Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 583 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



video isteri berang malukan skandal suami depan orang r..

video isteri naik angin b0gelkan skandal suami di khala..

video isteri naik angin bogelkan wanita simpanan suami

video isteri tumbuk tendang bogel skandal suami di temp..

video isteri tumbuk tendang bogel skandal suami di temp..

punca cucuh bara rokok ke muka isteri

suami dayus cucuh bara puntung rokok ke muka isteri

identiti lelaki malaysia yang bawa isteri dan dua anak ..

mon ryanti selamat bergelar isteri

penyampai radio ultra fm dan model selamat bergelar ist..

isteri tumbuk tendang bogel skandal suami di tempat awa..

punca cucuh bara rokok ke muka isteri

luahan isteri mat hatim penjenayah paling dikehendaki m..

isteri muda 20 tak sampai seringgit

mon ryanti selamat bergelar isteri

isteri separuh masa dan my girl

suami curang kembali kepada isteri selepas

tragedi akibat cemburu buta tikam bertubi tubi rakan is..

zalim cucuh puntung rokok ke muka isteri

suami isteri minum darah satu sama lain seperti pontian..

3 gambar ngeri akibat cemburu buta suami rakan sekerja ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 596
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 6,422

Domain Dibenarkan: 10,402
Jumlah Artikel : 809,423
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ibu beranak bersendirian maut dalam keadaan..
  • penduduk kampung di kedah gempar temui stru..
  • shila amzah bikin panas dengan media melayu..
  • ngeri lelaki korea hampir maut tali bungee ..
  • rahsia awang hitam goda gadis tempatan guna..
  • bewokk hidup dok akan bertukor menjadi boye..
  • selamat tinggal instagram
  • menangkap pencuri solat
  • panduan membuat e book 2 e book percuma lag..
  • info grafik pasukan liga juara juara uefa 2..
  • wakil rakyat kecam lagu negaraku di pawagam..
  • agak lambat pas sedar siapa itu mat sabu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • 26 fascinating films about food
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2815)   wanita (1836)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1141)   berita (825)   ilmiah (799)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (286)   original (285)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)