Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Peruntukan waktu tahap 2 KSSR tahun 4 1362 hits  

Peruntukan waktu tahap 2 KSSR tahun 4

Mulai 2014 tahap 2 iaitu tahun 4 akan menggunakan kurikulum KSSR dengan peruntukan waktu yang telah disesuaikan berdasarkan KSSR tahun 1 3 8230 berikut adalah peruntukan waktu bagi tahun 4 KSSR yang akan digunakan bermula tahun 2014 Posted from WordPress

Teruskan Membaca..



rekod pbs offline modul kssr tahun 2

rekod pbs offline modul kssr tahun 3

rekod pbs offline modul kssr tahun 3

result awal final exam pjj tahun 2

insentif rm1 2 juta sejak tahun 2011

budak berusia 9 tahun khawin kali ke 2 dengan wanita be..

tubuh wanita diperkosa 4 lelaki selama 2 jam

budak 4 tahun diheret kereta sampai mati

4 gambar lori tanah dan 2 kereta terbakar rempuh plaza ..

jangan tak tau 4 tahun pun belajar jugak

budak 4 tahun diheret kereta sampai mati

apabila manusia berkelakuan melebihi binatang rogol bud..

azab 4 tahun berakhir

rekod pbs offline modul kssr tahun 1

mh17 2 ekor anjing dan 4 ekor burung antara dihantar pu..

bolehkan anak umur lebih 2 tahun menyusu badan

aktiviti untuk kanak kanak 2 3 tahun

mh17 adik mangsa sedih tidak bertemu kakak selepas lima..

fesyen baru baju raya untuk aidilfitri tahun 2014

budak 9 tahun kahwin wanita 62 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,104
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,098

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,854
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • punca sebenar dan gambar raja farah kemalan..
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • resepi biskut arab susu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 26 fascinating films about food
  • tips nak jadi hotstufff
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • adamfaiz.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)