Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Peruntukan waktu tahap 2 KSSR tahun 4 1373 hits  

Peruntukan waktu tahap 2 KSSR tahun 4

Mulai 2014 tahap 2 iaitu tahun 4 akan menggunakan kurikulum KSSR dengan peruntukan waktu yang telah disesuaikan berdasarkan KSSR tahun 1 3 8230 berikut adalah peruntukan waktu bagi tahun 4 KSSR yang akan digunakan bermula tahun 2014 Posted from WordPress

Teruskan Membaca..



kanak kanak 2 tahun maut terkena mercun bola

ninetology black pearl 2 jelly bean rom 4 1 1 wiko cink..

tragis 4 gambar budak 5 tahun maut di langgar van ketik..

lenovo a880 stock rom 4 2 2 jelly bean

lebeh dari 18 juta tahun for settle 4 soalan am kedunia..

budak 4 tahun diheret kereta sampai mati

4 gambar lima maut dalam 2 kemalangan di gua musang

4 sahabat dah balik tinggal lagi 2

anak 2 tahun meninggal dibaling mercun

apa sudah jadi skuad hoki negara dimalukan trinidad tob..

kanak kanak 2 tahun maut terkena bola mercun

budak 2 tahun mati dibaling mercun bola

tiga tahun warga koyan solat terawih solat hari raya ta..

rahsia jutawan berumur 25 tahun top secret

main pop pop aje la ini tahun

raya tahun ni kami balik kampung jb

remaja perempuan menyerang lelaki warga emas berusia 77..

uda sasar ke bursa malaysia 3 tahun lagi

budak perempuan dirogol sepupu lelaki 11 tahun

mainan seks tertinggal di vagina selama 10 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,916
Banner Aktif : 6,196

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,571
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ngeri 3 gambar peluru terlekat di kepala ak..
  • cuba terbalikkan
  • video 10 gambar shell lundang kb rosak akib..
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • cara mudah kempiskan perut
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • sukan komanwel nicol wee wern kalah mengeju..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • barley peanut candy untuk ore kelantan sepa..
  • romelu lukaku sah ke everton
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • aku penganggur
  • emak abah opah dan atuk
  • spisis kawan yang femes
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)