Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya 477 hits  

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya

Kali ni berkongsi entri Lukisan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya... Kreatif dan Inovatif hasil karya anak anak didikku ini..... Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa BerjayaReading MembacaMARI MEMBACAPerpaduan dalam Membaca !!Ada 3 keping lukisan y

Teruskan Membaca..



sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang raji..

kenali bangsa uyghur dan kenali kerajaan komunis china

hina sultan hina bangsa melayu dan hina islam wajar di ..

ungkapan sinis tun m buat bangsa yang menumpang

pekida nasihat azwan ali jangan hina bangsa melayu

bangsa yang ingin maju mestilah memajukan bahasanya

bubarkan sahaja mkpn mereka boleh merosakan agama islam..

felixia yeap dedah wajah sebenar kekasih bangsa melayu

27 pemenang nobel dunia adalah bangsa yahudi

seram tempat perkuburan bangsa papua new guinea

graduan ipt perlu perkasakan diri jadi bangsa yang heba..

senarai sifat buruk bangsa yahudi yang termaktub dalam ..

ustaz amin seruan bangsa yang bukan asabiyyah

bangsa yang hilang

polis tahan 7 orang bagi membantu siasatan kes pembunuh..

fikirkan tentang dirimu jika satu bangsa telah mula ber..

video kajian asal usul bangsa melayu

sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang raji..

fikirkan tentang dirimu jika satu bangsa telah mula ber..

rakyat itu akar bangsa jika akarnya sihat pokoknya pun ..

sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang raji..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 395
Widget Aktif : 3,918
Banner Aktif : 6,194

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,892
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • gambar julia perez memberi susu badannya di..
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • tumis tumis ramadan chef sabri nasi mentega..
  • the greatest man in history
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • 10 cara nak handle soalan kahwin masa hari ..
  • pas jadi bodoh pas akan kalah kata tony pua..
  • greatest responses to an ex text

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah nabi ismail a s
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)