Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1315 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

perut terkejut kot

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

gambar selalunya ini lah yang kita sangka

harimau maybank tu jantan ke betina

cukup cukup lah bebal dan degil kamu tu anwar sultan bu..

gossip kot zaquan adha mengamuk ayu raudhah dipukul iqr..

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

mereka ini lah punca ulama dalam pas di hina di cerca

ni lah demokrasi yg di bawa oleh sahabat2 kita tak tahu..

harimau maybank tu jantan ke betina

patut la si ketum tu mengamuk

nora danish mengamuk di instagram apa yang dia marah sa..

macam macam zaquan mengamuk di twitter cemburu isteri b..

adegan panas ayu raudhah dan iqram dinzly zaquan adha m..

adegan panas ayu raudhah dan iqram dinzly zaquan adha m..

apa kes zaquan adha mengamuk dengan iqram dinzly kerana..

sikap cemburu zaquan adha mengamuk dengan iqram dinzly

zaquan adha mengamuk di twitter cemburukan iqram dinzly

pengguna fb mengamuk kutuk toyota vios




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 386
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,475

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,820
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • ceramah pgu 7 0 yb dato seri tuan guru haji..
  • yang masin di kota bharu
  • berasmara didalam bas pelajar ipta ditahan
  • abby abadi terus menerus dedah aib bekas su..
  • 4 gambar perubahan mendadak bentuk badan ro..
  • memalukan 3 gambar wanita berpurdah buat ad..
  • hadi awang bakal berdepan tindakan saman bu..
  • gambar percutian tiz zaryah di pulau perhen..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • kahwin muda girls only
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)