Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 672 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



keluar rumah tanpa izin video isteri dibakar

isteri baru mengandung selepas lima tahun kahwin

suami kejam dibelasah kerana cemburu melampau isteri bu..

isteri kepada adlin aman ramli emelda kembali dengan im..

6 ciri ciri wanita yang harus dielakkan untuk dijadikan..

petua isteri sayang suami

tips tips memilih bakal isteri yang solehah

tips menjadi isteri solehah

tips cinta suami isteri

kisah benar berzina dengan suami orang tukar pasangan i..

jenis jenis ketiak yang perlu anda tahu ketiak adalah b..

zizan razak sudah jalin hubungan dengan bakal isteri ke..

tugas suami dan isteri mengikut ajaran nabi

isteri sebak suami tidak sempat lihat anak pertama

hukum isteri asing tempat tidur suami dengan dirinya wa..

zizan razak sudah jalin hubungan dengan bakal isteri ke..

taufik batisah ada alasan tidak dedah kisah cinta bersa..

isteri curang berzina dua kali sehari dengan majikan

cerai isteri disebabkan mencium kuda

isteri pegawai bank yang mati ditikam pengawal keselama..

dibelasah kerana cemburu melampau isteri buat laporan p..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 571
Widget Aktif : 4,043
Banner Aktif : 7,221

Domain Dibenarkan: 11,264
Jumlah Artikel : 1,133,601
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • inilah rupa penyanyi sebenar malaikat versi..
  • isteri pangeran brunei darussalam qari al q..
  • video kantoi maksiat pasangan dipaksa terus..
  • tolong lap sikit air liur me le leh dah
  • 11 gambar seram gambar sebenar mayat yang t..
  • keadaan bani israel selepas nabi musa
  • gaduh sampai bo gelkan amoi di kha layak ra..
  • resepi ayam masak merah sedap mudah
  • tempat suci ni janganlah berlebihan pulak
  • makjemah 10 bahasa yang paling banyak digun..
  • 17 gambar proton emas yang canggih ruang da..
  • isteri pangeran brunei yang hebat

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • cerita semalam hot spring kah
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)