Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Senarai Calon Jawatan Ahli Majlis Tertinggi MT UMNO 426 hits  

Senarai Calon Jawatan Ahli Majlis Tertinggi MT UMNO

KUALA LUMPUR 21 Sept. Berikut adalah senarai 50 daripada 64 calon bagi jawatan Ahli Majlis Tertinggi MT UMNO setelah tempoh penyerahan borang pencalonan berakhir pukul 5 petang tadi SENARAI CALON MAJLIS TERTINGI 1. Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob2. Datuk D

Teruskan Membaca..



general pm chairs umno mt first meeting for 2015

kerana gelar dua ahli akademik uum sebagai profesor kan..

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

general pm chairs umno mt first meeting for 2015

kenyataan kes liwat ii lebih 100 ahli majlis peguam ban..

puteri umno sokong bn tak letak calon

majlis ahli teknologi dan pakar industri negara

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

senarai calon presiden fifa mei 2015

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

anwar tetap gugurkan jawatan ahli parlimen kitalawan

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

prk permatang pauh umno pulau pinang akan kemuka calon ..

sakit hati sebab umno bn tak letak calon di chempaka da..

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

prk permatang pauh umno pulau pinang akan kemuka calon ..

jawatan kosong majlis perbandaran kluang mpk februari

kekosongan jawatan majlis daerah bachok

kekosongan jawatan majlis daerah bachok

kekosongan jawatan majlis perbandaran kulai




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 4,013
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,371
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)