Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha 1342 hits  

Ini lah kot isteri matyo yg mengamuk tu Jantan dayus hahaha

https www.youtube.com watch?v OkETMkFdQds feature youtube gdata player

Teruskan Membaca..



lelaki ini miliki 4 isteri 7 tunang 5 teman wanita

wtf kot video penuh lelaki tua mengamuk di alor star

takkan nak kaji jawatan raja idris saja kot jawatan din..

lelaki ini miliki 4 isteri 7 tunang 5 teman wanita

harimau maybank tu jantan ke betina

isteri ustaz rentung dipanah petir ketika berzina denga..

lelaki ini miliki 4 isteri 7 tunang dan 5 teman wanita

panas video dah la bercium di khayalak ramai di mrt jan..

isteri menjadi mangsa rogol di depan mata

video dah la bercium di khayalak ramai jantan sama jant..

video dah la bercium di khayalak ramai jantan sama jant..

mereka ini tidak layak jadi isteri bini

harimau maybank tu jantan ke betina

cukup cukup lah bebal dan degil kamu tu anwar sultan bu..

man bai mengamuk dakwa lelaki singapura ganggu isteri

man bai mengamuk dakwa lelaki singapura ganggu isteri

keluarga ar tompel mengamuk arwah diaibkan dengan teruk

che ta mengamuk isu anak berpeleseran di kelab malam

keluarga ar tompel mengamuk arwah diaibkan dengan teruk

konsert akademi fantasia minggu 4 cetus kontroversi ram..

8 cara mengatasi anak mengamuk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 876
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,571

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,357
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • julia perez cetus kontroversi lagi buat tat..
  • kisah anak muda miliki lebih 30 hartanah te..
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • gambar yang didakwa penceramah tersohor ust..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • 16 days photo challenge day 7 lunch

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • ciri ciri wanita solehah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • islam itu indah
  • bahaya ajinomoto
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • hati itu umpama gelas
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)