Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1282 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



bekas laki abby abadi tu jantan ka betina

dap tu cina aku melayu melayu mesti umno hahaha

panass ape lagi yg remaja ini mahukan

santai budak ini dikatakan yg paling cantik di dunia

panass ape lagi yg remaja ini mahukan

awie dilantik duta produk untuk jadi lebih jantan

wajah gadis stereng lock peugeot 208 cdm25 yang mengamu..

saya punya pasal lah sebab yang saya cium tu isteri say..

saya punya pasal lah sebab yang saya cium tu isteri say..

pemandu bas dayus paksa isteri layan jantan lain

isteri ini ditendang ala kungfu oleh suaminya

saya pakai push up bra lah sebab tu payudara saya kelih..

budak ini dikatakan yg paling cantik di dunia

dunia nak kiamat kot

isu perempuan mengamuk kereta kena langgar digi telecom..

perempuan mengamuk kereta kena langgar akaun fb palsu g..

wanita mengamuk kereta kena clamp

awek mengamuk mintak maaf khalid bila pulak

panas isu perempuan mengamuk kereta kena langgar polis ..

kiki wanita mengamuk mohon maaf




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,005
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,131

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,219
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • japan inc now exporting weapons
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • bongkar inilah punca sebenar marshanda buka..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • cinta vs materialistik
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • untungnya insan bergelar wanita

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)