaysia kelantan umk menerima ..

pelajar baru universiti malaysia kelantan umk menerima ..

penemuan kota purba bawah laut di mesir

yang mesti diketahui dalam penjara mesir

mesir perlu buka jalan untuk bantuan ke gaza

kisah benar taubat seorang penari dan artis terkenal me..

sejarah perang ramadhan 1973 israel vs mesir dan syria

jom tengok penemuan kota purba bawah laut di mesir

mesir arab saudi dan emiriah terlibat dlm serangan ke g..

penyanyi baru jurusan kedoktoran mesir

penyanyi baru jurusan kedoktoran mesir

raksasa ular ditemui di laut merah mesir adalah tipu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 614
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 6,319

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)