Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syariat dan Hikmah Pelaksanaan Ibadah Qurban 302 hits  

Syariat dan Hikmah Pelaksanaan Ibadah Qurban

Dalil dalil Disyariatkannya Ibadah QurbanAllah Azza wa Jalla berfirman Maka dirikanlah shalat karena Rabb mu dan berqurbanlah. Al Kautsar 2 Allah Subh nah wa Ta l berfirman . Katakanlah Sesungguhnya shalatku sembelihanku hidupku dan matiku hanyalah untuk

Teruskan Membaca..



ibadah qurban di kemboja

agama tiga elemen hidupkan ibadah ramadan

lecehkan ibadah puasa penulis pro jokowi mari lanjut be..

berbaik sangka terhadap allah termasuk ibadah yang baik..

syukuri nikmat jalani ibadah dalam keamanan

lisa surihani banyakkan ibadah di bulan ramadan

dalam ibadah ada adatnya

pelaksanaan hudud di brunei antara sebab nina iskandar ..

pelaksanaan hudud di brunei antara sebab nina iskandar ..

selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan 1434h

50 soal jawab tentang ibadah puasa bulan ramadan

china larang umat islam menunaikan ibadah puasa

syarat menjadikan kerja sebagai ibadah

syarat menjadikan kerja sebagai ibadah

nak buat ibadah pun kena ada ilmu

kualiti dan kuantiti ibadah perlu seiring

doa agar sekeluarga tetap menjalankan ibadah solat

azwan kena sound jalankan ibadah umrah banyak kali pun ..

ibadah puasa dan aktiviti menjahit seharian

ibadah puasa dan aktiviti menjahit seharian

panas azwan ali kena maki hamun dengan pekida tak guna ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 524
Widget Aktif : 3,909
Banner Aktif : 6,193

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • poems of the heart
  • ingatkan blog senyap
  • malaysia ranking on day 2
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • agenda timur barat yahudi laknatullah
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)