Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

KELEBIHAN SAMSUNG GALAXY NOTE 3 879 hits  

KELEBIHAN SAMSUNG GALAXY NOTE 3

Hari ini pada 20 September 2013 kita dapat melihat kelebihan Samsung Galaxy Note 3 Samsung Malaysia telah melancarkan dengan rasminya Samsung Galaxy Note 3 Secara ringkasnya spesifikasi Samsung Galaxy Note 3 ini ialah Galaxy Note 3 Rangkaian 2 5G GSM GPRS

Teruskan Membaca..



gambar rasmi samsung galaxy note 4 tersebar

gambar samsung gear vr tertiris bakal dilancarkan pada ..

samsung bakal memperkenalkan jam tangan pintar dengan s..

samsung bakal lancar galaxy note 4 dengan sensor uv

samsung unpacked dijadualkan pada 3 september galaxy no..

idealna chi ska podr bka samsung galaxy note warto zary..

oh yeah gambar rekaan samsung galaxy note 4 bocor di in..

samsung menerbitkan teaser baru untuk galaxy note 4 mem..

samsung galaxy note 4 bakal berada di pasaran

foto demi samsung note 3 remaja rosak sanggup tawar tub..

lg g3 stylus bakal menjadi pesaing samsung galaxy note ..

samsung menerbitkan teaser baru untuk galaxy note 4

samsung menerbitkan teaser baru untuk galaxy note 4 mem..

samsung galaxy note 4 bakal hadir dengan sensor uv

samsung galaxy note 4 leak suggests huge qhd display an..

konsep samsung galaxy note 4 dengan tubuh seramik dan b..

samsung galaxy note getting android 4 1 premium suite

gambar galaxy note 4 tersebar

samsung galaxy nexus

samsung galaxy beam

samsung galaxy mega 2 mula dijual di malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 613
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,323

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,801
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)