Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1759 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



jenis jenis ketiak yang perlu anda tahu ketiak adalah b..

princess ibu jangan lah marah macam tu

makjemah suami isteri ini makan sepinggan selama 26 tah..

bangun aje daripada tidur nampak punya lah banyak helai..

memang patut la si azmin tu mengamuk

sambutan birthday elfira loysiapa yg bagi bunga tu

dafi mengamuk kerana rozita che wan

penyewa mengamuk tuan rumah arah staff tnb potong elekt..

awal ashaari mengamuk orang tegur bentuk hidung anaknya..

black mengamuk anaknya disamakan dengan haiwan

punca dafi mengamuk kerana rozita che wan amat mengharu..

mak nyah mengamuk

awal ashaari mengamuk orang hina bentuk hidung anaknya

black mengamuk anak lelakinya dihina orang bermulut pua..

kenapa bini johan tiba tiba mengamuk pada peminat tak p..

mengamuk tak dapat hadiah hari valentine

ditahan polis kerana mabuk wanita china mengamuk sambil..

makjemah padah suami tekan butang like isteri mengamuk ..

video penduduk mengamuk dbkl saman kenderaan diparkir d..

mengamuk tak dapat hadiah hari valentine

makjemah kenapa diana danielle mengamuk dekat farid kam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 761
Widget Aktif : 4,048
Banner Aktif : 7,216

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,737
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • pasangan kantoi projek di dalam rumah terbi..
  • isteri pangeran brunei yang hebat
  • tengok apa tu bukan ke berenang kat laut
  • anda akan lebih berhati hati bawa motorsika..
  • penari gelek jelita dihukum penjara

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cinta terlarang
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 7 things you need to know about depression
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • puisi terakhir imam syafie
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cerita semalam hot spring kah
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)