Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PANAS Alvin Dan Vivian Hasilkan Klip Lucah Dengan Tangan Berbalut 2302 hits  

PANAS Alvin Dan Vivian Hasilkan Klip Lucah Dengan Tangan Berbalut

PASANGAN Alvin dan Vivian tidak perlu diperkenalkan lagi Mereka mencetuskan kegemparan apabila menghasilkan video lucah dan menerbitkan banyak klip klip pendek yang membincangkan topik mengenai seks secara terbuka Vivian sendiri pernah dikecam kerana berg

Teruskan Membaca..



mahkamah persekutuan bebaskan alvin tan vivian lee dari..

alvin vivian bebas tuduhan cetuskan permusuhan agama

sempena gong xi fat chai alvin dan vivian dibebaskan tu..

alvin vivian bebas tuduhan cetuskan permusuhan agama

alvin vivian bebas tuduhan hina islam

alvin dan vivian bebas dari tuduhan persendakan ummat i..

makjemah alvin dan vivian bebas dari tuduhan persendaka..

mahkamah bebaskan alvin tan dan vivian lee daripada tud..

alvin vivian bebas tuduhan cetuskan permusuhan agama

suami dipotong anu akibat curang jadi pelakon lucah

pak mus ni saja jolok si pelakon lucah

anak rogol ibu kandung selepas tonton video lucah

ada ke patut adegan lucah sebegini disiarkan di astro

adegan lucah disiarkan di astro

wanita malu gambar lucah disebar di instagram

pemerhatian 3 gambar lucah menaikkan blog

tayangan anime lucah dalam astro perosak minda kanak ka..

pekerja buruh binaan bangladesh mengaku bersalah keluar..

si pelakon lucah tu tak peduli pun sebenarnya

guru bebas tuduhan edar gambar lucah

taman tema lucah pula dibina




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 360
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 7,105

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,784
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)