Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard 659 hits  

Video Isteri MATYO gaduh dengan pakguard

conclusion aku KESIAN adehhhh kesian kat bini dye kesian kat Matyo.weiii ko kaya kan? hantar lah bini ko g sekolah masuk U ke belajar adap sket ni dh x beradap aku tgk!malu lah.melalukan pompuan jugak.yg matyo pon boleh jd pak pacak je kat situ.adoiii ken

Teruskan Membaca..



video suami belasah isteri leka henjut dengan kekasih d..

video gaduh besar hanya kerana berebut parking

rumah tangga apakah hak seorang isteri keatas suami

10 perkara yang suami mahu isteri tahu

isteri shafie afdal zahida rafik kalah saman malu fitna..

isteri dan anak bangga anwar ibrahim meliwat

isteri cari nafkah suami ratah adik ipar di rumah

culik diri sendiri kerana malu gaji isteri lebih besar

kisah puteri zainah iskandar isteri pertama najib tun r..

rumah tangga hukum mengeluarkan air mani di luar faraj ..

pasangan suami isteri nyaris terkena tembakan selepas d..

warga emas potong zakar sendiri selepas isteri berubah ..

kantoi kenapa suami suka melancap walau isteri di sebel..

kerana isteri curang lelaki ini potong anu sendiri

mesti baca kisah kahwin muda isteri 18 suami 21 tahun

kejam aksi suami tetak leher isteri di hadapan orang ra..

kisah puteri zainah iskandar isteri pertama najib tun r..

bagaimana saya mengesan pemandu yang langgar lari keret..

potong kemaluan sendiri gara gara isteri

kisah benar luahan suami kecewa perlukah saya ceraikan ..

isteri tanggung keluarga suami sibuk main coc facebook ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 380
Widget Aktif : 3,960
Banner Aktif : 7,129

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,195
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • aksi dewi remaja tudung berjoget sakan cetu..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • komen bomba gambar mangsa kemalangan ngeri ..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • babies blink 5in1 version baru 2015 murah

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • super duper cute
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • taman di dalam shoping mall
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • jika memang engkau jodohku
  • monolog rasa
  • jangan ditangisi haid itu
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)