Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara mengedit Video seperti Eka Gustiwana 632 hits  

Cara mengedit Video seperti Eka Gustiwana

Belakangan ini Indonesia dihebohkan dengan video video yang dibuat oleh Eka Gustiwana seorang arrange dan produser musik yang sudah cukup berpengalaman berkiprah di dunia musik Indonesia Melalui kreatifitas yang dimilikinya Eka berhasil membuat suatu musi

Teruskan Membaca..



video jokowi nyanyi duk pak duk video baru eka gustiwan..

cara nak letak video you tube jadi besar dan melintang ..

video peniaga nekad rampas pistol daripada perompak

sangat menjijikan restoran kfc jamu ayam goreng berulat..

jijik video gadis sanggup jilat mangkuk tandas demi buk..

video lamaran romantik abang polis

video pemuzik jalanan terkejut persembahan mereka diton..

video bintang bola sepak ronaldo menyamar sebagai penge..

video pasca banjir 2014 2015

makjemah video pemuzik jalanan terkejut persembahan mer..

video pemuzik jalanan terkejut persembahan mereka diton..

video cristiano ronaldo menyamar jadi pengemis

video lamaran sweet si abang polis

video penerangan najib tentang 1mdb yang patut rakyat t..

video kerana tersasul mas kahwin jadi rm8

video rumah tangga aku dah musnah

video ngeri 2 lelaki warga asing cuba potong penduduk t..

video seram pekerja asing cuba menetak warga tempatan

video persembahan mereka ditonton tun mahathir buat pem..

video christiano ronaldo menyamar jadi pengemis

video rumah tangga aku dah musnah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 413
Widget Aktif : 4,000
Banner Aktif : 6,961

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,863
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • suami belasah isteri curang video
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..
  • igp pun tertanya tanya kenapa altantuya dib..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • blog spammers sudah bijak
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)