Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1302 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



aidil zafuan mengamuk peminat kutuk isteri

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

isteri awie baru sedar perkahwinannya tidak pernah dida..

video ini lah kekasih chacha maembong

punca julia ziegler mengamuk di media sosial dedah jant..

ni lah demokrasi yg di bawa oleh sahabat2 kita tak tahu..

sheila majid mengamuk

pemimpin pas cuba ajak rakyat membenci sultan ini kepal..

patut la si ketum tu mengamuk

punca julia ziegler mengamuk di media sosial dedah jant..

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

nora danish mengamuk di instagram apa yang dia marah sa..

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

perut terkejut kot

cintailah kasihi lah suri hati isteri mu ia anugerah il..

aidil zafuan mengamuk bila peminat hina isterinya

aidil zafuan mengamuk orang kutuk isterinya

apahal cina nie mengamuk pulak

aidil zafuan mengamuk apabila follower kutuk isteri di ..

aidil zafuan mengamuk bila peminat hina isterinya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 338
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,308

Domain Dibenarkan: 10,266
Jumlah Artikel : 783,584
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita kantoi ditangkap mencuri
  • mh70 diarah patah balik atas faktor keselam..
  • kemunculan bulan berkembar di langit malays..
  • adakah puak sulu mahu merampas sabah dari m..
  • loji pemprosesan gas petronas meletup
  • comment on iphone 5s gajet impian setiap bl..
  • video kisah benar meninggal dunia 10 jam se..
  • ringkasan eksekutif langkah kajang melangka..
  • cubaan merompak di masjid batu
  • turki dalam kebangkitan islam
  • dua suspek 4 kes culik di sabah dikenal pas..
  • dr rozmey diet minda sihat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • skandal pejabat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2783)   wanita (1811)   diari (1588)   produk (1325)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (791)   ilmiah (790)   bisnes (547)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (279)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (167)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (75)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)