Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM 241 hits  

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM

Pada suatu hari Nabi Ibrahim bermimpi dalam mimpinya itu Allah menyuruh Nabi Ibrahim menyembelih anaknya yang bernama Ismail Selepas dari mendapat mimpi itu Nabi Ibrahim pun memberitahu isterinya yang bernama Siti Hajar Maka berbincanglah Nabi Ibrahim Sit

Teruskan Membaca..



sejarah indah kerajaan nabi sulaiman dan balqis

sejarah malam tujuh likur

sejarah pengorbanan tokoh perlu sentiasa subur dalam se..

seseorang telah maki allah swt dan nabi muhammad joshua..

mutiara hadis nabi saw

kisah nabi sulaiman dengan semut dan cacing buta tentan..

lelaki hina nabi di facebook

ustaz beraksi seperti dalam filem porno bersetubuh deng..

ustaz ni bersetubuh dengan tiga isterinya serentak kono..

pelawak veteran maidin ibrahim meninggal dunia

wajib baca lagenda dawn raid 1981 betapa hebatnya mahat..

faekah hussin balas dendam bogelkan tembelang sebenar p..

23 01 2014 forum perdana maulid nabi tajuk maulid nabi ..

ustaz ni bersetubuh dengan tiga isterinya serentak kono..

amalan mudah hamil nabi muhamad s a w

timeline umur ummat nabi nuhammad saw

seindah ramadhan doa nabi yunus a s

bagaimana nabi ibrahim membina kaabah

ulamak pewaris para nabi nabi

habib syech ya nabi salam alayka

bagaimana nabi ibrahim membina kaabah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 450
Widget Aktif : 4,060
Banner Aktif : 6,179

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 787,571
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • 8 gambar kejam lihatlah kezaliman tentera a..
  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • 10 gambar inilah wajah anak anak gadis awie..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • sup tulang meletop
  • 6 things you can do with your old smartphon..
  • tips jika tayar kereta terkena paku atau pa..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • baroque gothic inspired vermont wedding sty..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • untungnya insan bergelar wanita
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)