Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1866 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

kesihan fahrin agak agak lah tuduh isteri dia janda

princess ibu jangan lah marah macam tu

para isteri tolong jangan memaki hamun suami seperti pe..

memang patut la si azmin tu mengamuk

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

jenis jenis ketiak yang perlu anda tahu ketiak adalah b..

kalau ada yg menghargai kita jaga lah hati dia walau da..

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

nkra dah betol lah tu najib kerja rosmah arah hutang ne..

mengamuk apabila pengemis berikan wang

kinabatangan dua cedera rakan sekerja mengamuk guna par..

video lelaki mengamuk di sebuah restoran sebelum datang..

pengawal keselamatan yang mengamuk tidak miliki rekod j..

video fousey tube pengajaran hidup untuk rendah diri me..

mengamuk apabila pengemis berikan wang

video lelaki mengamuk di sebuah restoran sebelum datang..

mengamuk apabila pengemis berikan wang

calon bebas mengamuk dakwa spr tidak benar tanding prk ..

murid mengamuk belasah guru

punca lelaki mengamuk bawa samurai di restoran




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • motivasi nak jadi cantik
  • sketsa cinta awak dan saya
  • puisi terakhir imam syafie
  • supermummy - miza harun
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • bahaya ajinomoto
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)