Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto Pasangan Muda Mudi Kepergok Bercinta Dalam Mobil 2853 hits  

Foto Pasangan Muda Mudi Kepergok Bercinta Dalam Mobil

Foto Pasangan Muda Mudi Kepergok Bercinta Dalam Mobil Jaman sekarang ini cara muda mudi berpacaran memang sudah melewati batas. Mereka pun tidak malu untuk melakukan hubungan seksual diluar nikah. Diluar semua itu ternyata tak hanya freesex saja yang suda

Teruskan Membaca..



khas buat pasangan muda yang baru kahwin dan tinggal de..

santai foto edisi tengok bebetul pasangan sedang berpel..

dah 57 tahun merdeka segelintir muda mudi masih tidak m..

kisah perkahwinan pasangan muda yang mendapat perhatian..

kisah sebenar di sebalik foto ibu muda susukan anak ter..

berbuka di asrama masa muda mudi

panas foto bekas isteri sham kamikaze dedah kisah rumah..

muda mudi zaman sekarang salah siapa

selepas 3 tahun bercinta baru sedar tunang tiada dara

mana ada saya bercinta dengan awang hitam zarina anjoul..

wak doyok dan elfira loy sah bercinta

zarina anjoulie nafi bercinta dengan jejaka kulit hitam

luahan sedih hati si gadis yang bercinta dengan abangny..

gambar fattah amin dan sherry ibrahim sedang hangat ber..

zara zya dan fahrin ahmad bercinta ker

fattah amin dan sherry ibrahim sedang hangat bercinta

bila bercinta lelaki atau perempuan lebih show off

gosip bercinta dengan negro kahwin zarina anjoulie saki..

fahrin ahmad zara zya bercinta apa kata anda

sharnaaz ahmad bercinta dengan model bertudung

soseh soseh dah bercinta pun masih nak teman tapi mesra




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 223
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 6,459

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,739
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor leng..
  • hati hati pengguna fb dedah perkhidmatan to..
  • tony puaka presiden kelam kabut salahanwar
  • kreatif ibu kepada kanak kanak ini ubah con..
  • 10 faktor kegagalan penulis ebook
  • pemimpin pas berjuang di pengkalan kubor ma..
  • mengapa lelaki barat lebih berselera dengan..
  • mesti tengok mama sporting benarkan abang a..
  • ketua penerangan pemuda pas ibu maut kemala..
  • siaran langsung malaysia vs kemboja bolasep..
  • ramai yang tidak tahu di india juga ada tem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • supermummy - miza harun
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)