Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 600 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



isteri menjadi mangsa rogol di depan mata

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

izyan isteri ke3 uai turut terpalit kontroversi video a..

suami isteri disaran gaduh seminggu sekali

suami isteri disaran gaduh seminggu sekali

tonton video lucah buat modal untuk jimak isteri ustaz ..

terkini isteri pertama ustaz iras video 18sx mahu fail ..

isteri ketiga ustaz azhar dikaitkan dengan video

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

biodata izyan isteri ustaz azhar idrus jadi mangsa vide..

jawapan dari pihak uai tentang isu video skandalnya ist..

video seks palsu ustaz azhar idrus dan isteri ketiga ki..

mereka ini tidak layak jadi isteri bini

8 gambar cantik benor cik khaleeda bustamam bakal ister..

hot bakal isteri tmj

gambar dan wajah terbaharu cik khaleeda bustaman bakal ..

ustaz tv9 puji kehebatan faraj isteri orang

8 gambar terbaru cik khaleeda bustamam bakal isteri tmj..

gempar dua isteri bantu bomoh setubuh guru wanita

dera anak suami isteri tak mengaku salah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 336
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,616

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,535
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • 10 gambar majlis pernikahan tmj che puan kh..
  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • gambar sekitar pernikahan tunku mahkota joh..
  • katil bergoyang
  • video panas ustaz azhar idrus pula jadi tum..
  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • mudahnya menjemput rezeki
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • makjemah anjing kelaparan diselamatkan maka..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • perhh ikan keli albino gergasi seberat lebi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tanda tanda kanser payudara
  • tupperware puasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 26 fascinating films about food
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tatu yang amat realistik 29 gambar

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)