Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 705 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



boy iman mengaku isteri beri restu berkawan dengan effa..

luluh hati abang melihat adik terbujur kaku bersama ist..

baca novel dia isteri luar biasa secara online

8 ganjaran buat isteri solehah

apa kata dr maza tentang keharusan suami rogol isteri

mana suami kisah benar isteri sarat mengandung diabaika..

fahrin ahmad kini di culik isteri nya ke dubai

isteri buat laporan polis saiz suami terlalu besar gamb..

5 gambar fahrin ahmad dan isteri berbulan madu di venic..

kisah isteri terlanjur dengan suami orang

kisah benar isteri mengaku berzina dengan negro




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 140
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • ciri ciri wanita solehah
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • spisis kawan yang femes
  • 7 things you need to know about depression
  • kurang ajaran tak sesat
  • jika memang engkau jodohku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)