Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM 293 hits  

SEJARAH PENGORBANAN NABI IBRAHIM

Pada suatu hari Nabi Ibrahim bermimpi dalam mimpinya itu Allah menyuruh Nabi Ibrahim menyembelih anaknya yang bernama Ismail Selepas dari mendapat mimpi itu Nabi Ibrahim pun memberitahu isterinya yang bernama Siti Hajar Maka berbincanglah Nabi Ibrahim Sit

Teruskan Membaca..



sejarah kaabah bagaimana nabi ibrahim membina kaabah

asal usul bekas tapak kaki maqam nabi ibrahim a s

akhir zaman penyakit umat terdehulu kembali mengantui u..

tuntut tindakan skmm dan pdrm atas penghinaan terbaru d..

adakah rasulullah s a w menggunakan google earth untuk ..

bibble asal menerangkan akan muncul nabi akhir zaman ia..

ustaz kazim kelahiran nabi muhammad s a w ipd taiping

mewajarkan kehidupan di dunia menurut al quran dan sunn..

arahan tian chua kepada dymm yang di pertuan agong beba..

eksklusif rafidah ibrahim rela tunggu zamani

zaid ibrahim kenyataan berapi anwar melampaui batas

eksklusif rafidah ibrahim rela tunggu zamani

isteri dan anak bangga anwar ibrahim meliwat

eksklusif rafidah ibrahim rela tunggu zamani

para ahli arkeologi dakwa mereka temui istana nabi daud

kebenaran peristiwa isra mi raj nabi muhammad saw

karikatur nabi mufti mesir beri amaran kepada charlie h..

karikatur nabi mufti mesir beri amaran kepada charlie h..

mukjizat nabi muhammad saw sayangi nabi kita

mukjizat nabi muhammad saw sayangi nabi kita

bas di london pamer puji nabi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 475
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)