Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 683 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



video panas gaduh pas pkr 1 hari sebelum pengundian di ..

video penuh puas sorok akhirnya fahrin ahmad papar waja..

suami isteri ditahan bantu siasat kes bunuh

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

isteri pesuruhjaya malaysia di pakistan maut heli terhe..

boy iman mengaku isteri beri restu berkawan dengan effa..

nahas helikopter isteri duta malaysia ke pakistan terbu..

boy iman mengaku isteri beri restu berkawan dengan effa..

isteri saya seorang bujang belum berkahwin fahrin ahmad

suami isteri ditahan bantu siasat kes bunuh

fahrin ahmad elena hani aleas sah bergelar suami isteri

kes bunuh suami isteri ditahan

benarkah isteri fahrin ahmad janda anak satu

gambar isteri fahrin ahmad biodata elena hani eleas

isteri saya bukan janda anak satu fahrin ahmad

biodata elena hani eleas isteri pelakon fahrin ahmad

biodata elena hani eleas isteri fahrin ahmad

hadiah suami pada isteri sempena berlaku curang

para isteri tolong jangan memaki hamun suami seperti pe..

kisah benar isteri sarat hamil diabai suami ini wajar d..

siapa isteri fahrin ahmad kini terjawab tahniah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 265
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kisah nabi ismail a s
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita semalam hot spring kah
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda orang sayang dekat kita
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • mawardiyunus.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)