Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM 301 hits  

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM

Pada suatu hari Nabi Ibrahim bermimpi dalam mimpinya itu Allah menyuruh Nabi Ibrahim menyembelih anaknya yang bernama Ismail Selepas dari mendapat mimpi itu Nabi Ibrahim pun memberitahu isterinya yang bernama Siti Hajar Maka berbincanglah Nabi Ibrahim Sit

Teruskan Membaca..



wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

gambar sultan ibrahim dimahkotakan sebagai sultan johor..

kelebihan berselawat ke atas junjungan besar nabi muham..

biadab game ini lecehkan nabi muhammad

kisah wanita tua yang sangat bencikan nabi muhammad saw

kisah nabi uzair as dimatikan 100 tahun

kisah sahabat nabi penyesalan abu lubabah

keluar dari kemiskinan dengan ikut cara nabi muhammad

sahabat nabi abu ubaidah al jarrah

nabi huud as

nabi sholeh as

nabi nuh as

nabi idris as

kisah nabi ibrahim a s dengan orang majusi

nabi adam as

wanita amerika ini mimpi bertemu nabi muhammad kemudian..

kisah nabi luth a s

masyallah ikan zaman nabi boleh hidup 4 tahun tanpa air

kisah ikan di zaman nabi musa boleh hidup 4 tahun tanpa..

arab saudi rancang memindahkan makan nabi s a w

subhanallah penemuan bahtera nabi nuh 13 gambar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 7,143

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,046
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 foto perubahan mengejutkan badan jeslina ..
  • 3 foto lana nordin selamba kena peluk kekas..
  • sedap juga lagu baru zamani slam ni
  • perubahan mengejutkan badan jeslina hashim ..
  • seram kisah benar di perhentian rnr seremba..
  • akhirnya tasha shila akui sudah putus cinta..
  • noor kumalasari dedah cerita sebenar kes ce..
  • penyanyi ditahan positif dadah siapakah
  • kanak kanak 2 tahun ditemui sendirian lepas..
  • fesyen muslimah atas tertutup bawah terdeda..
  • suami menitik air mata akan perbuatan ister..
  • 9 foto terkini lisa surihani selepas disahk..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tips nak jadi hotstufff
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)