Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya 740 hits  

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya

Kali ni berkongsi entri Lukisan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya... Kreatif dan Inovatif hasil karya anak anak didikku ini..... Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa BerjayaReading MembacaMARI MEMBACAPerpaduan dalam Membaca !!Ada 3 keping lukisan y

Teruskan Membaca..



kisah persahabatan 2 bangsa ini akan mebuat anda meniti..

pembongkaran kisah bangsa yahudi yang di laknat tuhan

sedihnya kisah persahabatan mereka biarpun berlainan ba..

hormati sumbangan bangsa lain untuk kukuh perpaduan

hormati sumbangan bangsa lain untuk kukuh perpaduan

melayu bangsa yang mudah terpengaruh

kata sosiolog pun valentine s day adalah budaya perusak..

teladan buat pengkhianat bangsa

sejarah bangsa melayu hubungannya dengan bangsa khmer

wujud seruan basmi bangsa cina patut disiasat

tidak kira bangsa semua peniaga perlu bersikap adil

guan eng tuduh mca dan gerakan khianati bangsa cina

hormati sumbangan bangsa lain untuk kukuh perpaduan

kops revolution game fps karya anak bangsa

5 fakta baru bangsa melayu

najib yakin melayu jadi bangsa disegani di mata dunia

najib yakin melayu jadi bangsa disegani di mata dunia

najib sampaikan 7 amanat buat bangsa melayu

najib bangsa melayu bakal disegani di mata dunia

7 amanat pm untuk bangsa melayu maju

7 amanat buat bangsa melayu najibrazak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 576
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 7,086

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,501
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gadis melayu dan keluarga ditetak 5 lelaki ..
  • benjy ditahan kali ke tiga disyaki miliki d..
  • gempar kisah sebenar ibu muda mati bersama ..
  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • makanan ini meningkatkan kesuburan suami is..
  • akhirnya tabiat pelik seorang gadis 18 tahu..
  • kisah sebenar ibu muda mati bersama bayi se..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • michelle yeoh akhirnya bakal tamat zaman bu..
  • jawatan kosong kerani terkini

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • untungnya insan bergelar wanita
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • diari sedih seekor kucing
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)