Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1289 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



hidup di dunia ini tidak ubah seperti seorang musafir y..

jantan gila talak rogol bekas isteri dihadapan anak

awie didakwa hari ini kerana di tuduh belasah isteri

bekas laki abby abadi tu jantan ka betina

tanpa isteri lebaran awie kali ini lebih bermakna bersa..

pasangan suami isteri ini jalani upacara perkahwinan se..

saya pakai push up bra lah sebab tu payudara saya kelih..

wajah gadis stereng lock peugeot 208 cdm25 yang mengamu..

dunia nak kiamat kot

video isteri mengamuk sebab suami curang

video isteri mengamuk sebab suami curang

saya punya pasal lah sebab yang saya cium tu isteri say..

saya punya pasal lah sebab yang saya cium tu isteri say..

awie dilantik duta produk untuk jadi lebih jantan

hanya kenangan untuk isteri anak kapal mh370 musim raya..

video wanita pemandu cdm 25 mengamuk sebab kena langgar..

cdm25 lelaki warga emas maafkan wanita yang mengamuk it..

siti nurhaliza mengamuk di twitter

gadis cdm 25 mengamuk cetus kontroversi

video isu gadis peugeot mengamuk kereta kena langgar po..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 407
Widget Aktif : 3,890
Banner Aktif : 6,222

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,287
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • perkahwinan park ji sung
  • pelajar maut terlebih makan daging kambing ..
  • laman google docs sheets dan slides dikemas..
  • gadis suka tidur dengan suami orang
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • aksi sensasi erra fazira zaman kanak kanak ..
  • nampak bontot
  • zuhdi marzuki jadi kambing hitam pas
  • cara jadi pengedar shape up
  • cpuv thank you nuffnang selamat hari raya
  • fakta tentang kemalangan jalanraya
  • salam eidul fitri

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku penganggur
  • 26 fascinating films about food
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)