Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1308 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

punca julia ziegler mengamuk di media sosial dedah jant..

nora danish mengamuk di instagram apa yang dia marah sa..

sheila majid mengamuk

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

ini lah muka ustazah kerana menggelar ustaz kazim sebag..

cukup cukup lah bebal dan degil kamu tu anwar sultan bu..

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

patut la si ketum tu mengamuk

lelaki dayus isteri dipertaruhkan di meja judi

ni lah demokrasi yg di bawa oleh sahabat2 kita tak tahu..

perut terkejut kot

punca julia ziegler mengamuk di media sosial dedah jant..

luahan hati rita rudaini mengamuk di instagram

rita rudaini mengamuk di instagram apa kes

nora danish mengamuk di legoland

perempuan mengamuk di mc donald drive thru

tm unifi respon dengan segera bila rita rudaini mengamu..

rita rudaini mengamuk dengan tm unifi

respon mengejutkan tm unifi bila rita rudaini mengamuk ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,353

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)