Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya 502 hits  

Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya

Kali ni berkongsi entri Lukisan Poster Bangsa Membaca Bangsa Berjaya... Kreatif dan Inovatif hasil karya anak anak didikku ini..... Lukisan dan Poster Bangsa Membaca Bangsa BerjayaReading MembacaMARI MEMBACAPerpaduan dalam Membaca !!Ada 3 keping lukisan y

Teruskan Membaca..



rakyat itu akar bangsa jika akarnya sihat pokoknya pun ..

fakta fakta menarik mengenai bangsa yahudi dan israel

che det dan orang yahudi bangsa yang dipilih tuhan

apa strategi kalahkan bangsa yahudi

5 fakta kenapa bangsa yahudi wajib di hapuskan

penduduk gaza malu dikenali sebagai bangsa arab

melayu gaduh bangsa lain untung

mh17 m sia capai persetujuan tempatkan polis a bangsa

bangsa yang tidak percaya kepada kekuatan dirinya sebag..

tidak kira dimana tidak mengira bangsa anak derhaka ada..

fikirkan tentang dirimu jika satu bangsa telah mula ber..

apakah pandangan anda agama islam sentiasa dihina oleh ..

eksklusif kiki owner cdm25 telah bersemuka dan meminta ..

bangsa penakut tidak boleh merdeka dan tidak berhak mer..

yang rasis itu melayu islam yang hak itu bangsa asing

gambar pelbagai bangsa berhimpun menuntut justice4mh17 ..

bangsa yang ingin maju mestilah memajukan bahasanya

sesungguhnya bangsa yang berjaya ialah bangsa yang raji..

pengakuan tentara zionis soal kehancuran bangsa yahudi

pengakuan tentara israel soal kehancuran bangsa yahudi

inilah remaja melayu harapan bangsa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,262

Domain Dibenarkan: 10,259
Jumlah Artikel : 786,416
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi kurang ajar lucah remaja perempuan mal..
  • sasha saidin jadi model di padang indonesia
  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • pro mma fighter vs street fighter no rules
  • loji pemprosesan gas petronas meletup
  • ini ke bangsa melayu
  • video kisah benar meninggal dunia 10 jam se..
  • ringkasan eksekutif langkah kajang melangka..
  • comment on iphone 5s gajet impian setiap bl..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • tips nak jadi hotstufff
  • cinta vs materialistik
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1325)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (279)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (75)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)