Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya 522 hits  

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya

Kali ni berkongsi entri Lukisan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya... Kreatif dan Inovatif hasil karya anak anak didikku ini..... Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa BerjayaReading MembacaMARI MEMBACAPerpaduan dalam Membaca !!Ada 3 keping lukisan y

Teruskan Membaca..



kenyataan samantha wong menyakitkan hati umat islam ter..

exco bangsa malaysia selangor

teknologi buatan anak bangsa ini manfaatkan air laut ja..

jadi kaya untuk kelangsungan ekonomi bangsa

pegangan kuat identiti asal halang wujud identiti bangs..

pegangan kuat identiti asal halang wujud identiti bangs..

inilah remaja melayu harapan bangsa

pegangan kuat identiti asal halang wujud identiti bangs..

elite politik harus belajar dari founding father bangsa

wangian yang hilang di timur jauh kisah bangsa yang hil..

menyembelih bangsa arab adalah satu keseronokan yahudi

penduduk gaza malu dikenali sebagai bangsa arab

melayu gaduh bangsa lain untung

mh17 m sia capai persetujuan tempatkan polis a bangsa

5 fakta kenapa bangsa yahudi wajib di hapuskan

pengakuan tentara zionis soal kehancuran bangsa yahudi

pengakuan tentara israel soal kehancuran bangsa yahudi

gosip sumbang israel messi saya tak simpati pada bangsa..

semangat perjuang tentera hamas lebih rela mati krn all..

pengakuan tentera israel tentang kehancuran bangsa yahu..

surat ucapan selamat hari kemerdekaan untuk bangsa indo..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 372
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,333

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,134
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • jamal abdillah masih berbisa
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)