Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1321 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



man bai mengamuk isteri diganggu jejaka singapura

man bai mengamuk di fb cari lelaki suka ganggu isteri o..

isteri di ganggu lelaki lain man bai mengamuk

man bai mengamuk isteri diganggu jejaka singapura

man bai mengamuk dakwa lelaki singapura ganggu isteri

man bai mengamuk dakwa lelaki singapura ganggu isteri

tanpa isteri lebaran awie kali ini lebih bermakna bersa..

cukup cukup lah bebal dan degil kamu tu anwar sultan bu..

wtf kot video penuh lelaki tua mengamuk di alor star

gossip kot zaquan adha mengamuk ayu raudhah dipukul iqr..

man bai mengamuk isteri diganggu lelaki lain

man bai mengamuk isteri diganggu lelaki lain

video dah la bercium di khayalak ramai jantan sama jant..

video dah la bercium di khayalak ramai jantan sama jant..

harimau maybank tu jantan ke betina

harimau maybank tu jantan ke betina

panas video dah la bercium di khayalak ramai di mrt jan..

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu

jangan tengok orang yg pakai spek mata tu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,961
Banner Aktif : 6,506

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 812,387
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pengakuan komander elit zionis pada hari pe..
  • 16 lokasi menarik di semenanjung malaysia y..
  • wtf kot video game cat mario yang paling st..
  • 9 gambar alamakk gadis ini jadi lebih menye..
  • penulis buku berjudul pelacur kelas pertama..
  • gambar penggodam mesin atm disiarkan
  • perlu ke google street view malaysia
  • apple memperkenalkan os x yosemite gm untuk..
  • drama suamiku encik sotong astro ria maya h..
  • 7 wajah sebenar kakak eina azman
  • blog i love
  • dear mummy benefit to breastfeed your baby ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • tupperware puasa
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • helloatika.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • manjungcorner.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)