Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1639 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



video jantan dayus tampar kepala wanita sesuka hati seb..

isteri gersang seludup jantan masuk rumah

gossip kot isteri kedua ashraf muslim wan sakinah kongs..

sambutan birthday elfira loysiapa yg bagi bunga tu

ini lah bakal suami lana nordin 2 gambar

bangun aje daripada tidur nampak punya lah banyak helai..

whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin sayu pulak

jep sepahtu mahu saman akhbar difitnah mengamuk kalah m..

jep akan saman media yang membuat cerita beliau mengamu..

isu mengamuk satu fitnah jep sepahtu mahu saman akhbar

jep sepahtu mahu saman akhbar difitnah mengamuk kalah m..

isu mengamuk satu fitnah jep sepahtu mahu saman akhbar

neelofa mengamuk kerana dinobatkkan sebagai artis soton..

rita rudaini mengamuk bila tahu aidil zafuan dapat baby..

nabila huda mengamuk isu akaun facebook palsu tidak mah..

isu mengamuk satu fitnah jep sepahtu mahu saman akhbar

makjemah akibat dress merah ame2015 digelar sotong neel..

jep sepahtu mahu saman akhbar kerana fitnah mengamuk

makjemah isu mengamuk satu fitnah jep sepahtu mahu sama..

isu mengamuk satu fitnah jep sepahtu mahu saman akhbar

jep sepahtu mahu saman akhbar kerana fitnah mengamuk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 236
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 7,176

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,103,261
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zizan sindir emma maembong kau tak paham ke..
  • lana nodin bakal bernikah dengan david mcki..
  • parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat ..
  • whatsapp mengejutkan suami isteri ini bikin..
  • mak aiii besarnya cik adik oii 10 foto
  • harga petrol ron95 ron97 diesel bulan april..
  • 15 fakta tentang david mckienzie bakal suam..
  • payu dara kanak kanak ini lebih besar dari ..
  • jeslina hashim pasang badan lepas 3 tahun m..
  • dialog sindiran pedas zizan razak buat emma..
  • kisah bagaimana guru berusia 52 tahun nikah..
  • 15 tanda anda terkena santau jenis santau c..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips nak jadi hotstufff
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)