Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1506 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



wanita ini dinobatkan sebagai isteri yang paling malas ..

wanita ini dinobatkan sebagai isteri paling malas

kalau betul ni tak sia sia lah dia tentang anwar masa p..

suka sangat kot seksi pasal tu buat peraturan tak masuk..

wanita isteri setabah ini tidak dihargai si suami rugi

keluhan seorang isteri bila suami curang ketika isteri ..

4 gambar terkini nor azeana ramli isteri ezad exist

keluhan seorang isteri bila suami curang ketika isteri ..

7 foto bertudung leez rosli isteri aepul drama band ama..

8 gambar terbaru leez rosli isteri aepul drama band yan..

comment on peranan suami ketika isteri berpantang yang ..

isteri tak dijangka s n hidayah haron

kerana isteri pemimpin dap ditempelak lagi

fadhilat mencium anak isteri dan suami

luahan isteri berusia suami nikahi orang gaji yang masi..

7 foto bertudung leez rosli isteri aepul drama band ama..

4gambar wajah terkini rozana misbun isteri awie yang pa..

hukum suami suka h1sap dadaaa isteri

foto isteri dan anak azmi saat dari caliph buskers

foto anak isteri vokalist caliph busker yang menggempar..

5 gambar isteri pemain import trw erwin carrillo cantik..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 492
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,996

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,016,686
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • subhanallah doktor rawat tuan guru nik aziz..
  • kekasih baru hazama genervie kam kini dalam..
  • luahan sebak zamani slam ketika sidang medi..
  • pemeriksaan badan dirakam sepenuhnya
  • gambar koleksi pakaian pramugari yang klasi..
  • tahniah lisa surihani kini hamil anak perta..
  • gadis melayu hilang harga diri buang tabiat..
  • sari yanti tolak tawaran cerita hantu
  • qu puteh di gunakan oleh obama
  • nostalgia kisah cnita dato siti dan zamani
  • seorang wanita cina telah jumpa doktor teta..
  • harian metro senarai 10 artis wanita jadi p..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • cinta vs materialistik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • monolog rasa
  • tips balik kampung dengan selamat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)