Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai 6 Calon Yang Bertanding Jawatan Naib Presiden UMNO 2013 372 hits  

Senarai 6 Calon Yang Bertanding Jawatan Naib Presiden UMNO 2013

KUALA LUMPUR 21 Sept. Enam calon sah bertanding bagi jawatan Naib Presiden UMNO pada pemilihan bulan depan selepas tempoh penyerahan borang pencalonan tamat pukul 5 petang tadi.Mereka ialah ketiga tiga penyandang 1 Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi 2 Datu

Teruskan Membaca..



zed zaidi tidak pancing undi rebut jawatan presiden sen..

zed zaidi tidak pancing undi rebut jawatan presiden sen..

zed zaidi kekal jawatan presiden persatuan seniman mala..

zed zaidi kekal jawatan presiden persatuan seniman mala..

exco selangor naib presiden pas kesal dengan tindakan a..

zed zaidi kekal jawatan presiden persatuan seniman mala..

zed zaidi sandang jawatan presiden seniman

jawatan kosong medical device authority kementerian kes..

jawatan kosong universiti malaya um 6 oktober 2014

pas belum putuskan calon jawatan timbalan speaker dun s..

gerakan mahu hadkan tempoh jawatan presiden kepada tiga..

gerakan mahu hadkan tempoh jawatan presiden kepada tiga..

jawatan kosong kementerian kesihatan malaysia 6 oktober..

usul dewan muslimat pas desak mahu kerusi naib presiden..

naib presiden pas sangkal wujud protes terhadap mat sab..

jawatan kosong di majlis agama islam dan adat melayu pe..

ahli umno jangan khianat presiden parti seperti pas

calon umno bn pengkalan kubor dituduh berskandal seks p..

kalau boleh calon umno pun undi lambang bulan

kalau boleh calon umno pun undi lambang bulan

video gambar prk pengkalan kubor 3 calon bertanding pas..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 6,468

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,049
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan vanidah imran akhirnya beri penjela..
  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • segmen pencarian bloglist oktober truly lov..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)