Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM 226 hits  

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM

Pada suatu hari Nabi Ibrahim bermimpi dalam mimpinya itu Allah menyuruh Nabi Ibrahim menyembelih anaknya yang bernama Ismail Selepas dari mendapat mimpi itu Nabi Ibrahim pun memberitahu isterinya yang bernama Siti Hajar Maka berbincanglah Nabi Ibrahim Sit

Teruskan Membaca..



khamis 7 wasiat nabi ibrahim

bagaimana nabi ibrahim membina kaabah

bagaimana nabi ibrahim membina kaabah

quickpress bagaimana nabi ibrahim membina kaabah

sejarah indah kerajaan nabi sulaiman dan balqis

video pengorbanan seorang lelaki di vietnam

tolong sebarkan 9 mimpi nabi muhammad saw

misteri kehebatan teknologi zaman nabi nuh as

maulana asri yusoff kenapa ada sahabat nabi saw yang re..

beginilah mereka melakukan terhadap ulama pewaris nabi

nabi saw bersabda manusia itu akan sentiasa dalam kebai..

kalau lah firman allah dan hadis nabi di bawah ini diha..

kehebatan teknologi zaman nabi nuh

kehebatan teknologi zaman nabi nuh

penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi hud as

cara pemakanan mengikut sunnah nabi

pencacai dakwa umno wujud sebelum nabi adam wakakakakak..

jambatan purba nabi adam telah ditemui

teknologi zaman nabi nuh

masyaallah penemuan bahtera nabi nuh 13 gambar

8 makanan sunnah nabi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 342
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,137

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 760,717
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada..
  • pasti anda akan terkejut melihat kambing in..
  • bagaimana israel tembak kediaman gaza
  • cover lagu raya terbaik sepanjang zaman
  • gambar sensasi awie dan erra fazira naik mo..
  • xiaomi memperkenalkan mi4 telefon terpantas..
  • russia dakwa jet pejuang ukraine terbang be..
  • gambar yang di ambil tepat pada waktunya
  • 7 sekeluarga nekad minum racun
  • tragedi mh17 sikap berbaik sangka kerajaan ..
  • luahan hati aaleeyaantasha anak tiri rozana..
  • seram pelajar sesat ketika merentas desa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kembali menjadi burung pipit
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)