Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 697 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



video penuh puas sorok akhirnya fahrin ahmad papar waja..

kes bunuh suami isteri ditahan

benarkah isteri fahrin ahmad janda anak satu

biodata elena hani eleas isteri pelakon fahrin ahmad

biodata elena hani eleas isteri fahrin ahmad

para isteri tolong jangan memaki hamun suami seperti pe..

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

gambar isteri fahrin ahmad biodata elena hani eleas

isteri saya bukan janda anak satu fahrin ahmad

punca biodata nadia adha nafi bakal isteri fahrin ahmad..

isteri restu hubungan saya dengan effa maembong boy ima..

suami resah menanti isteri yang sedang bersalin jururaw..

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

isteri saya bukan janda anak satu fahrin ahmad

kesihan fahrin agak agak lah tuduh isteri dia janda

isteri fahrin ahmad rupanya janda anak satu

hadiah suami pada isteri sempena berlaku curang

suami isteri ditahan bantu siasat kes bunuh

isteri restu hubungan saya dengan effa maembong boy ima..

isteri restu hubungan rapat boy iman effa maembong

siapa isteri fahrin ahmad kini terjawab tahniah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • super duper cute
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • macam macam wau ada
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)