Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

AMY SEARCH BANKRAP MUFLIS TIDAK BAYAR HUTANG 361 hits  

AMY SEARCH BANKRAP MUFLIS TIDAK BAYAR HUTANG

Terkini Isu Kontroversi Artis Amy Search Bankrap atau Muflis Tidak Bayar Hutang!Blog Hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan dengan khabar angin gosip artis kumpulan Rock iaitu Amy Search telah diisytiharkan bankrap atau muflis kerana tidak bayar hutang yang

Teruskan Membaca..



keluarga amy search dan nabila huda berhari raya 2014

8 gambar nabila huda buat kejutan sambut hari jadi amy ..

1 syawal yang bermakna buat amy search nabila huda

amy search dan nabila huda dah berbaik beraya bersama

hadiah aidilfitri paling bermakna amy search

8 gambar nabila huda buat kejutan sambut hari jadi amy ..

amy search kalau dia tak minta maaf pun saya dah maafka..

berang dengan nabila amy search keluar perkataan kesat ..

amy search hilang akal

selepas kena pukimak amy search nabila huda merajuk ke ..

era nasihati amy search jangan mencarut pukimak

amy search saya sudah maafkan nabila huda walau tak ber..

usahawan lapor polis dakwa fizz fairuz gagal bayar huta..

update saya sudah maafkan dia walaupun tidak berhubung ..

8 gambar nabila huda buat kejutan sambut hari jadi amy ..

amy search dan nabila huda sudah berbaik

kekasih nabila huda jadi hero jumpa amy search pulihkan..

hiburan kekasih nabila huda jadi hero jumpa amy search ..

amy search restu cinta baru nabila huda

amy search restu hubungan cinta nabila huda

kekasih nabila huda jumpa amy search pulihkan hubungan ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 334
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,366

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,285
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • what s this love
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • eclectic chicago loft wedding

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)