Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1592 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



suka sangat kot seksi pasal tu buat peraturan tak masuk..

video jantan dayus tampar kepala wanita sesuka hati seb..

isteri gersang seludup jantan masuk rumah

kalau betul ni tak sia sia lah dia tentang anwar masa p..

jep sepahtu mengamuk disebabkan hanya naib juara mlm201..

punca jep sepahtu mengamuk maki hamun terjawap

pengantin lelaki mengamuk malam pertama

jep sepahtu mengamuk hanya raih naib juara mlm

jep sepahtu didakwa mengamuk di belakang pentas

jep sepahtu mengamuk maki hamun semua

punca jep sepahtu mengamuk maki hamun terjawap

jep sepahtu mengamuk disebabkan hanya naib juara mlm201..

pengantin lelaki mengamuk di malam pertama perkahwinan

pengantin lelaki mengamuk di malam pertama perkahwinan

jep didakwa mengamuk belakang pentas kerana tewas mlm

isu jep mengamuk sepahtu hanya dapat naib juara mlm

jep mengamuk sepahtu dapat tempat kedua maharaja lawak ..

jep mengamuk sepahtu dapat tempat kedua maharaja lawak ..

azwan ali mengamuk dedah disihir artis bapok tua

isu jep mengamuk sepahtu hanya dapat naib juara mlm

jep mengamuk sepahtu dapat tempat kedua maharaja lawak ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 519
Widget Aktif : 4,024
Banner Aktif : 7,073

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,708
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • orang ketiga pegawai kanan astro buka mulut..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • video detik cemas penerjun payung terjun te..
  • geoducks kerang laut gergasi
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • paha reput punggung pun reput

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • monolog rasa
  • sketsa cinta awak dan saya
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)