Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 564 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



video apek tua gaduh di kedai mamak

ajak shiro dapat kebenaran isteri jalin hubungan dengan..

pelakon ijoy tegaskan tidak ditanggung isteri

ijoy nafi dakwaan makan duit isteri

isteri solehah bila buat silap terus minta maaf pd suam..

panas ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di fac..

tahniah isteri awal ashaari scha al yahya selamat lahir..

eksklusif ezany nizariff dakwa disihir dedah wajah lela..

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

mengandung ketika bercerai bekas isteri penumpang pesaw..

ezany kongsi gambar isteri bersama skandal di facebook

tahniah nabil ahmad umum kehamilan kedua isteri

pelakon ijoy tegaskan tidak ditanggung isteri

agama isteri bantu suami bina rumah tangga bahagia

bahana gelora noda bekas isteri

isu ijoy didakwa makan duit isteri

pelakon ezany buat laporan polis isteri dilarikan lelak..

isteri ezany hilang ketika sahur

isteri benarkan ajak bercinta

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

pm isteri berbuka bersama pemimpin umno wanita puteri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 3,832
Banner Aktif : 6,280

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • takat lebur emas
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • year 2015 malaysia public holiday calendar
  • video peminat dakwa penyanyi jelita ini dir..
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • jangan tinggal dakuuuu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)