Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syariat dan Hikmah Pelaksanaan Ibadah Qurban 319 hits  

Syariat dan Hikmah Pelaksanaan Ibadah Qurban

Dalil dalil Disyariatkannya Ibadah QurbanAllah Azza wa Jalla berfirman Maka dirikanlah shalat karena Rabb mu dan berqurbanlah. Al Kautsar 2 Allah Subh nah wa Ta l berfirman . Katakanlah Sesungguhnya shalatku sembelihanku hidupku dan matiku hanyalah untuk

Teruskan Membaca..



pengemaskinian pangkalan data pelaksanaan kelas matapel..

cuepacs sambut baik pelaksanaan gst

beri kerjasama pelaksanaan perintah berkurung

anggap curang dan tidak demokratis prabowo tolak pelaks..

ahli politik johor bantah pelaksanaan kadar tol baru di..

berkurung pelaksanaan perintah di sabah diteruskan

pelaksanaan kurikulum baru pendidikan pemandu ditangguh

mary yap berpuas hati pelaksanaan pt3 di tawau

senarai semak ibadah

perkahwinan atau pernikahan itu satu ibadah penting

the matters of the deen related to ibadah are tawqifiyy..

cinta ibadah helah isteri demi kasih suami

mary yap berpuas hati pelaksanaan pt3 di tawau

manual am pelaksanaan ujian bertutur pt3 new

tempoh mencukupi untuk pelaksanaan gst

fyi bentuk bentuk bon pelaksanaan

kementerian pantau pelaksanaan pelan penstrukturan semu..

hukum sejarah hikmah rakaat solat sunat tarawih

kata kata hikmah jangan menunggu

5 hikmah ramadhan

ada hikmah disebalik kejadian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 612
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,320

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)